Jump to content
Ménemszól.hu

deneverstudio

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  2.494
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  106
 • Ennyit fórumozott

  1883d 12h 35m 6s

deneverstudio last won the day on July 24

deneverstudio had the most liked content!

Megbízhatósága

650 Megbízható

deneverstudio tagunkról:

 • Rang
  Generális
 • Születésnap 1970-02-09

További Információ

 • Lakhely:
  Szolnok

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.deneverstudio.hu/

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. deneverstudio

  Furman PF-PRO RE szűrő tápegység

  Furman PF-PRO RE áramkondicionáló szűrű tápegység 90eFt-ért eladó. Csöves gitárerősítőhöz is jó ez a típus. Érdeklődni: Cserfalvi Zoltán (20/9556-439)
 2. deneverstudio

  Shure SR107 equalizer

  Shure SR107 equalizer (gitárcuccba nagyon jó!) 60eFt-ért eladó. Érdeklődni: Cserfalvi Zoltán (20/9556-439)
 3. deneverstudio

  Genelec 1032 monitor pár

  Genelec 1032 monitorpár 720eFt-ért eladó. Érdeklődni: Cserfalvi Zoltán (20/9556-439)
 4. Persze, bármikor ki lehet venni a csoportból és hozzá lehet adni másikat, de 32 magos korlátozásról nem tudok. Nálam 46 van a 6 eszközben.
 5. deneverstudio

  UAD Apollo Twin MKII Duo

  Tökéletes állapotban lévő, alig használt UAD Apollo Twin MKII Duo hangkártya 189eFt-ért eladó. 1 év garancia van rá. Igény esetén pluginek is eladók, illetve TB2-TB3 átalakító és TB kábel is van hozzá eladó. Érdeklődni: 20/9556-439
 6. Igen, mint közben kiderült, most nálam is ez volt, amikor először beírtam, de ezen már túl vagyunk. Most már az előző partokból is ki van törölve minden kontroller, így ami eddig emiatt nem szólt az már szól, viszont a korábbi partok meg nem. Tök üres az összes, tehát semmi látható magyarázat nincs.
 7. Az elejüket levágta és kiexportálta Abletonban. Itt van, te is meg tudod nézni. Nálam az első kettő nem szól, a harmadik igen. Minden kontroller törölve van, látszólag semmi különbség köztük. http://www.deneverstudio.hu/midi.zip
 8. Wolf volt olyan kedves és átrakta másik DAW-ba, majd visszaküldte. Így megy.
 9. Igen, ez a probléma mindig hangszerrel feljátszott dolgoknál jön elő. Sajnos teljesen értelmezhetetlen a jelenség. Látszólag semmilyen különbség nincs a feljátszott és a kézzel beírt hangok között, mégsem szól az egyik, míg a másik igen. Az igazán aggasztó, hogy a programozók 20 éve nem tudják megoldani és ők sem tudják az okát. Bár ez még hagyján, csak legalább lenne rá megoldás, hogy megszólaljon.
 10. Igen, ott van a Note On és nem szól. Copy-Paste néha segít, de sokszor az sem, csak ha újraírjuk kézzel. Egy évben egyszer van feljátszott MIDI, amikor ez a probléma jelentkezik, ezért nem fogunk újratanulni egy másik szoftvert. Arról nem beszélve, hogy a többivel meg van más baj.
 11. Közben kiderült, hogy miért mászkál a Kontakt hangerő. Több dal van egymás után a projectben és az elején lévőkből nem voltak kitörölve a kontrollerek, csak a harmadikból, amivel éppen foglalkoztam. Úgyhogy amikor a harmadik dalt néztem, akkor azért nem szólt, mert a második vége nullára volt kifadelve a Volume kontrollerrel. Ez mondjuk nekem egyáltalán nem volt eddig világos, hogy ez nem event alapon működik, hanem úgy, mint egy audio sáv automatikája és nem is vagyok róla meggyőződve, hogy ez jól van így. Szóval ez a része megoldva, viszont amikor kitöröltem a többiből is a kontrollert, akkor azonnal előállt az ősi probléma és az első két dal nem szól, a harmadik meg igen. A Kontakt most már fixen áll, nem az kavar be. Viszont a MIDI szerkesztőben a billentyűket nyomogatva szól mind, tehát csak a MIDI noteokról nem vesz tudomást ilyenkor. Ez az a probléma, amire a Steinberg sem tudja a választ 20 éve, hogy mi okozza, így az okára nyilván mi sem fogunk rájönni. Az lenne a kérdés, hogy hogy lehet a MIDI-t kijavítani, hogy megszólaljon.
 12. Érdekes. Nálam mindig csak feljátszott MIDI-vel van ez. Kézzel írttal soha.
 13. Most Nuendo 10-ben dolgozunk, de az évek során már az összes verzióban jelentkezett a hiba. Ki fogjuk ma próbálni más DAW-ban is.
 14. Nem akarok új témát nyitni, úgyhogy megkérdezem itt a dolgot. Cubase és Nuendo alatt van egy nagyon régi MIDI probléma, amire sajnos a Steinberg sem tudja a megoldást, de marhára meg kellene oldani. Arról van szó, amikor egy MIDI fájl gondol egyet és sehogyan sem akar megszólalni. Mondjuk instrument sávon van és rá van rakva egy Kontakt. Általában úgy történik ez, hogy először még megszólal, aztán elhallgat és semmivel sem lehet rábírni, hogy szóljon. Néha segít az, hogy Copy+Paste egy másik sávra, de most pl. az sem. Összes controller ki van törölve, tehát elvileg semmi sem kavarhat be. Most azt vettem észre, hogy amikor elhallgat, akkor a Kontakt hangerejét letekeri nullára. Ezért nem szól. Ha feltolom megszólal, de amint újra elindítom a eljátszást, megint elhallgat. Szóval elég értelmezhetetlen a dolog. Kérdésem, hogy mi olyan lehet egy MIDI fájlban, amit nem látok sehogyan sem, de mégis hatással van a Kontakt hangerő gombjára?
×
×
 • Create New...