Jump to content
Ménemszól.hu

Adam Burucs

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  301
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  6

Adam Burucs last won the day on March 8 2014

Adam Burucs had the most liked content!

Megbízhatósága

45 Megbízható

Adam Burucs tagunkról:

 • Rang
  Kapitány

További Információ

 • Érdeklődési kör
  zeneszerzés, sound design, moduláris szintik

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.997 profil megtekintő
 1. Hétköznap voltam a Hitspace-ben. Tekerésztem kicsit a Minimoog-ot. Brutális hangzás. Olyan vastagon szól, hogy direkt ki kellett kapcsolnom a 2. és 3. oszcillátort. Az első is önmagában hatalmas. Igazából ami tetszett az az oszcillátorok (rendkívül sok a harmónikus benne, és azok textúrája is egyedi) és az erősítő + burkológörbe. A Moog filtert különösebben nem kedvelem, nekem az lapos. Amúgy hozta a papírformát. De minden más lenyűgözött. Szuper a mérete is, elég sok hely kell neki. Szerintem még visszamegyek játszani vele pár órácskát legközelebb. ui: az illata is megfelelő, megszag
 2. Ünnepnap! 50 éves a Moog modulár szinti! https://www.youtube.com/watch?v=G7TJyPAyTiQ
 3. Adam Burucs

  Mixing/Mastering

  Pontosan alkalmas korrektív és kreatív felhasználásra. Lehet, hogy ezekre még nem is gondoltál? Pl. lehet transzparensen is alkalmazni bass-re a kick-hez csatolva én kb 1-2 dB gain reductiont állítok, így egyáltalán nem lesz pumpálása. Sok esetben találkoztam olyan helyzetekkel, amikor az EQ nem volt elegendő a kick - bass kapcsolathoz, ilyenkor simán jól jön. Van aki úgy használja, hogy a gitárra ráteszi és a vokálhoz képest kap sidechaint. A felhasználása kb. végtelen.
 4. Adam Burucs

  Passive Out

  várjuk várjuk fotókat neki
 5. Izgi! Évek óta ki akartam próbálni a vintage darabot, és szerintem a minimalista, de ésszerű felület is nagyban megtetszett belőle.
 6. Van egy filozófia, miszerint, ha ugyanazt a problémát kétféle módon tudod megoldani, akkor mindig az egyszerűbbet kell választani, ha a végeredmény ugyanaz.
 7. Jó látni, hogy egyre több a lehetőség szinti fronton. Bár valszeg ezt sem kezdőknek szánják (pl. MIDI hiánya, CV mágia, stb).
 8. Pár év tapasztalat és a füled használata megoldja majd. De gyakorolj folyamatosan. Zeneszerkesztő programok: Cockos Reaper, Ableton Live, Steinberg Cubase, Propellerhead Reason, Avid Pro Tools, Bitwig Studio, Apple Logic Pro X, Presonus Studio One. Választék az van.
 9. Adam Burucs

  Mixing/Mastering

  Nyilván egy szintiből (benne van a nevében "szinti") nem akusztikus dolgokat fogsz kihozni. Ha az kell, fogj egy samplert hozzá és húzz be egy libraryt (NI Kontakt jó lesz példának okáért). Aztán oda töltheted be a 10 Gigás zongora hangokat, komplett csomagként. Ha pedig szinti hang kell, akkor ülj neki és tanulj sound designt, szintézist, szubtraktív, additív, fm, spectral típusokból stb, van választék. Aztán meg fogod tudni mit lehet csinálni velük Kezdésnek http://noisesculpture.com/how-to-make-a-noise-a-comprehensive-guide-to-synthesizer-programming
 10. Adam Burucs

  WWW.SZINTIKLUB.HU !

  az jól hangzik! kíváncsi vagyok élőben milyen, néztem a blogodat a posztokkal
 11. jaja, azt mondja 125 modul, ... nem semmi!
 12. Jó kis játék és filmzene alapanyag lenne ebből!
 13. Adam Burucs

  Passive Out

  Köszi. Várjuk az új posztokat is!
 14. Ez a két letöltő link nem nyilvános, hanem csak az emailben közölték, amikor regisztráltam.
×
×
 • Create New...