Jump to content
Ménemszól.hu

deneverstudio

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  2.558
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  108
 • Ennyit fórumozott

  1885d 21h 7m 19s

deneverstudio last won the day on January 30

deneverstudio had the most liked content!

Megbízhatósága

665 Megbízható

deneverstudio tagunkról:

 • Rang
  Generális
 • Születésnap 1970-02-09

További Információ

 • Lakhely:
  Szolnok

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.deneverstudio.hu/

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. A Youtube 44,1-en megy. Megszólal 48kHz-es DAW mellett is, de akkor pattog. Magasabb frekvenciánál meg nem szól elvileg.
 2. deneverstudio

  Ének csere

  Ha nem megy át a jel a gépen, akkor eleve értelmetlen alacsonya állítani, de persze igazad van, hogy mindig ellenőrizni kell. Sokan persze semmit nem értenek ebből és aztán küldik a recsegős, használhatatlan felvételeket keverésre.
 3. deneverstudio

  Ének csere

  Ja, de eleve nem is tanácsos így felvenni semmit sem. Normális esetben bemenő jelet hallgatunk és nem azt, ami átmegy a gépen.
 4. deneverstudio

  Ének csere

  Keveréshez amúgy 1024 a normális latency, de lehet a 2048 is, ha szükséges. Ezeken persze nem lehet real time monitorozni. Ilyenkor plugin kikapcs, latency le 256-ra, amíg a felvétel tart.
 5. deneverstudio

  Ének csere

  Ha olyan hangkártyád van, amivel meg tudod oldani a monitorozást real-time, akkor teljesen mindegy a latency. Pl. UAD Apollo, vagy RME HDSP. Ha nincs DSP-s a hangkártya, aminek van egy külön digitális keverője a real-time monitorozáshoz, akkor át kell mennie az éneknek a gépen és ez esetben le kell vinni a latency-t legalább 256 sample-re. Pluginekkel ez nem megy, max pár egyszerűbb működhet, úgyhogy ilyenkor célszerű egy kevert alapra dolgozni és akkor semmilyen plugin nem kell.
 6. deneverstudio

  Elements 10.5 sidechain?

  Amennyire tudom nem oldható meg másképp. És az Artistban van? Nem csak a Proban?
 7. Nincs plusz latency gyakorlatilag, néhány mikrosec lehet max. Az Apogeehoz viszont még előfok is kell, pl. ISA 828. Az meg komoly pénz, szóval nem egyszerű történet ez, hogy ha pro szinten akarod csinálni. Nálunk Apollo x8P van és az ADAT-ra ISA828+Apogee AD16X van dugva. Ez így király, de egy vagyonba kerül. Viszont első generációs Focusrite Octopre jó lehet kompromisszumos megoldásnak. Konverterrel együtt is lehet venni jó áron használtan. Nem egy Apogee, meg ISA, de messze nem Behringer szint. Meg biztosan lehet még találni más alternatívát is.
 8. Igen, megy realtime, meg pluginezni is lehet azokat a sávokat, de persze a Behringer sokkal rosszabbul fog szólni, mint az Apollo saját bemenete. Apogeet lenne érdemes oda rádugni, vagy valami hasonlót. Dobra meg főleg. Demózni persze mindegy, arra jó a Behringer is. Ilyenkor viszont külső órajelre kell kapcsolni az Apollot és akkor rááll az ADAT-on érkező órajelre.
 9. Szerintem azt a mixet már rég megette a fene, aminél az a legelső, hogy ilyen térérzet növelő vackokhoz kell nyúlni. Ez a legutolsó dolog, amivel foglalkozni kell, amikor már minden más rendben van.
 10. Világos, de ettől még simán lehet szar a föld már alapból. Nálam új vasat kellett leásni neki 2-3 méter mélyre. Ismerősnél meg a panelban volt használhatatlan az egész. Én megnézném ugyanezeket a cuccokat más helyszínen és akkor azonnal kiderül. Egy rossz elosztó is fura dolgokat tud amúgy csinálni.
 11. Akkor még egy Furmant tudsz kipróbálni, vagy hasonlót. Állítható villanykapcsoló nincs? Meg még a földet lehet megnézetni egy szakértővel. Az gyakran rossz.
 12. Akkor lehet, hogy tápot kell benne cserélni. Ezek a kapcsolóüzemű tápok fura dolgokat tudnak csinálni. Nekem egyszer döglődött a gép tápja és olyan szinten hazavágta a hálózatot, hogy még a másik fázison sem lehetett dolgozni. Lehet, hogy a gépben kell tápot cserélni, de lehet, hogy egy Furman hálózat bindzsiző, vagy valami hasonló megoldja a dolgot.
 13. Próbáld ki másik számítógéppel. Ha nem szűnik meg, akkor hálózat.
 14. Én nem a kábelekben keresném a baj okát. Ilyen rumlihoz elég egy állítható fényerősségű villanykapcsoló. Az például teljesen hazavághatja az egész hálózatot, de egy számítógéptáp is érdekes dolgokat tud csinálni.
 15. Az 5400-as vinyó az halál, de inkább az alacsony latency okozza. 1024 legyen.
×
×
 • Create New...