Jump to content
Ménemszól.hu

Jvs

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  87
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  17889d 4h 18m 38s

Megbízhatósága

2 Semleges

Jvs tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.781 profil megtekintő
 1. Yamaha Montage 6. Worstation, Vokoder a Motif széria csúcsa eladó !!! Pár éve vásárolt és valóban pár órát használt, szinte új a gép !!! Csere nem köszönöm, de ésszerű alku még belefér !!! Érdeklődj ha kell megegyezünk ! Ha megbízható jó árut akarsz vásárolni itt most nálam megteheted !!! Köszönöm.
 2. Jvs

  Roland FA-06. Workstation, Sampler eladó !!!

  Roland FA-06. Workstatiom, Sampler eladó . Pár éve vásárolt és valóban pár alkalommal ( 1- 2 órát ) használt a gép. Szinte új !!! Csere köszönöm nem, de ésszerű alku belefér . Keres megegyezünk !!! Ha megbízható jó árut akarsz vásárolni itt most nálam megteheted !!! Csak Magyarországi ügyféllel kötök üzletet !!!
 3. Jvs

  Yamaha Motif XS6 Workstation eladó.

  Yamaha Motif XS 6. Workstation eladó !!! A Yamaha Motif szériában az XS az egyik legjobban feltöltött zenei anyagokkal rendelkező hangszere !!! ( igazi klasszikus és modern ,örök darab ) A gép tényleg alig használt, nagyon szép állapotban van. ( gyűjtői darab ) Csere azt nem köszönöm ,de ésszerű alku belefér. ( érdeklődj , ha kell megegyezünk ) Ha megbízható jó árut akarsz vásárolni itt most nálam megteheted !!! Köszönöm...
 4. Yamaha Montage 6. Worstation, Vokoder a Motif széria csúcsa eladó !!! Pár éve vásárolt és valóban pár órát használt, szinte új a gép !!! Csere nem köszönöm, de ésszerű alku még belefér !!! Érdeklődj ha kell megegyezünk ! Ha megbízható jó árut akarsz vásárolni itt most nálam megteheted !!! Köszönöm.
×
×
 • Create New...