Jump to content
Ménemszól.hu

BÁkos

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  62
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  27d 18h 4m 38s

Megbízhatósága

7 Semleges

BÁkos tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Én nagyon élveztem az adást pár órával az élő után, de pont leszedtétek miközben néztem Ugye fel fog még kerülni vágott vagy akármilyen verzióban? :))) A minőség meg nagyon rendben volt, eléggé kimaxoltátok az élő adás lehetőségeit! Addig is köszi, hogy csináltok ilyeneket!!!!
 2. Mint néző sztrájkolok, hogy nem folytatták tovább a film alanyai a diszkurzust. Sztrájkom a videó kegyetlen sokszori megnézésében manifesztálódik!
 3. Ezek szerint nem vagyok ezzel a problémával egyedül. Én is egy 13"-as retinára korlátozódtam most, és rettenetes. Szerintem is külső monitor a megoldás, amit most jelenleg nem tudok használni.
 4. Imádom ezeket a hasonlatokat Azt kell mondanom, hogy nem csak itthon, hanem kb. világszinten egyedülálló, amit Silk összehoz egy ilyen videóban. Nem igazán találtam, esetleg egy-két sztár producer/hangmérnökön kívül (Dr. Luke, Rick Rubin, Bruce Swedien), akik érhetően tudnak végig vinni gondolatmeneteket, az ilyen Pensado's Place (emberünk kb. artikulálni se tud normálisan ) típusú videók meg kb. értelmezhetetlenek.
 5. Engem a mastering tanfolyam mindenképpen érdekelne, de az első alkalmon nem tudok ott lenni, persze nyilván normálisan, akár előre fizetnék.
 6. Én már egy ideje nagyon gondolkozom ATC SMC25 beszerzésén, jelenleg 1037 és NS10-em van. Első körben azért szeretném lecserélni, mert nagyok és van esély rá, hogy némi külföld közbejöhet. A másik, hogy nekem felesleges a hangerő, ráadásul a szoba sincs nagyon akusztikailag kezelve. Viszont olyat meg nem csinálok, hogy minőségben visszalépek, ezért elkezdtem körülnézni és az SMC25 tűnik igazán jónak, bár még sose hallottam. Ami viszont gáz, az ára, bár mostanában láttam használtat 4500 euro körül. B verzió: PSI A21 Reklám: ha esetleg valakit érdekel Genelec 1037 és/vagy Yamaha NS-10, ne habozzon megkeresni
 7. Én meghallgattam azt a PSI-t. BRUTÁLIS!!!!!! Egyetlen egy gond van vele: nem jó parasztvakításnak, nem elég nagy, nincsen dübörgő mélye. Cserébe viszont HIBÁTLAN, egyszerűen gyönyörű!
 8. Én meg pont azt tapasztaltam, hogy főleg ének levelingre az ISA 430 használhatatlan. Nálam az összeállítás következő lenne: ISA one előfok, leveler (TLA 50-től), EQ plug-in (UAD-2). Én baromi sokat szenvedek leveler nélkül, nehéz normális éneket felvenni. EQ-ból meg hibátlanok vannak az UAD-2-höz. Olyan nincs, hogy a minőség stílus függő, ez már eleve hülyeség. Attól, hogy valami underground nem kell gagyinak lennie.
 9. Én próbáltam, semmilyen. Ha natív plugin-ben gondolkodsz, akkor az általam eddig próbáltak közül az Altiverb volt használható, azt tudom ajánlani. Egyébként meg éljen a Quantec!
 10. Hello! Engem nagyon-nagyon érdekelne, ha itthon leszek!
 11. BÁkos

  Új Mac Pro

  Ja meg veheted egyből hozzá a külső Magmákat, a Pro Toolsnak, UAD-nak, vinyóknak stb...
 12. BÁkos

  Új Mac Pro

  Baromira professzionális felhasználásra készült Ezt hogyan rackeled be? 19"-es borosüveg tartó vagy mi? Most gondoljátok el, hogy fog ez kinézni pl. egy Skywalker sound stúdióban, még a végén a takarítónő kiüríti a nagy szemetesbe.
 13. BÁkos

  Oktopus vagy SZFE?

  Itthon szerintem nincs olyan képzés, aminek értelme lenne. Külföldön van, pl. SAE. Amennyire én tudom eléggé gyakorlatorientált. Eszközparkban sem szenvednek hiányt pl. Bécsben (ami egy kicsi sulinak számít) egyből van egy Neve Genesis pult , azt már nem is részletezném, hogy a londoni suliban milyen eszközpark van (legjobb tudomásom szerint a SAE "iskolhálózat" az AMS NEVE tulajdonosa). Én amikor még gondolkodtam, hogy esetleg hangmérnök szeretnék lenni, voltam az Amszterdami SAE-ben körülnézni és kérdezősködni (a legközelebbi SAE, ahol angolul megy az oktatás). Nekem eléggé szimpatikus volt. Még annyit hozzá tennék, hogy kb. 3 évvel ezelőtt forintra átszámolva olyan 5-6 millióra jött ki egy év a tandíj+ott éléssel számításaim szerint (londoni majdnem 2x szorzó). Ilyenkor el lehet dönteni, hogy elmész egy év suliba vagy építesz ebből a pénzből egy kis stúdiót, ahol gyakorolhatsz Egyébként van pár hangmérnök itthon, aki SAE-ben végzett, lehet ők tudnának valami érdemlegeset is mondani.
×
×
 • Create New...