Jump to content
Ménemszól.hu

Atticore

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  20
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

Megbízhatósága

0 Semleges

Atticore tagunkról:

 • Rang
  Talpas
 1. Hiába, teljesen szar lesz. Recseg. Ez valahogy olyan sűrű, nem akadozik meg kerepel hanem csak úgy zizeg egyenletesen. Süvít. Nekem mindegyikkel olyan csak szétrecsegteti a hangot.
 2. Nem hinném hogy egy bonyolult megoldás, de mégis jó lenne valami támpont, hogy milyen szoftveres megoldással, VST-vel lehetne pont ilyen torzítást tenni énekre! Egyenlőre semmivel nem tudtam kikeverni, gitártorzítóval gitárhangja lesz, sima noiserrel meg csak recseg összevissza... Köszönöm!
 3. Nem hinném hogy egy bonyolult megoldás, de mégis jó lenne valami támpont, hogy milyen szoftveres megoldással, VST-vel lehetne pont ilyen torzítást tenni énekre! Egyenlőre semmivel nem tudtam kikeverni, gitártorzítóval gitárhangja lesz, sima noiserrel meg csak recseg összevissza... Köszönöm!
 4. Na eljutottam odáig h felismeri a win is meg a daw is és le is vettem az input hangerejét és be tudtam állítani hogy játék közben amit hallok az már pont jó, VISZONT a jel még mindig ugyanolyan nagy. Így a ugyanott vagyok, egyszerűen nem tom beállítani h a felvételen ne legyen nagy a jel.
 5. Dawba. Tettem másik drivert, így már felismeri a win de nem jelenik meg az input menübe az eszköz!! Nincs ott semmi
 6. USB interfész-el csinálom a gitárfelvételt. Az a problémám, hogy amikor ráteszem a plugint szét akar szakadni, akkora zaj keletkezik. Maga az összeköttetés gerjeszti, mert ha a gitáron 0 hangerővel indítom el a felvételt, látszani ugyan nem látszik, de mikor ráadom a plugint, máris eszméletlen a zaj. Szóval nem értem. A gitár tuti jó, a kábel új, az USB is új. Mi lehet? Köszönöm!!
 7. Atticore

  Melyikkel járok jobban?

  Gitárhang rögzítése számítógépre USB-vel közvetlenül, melyikkel lesz jobb? Interface: http://img.jofogas.hu/images/USB_s_gitar_osszekoto_interface_5395522117.jpg 4000 Ft-ért? vagy Kábeles: http://www.electronic.hu/kepek/Hobby/Hang-_es_fenytechnika/USB-s_gitarkabel_3_m_USB_dugo-63_jack_dugo_Paccs_IC99BK030SD.jpg 9000 Ft-ért?
 8. Atticore

  MIDI szerkesztés Plugin

  Az az egyszerű kérdésem, hogy FL Studioban, ugye a piano billentyűi nyomásérzékenyek, tehát mindenhol máshogy szól, lentebb, fentebb stb. na most ez VSTi alatt nem működik?? Nem lehet beírni olyan hangot amit különbözik? Folyamatosan egy hangon fordít, de nem arra gondolok hogy halkabb vagy hangosabb, hanem hogy nincs az a gyengébb-erősebb jel csak egy fajta. Így lehet csak?
 9. Aha ilyesmi történt amit először írtál, kipróbálom a programokat akkor és meglátjuk mi történik:))
×
×
 • Create New...