Jump to content
Ménemszól.hu

deneverstudio

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  2.623
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  112

deneverstudio last won the day on August 30 2020

deneverstudio had the most liked content!

Megbízhatósága

684 Megbízható

deneverstudio tagunkról:

 • Rang
  Generális
 • Születésnap 1970-02-09

További Információ

 • Lakhely:
  Szolnok

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.deneverstudio.hu/

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. deneverstudio

  Reamp

  Reamp box kell hozzá. Pl. Radial.
 2. deneverstudio

  QRS

  Ezt így azért nem mondanám. A Lexicon 480-at egyik sem pótolja. Teljesen más irány.
 3. deneverstudio

  Sennheiser HD-650

  Sennheiser HD-650 fejhallgató teljesen új fül és fejpárnával, új kábellel, 72eFt-ért eladó. Műszakilag kifogástalan állapotban van.Érdeklődni: Cserfalvi Zoltán (20/9556-439)
 4. deneverstudio

  UAD Thunderbolt Alaplap

  Nehéz ügy ez mostanában. UAD fórumot olvasgasd és amiket az ott írogatók használnak, abból válassz. Én 3 éve álltam át TB-re. Akkor még volt az UAD oldalon pár aktuális konfig, amiket teszteltek és ajánlottak. Én abból raktam össze az egyiket és az rendben is volt némi kezdeti nyűglődés után. Azóta sajnos nincs semmi újabb náluk, sőt már a régieket sem találom. Most decemberben kezdtem el egy új gépet összerakni. Hetekig túrtam alaplap után, de mire végre meglett, hogy mi kellene, addigra sehol nem lehetett kapni és kezdhettem elölről. Végül Gigabyte x299x Desiganre G10 lett. Sajnos brutál dr
 5. Steinberg nem szint, ne ahhoz nézzük. Toontrackhez képest nagyon amatőr sajnos. Még sehol nem hallottam jól szólni. Többször is nekifutottam, de esélytelen. Dinamika érzékenység teljesen használattalan. Van benne egy-két elfogadhatóan szóló minta, de a gyakorlatban nem jó. Nagyon gép lesz, akármit csinálsz vele.
 6. Toontrack. Az Addictive nagyon gáz szerintem.
 7. Alapvetően az adott fal leírását érdemes megnézni, mert vannak a szokásos eltérő elrendezések is. Az ATC SCM25-nél pl a magas van belül.
 8. deneverstudio

  Gitár recsegés

  Clarett órajele slave-be van rakva? DAW nélkül ne próbálkozz szerintem, mert olyankor valószínűleg átmegy a Windows vackain is és az rettenet buta órajel ügyben.
 9. deneverstudio

  RME HDSPe RayDAT hangkártya

  RME RayDAT hangkártya kifogástalan állapotban 120eFt-ért eladó. Érdeklődni: Cserfalvi Zoltán (20/9556-439)
 10. deneverstudio

  TC Powercore PCI MKII Unplugged

  TC Powercore PCI MKII-Unplugged DSP kártya 30eFt-ért eladó. Érdeklődni: Cserfalvi Zoltán (20/9556-439)
 11. Kb. ez, csak a lényeg maradt ki. A hangkártyát slave-be kell rakni, ha külső konverter van, különben órajelhibás lesz.
 12. Ilyet nem fogsz találni, erről már sokszor volt szó. A hangfalat nem tudod pótolni semmilyen fülessel. Idővel persze ki lehet tapasztalni az adott fülest, de mindig az lesz, hogy hordod majd ide-oda ellenőrizni hangfalakra is. Ha nincs más megoldás, akkor viszont jellemzően a Sennheiser HD650 szokott lenni az egyik leggyakoribb javaslat. Ha érdekel, nekem épp van is egy eladó. Az ATC hangfal óta nincs rá szükségünk, ezért adom el, de amúgy szerettük nagyon. Ezen kívül lesz még itt majd egy-két javaslat. Hallgasd meg őket valahol és az alapján dönts, hogy melyikben érzed jól magad. Műszaki adat
 13. deneverstudio

  Low budget LEVELLER

  Igen, de ha jó a DA a konverter, akkor jobb eredmény lesz vele, mint ezekkel a Klark és Warm féle szutykokkal. Még a Cranesong 500-as modulja, ami elérhető árban van és az legalább jó is.
 14. deneverstudio

  Low budget LEVELLER

  Egyikre sem foglak rábeszélni. Az UAD jobb ezeknél szerintem és Apollon megy real time.
×
×
 • Create New...