Jump to content
Ménemszól.hu

Theorba

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  14
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  23d 12h 6m 26s

Megbízhatósága

1 Semleges

Theorba tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Theorba

  Szintihez (nagyon) keménytok eladó

  A zsanérok mentén szétszedhető, s így 2 szintinek is szolgálhat állvány feltétként. A képen a belső max. méretek láthatók.
 2. Theorba

  SONY DAT DTC-P7 és kazetták jelképes áron

  A DAT hibás, de javíthatónak tűnik. Alkatrésznek is jó lehet. De ha valaki kiírna nekem CD-re profin egy ( 3 ? ) megmentendő kazettámat, akkor a magnó ingyen van. Lehet futárral és postával is.
 3. Theorba

  muszerek

  -habár?! Így is jó.
 4. Theorba

  muszerek

  Man, Woman kedves ötletelő...
 5. Theorba

  Sampler Plug-in ?

  EZ AZ !! Köszönöm! Nemsokára nekidőlök a munkának.
 6. ((( Szössz: A metronóm az egy súlyos testi sértés. Visszaél azzal a ténnyel, hogy a zene mára kialakult lejegyzési formája a kotta, bizonyos matematikai rendszerszerűséget szimuláló jelrendszerben mozog. Viszont ezt a matematikai jelrendszert quasi abszolutizálva visszakényszeríteni a zenére, az egy leki torzulás. Ld. MIDI és disco. stb.stb. )))
 7. Theorba

  Sampler Plug-in ?

  Ez gyorsan ment! Köszönöm. Gondolom, a saját apró mintáim Plug-in Samplerbe helyezése majd magától értetődő lesz. Ha elakadok, kérnék további segítséget. Mégegyszer köszönöm.
 8. Theorba

  Sampler Plug-in ?

  Megjelenése óta (Session 8 majd) ProTools felhasználó vagyok. Miután komolyzenével foglalkozom, ezért néhány funkció fejlődését nemigen kísértem figyelemmel. Most viszont egy adott munkához szükségem lenne az általam feltérképezetlen Sampler-ezési funkcióra, hogy bizonyos rövidke hangokat ne kelljen százával a helyükre beillesztegetnem. (Taps, castagnetta, stb.) Van erre gyors, PT9-en belüli megoldás? Egy üres Midi Keyboardot azt tudok kölcsönkérni, és a MIDI-vel azért tisztában vagyok. (Ez a fajta zene nem húzható metronómra. Attól jó.) Előre is köszönettel
 9. Theorba

  RME

  Mint az egyik legelső RME Fireface 800 vásárló, már évek óta vártam a csodát, hogy fusson rajta a ProTools. Jó hosszú idő volt, de megérte. Az RME/Apogee vaktesztet is az RME nyerte. - Bár ezen a színvonalon ez már mindegy.
×
×
 • Create New...