Jump to content
Ménemszól.hu

tomazo

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  62
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  3855d 10h 31m 24s

tomazo last won the day on April 15

tomazo had the most liked content!

Megbízhatósága

12

tomazo tagunkról:

 • Rang
  Káplár

További Információ

 • Érdeklődési kör
  tomazo @ parkfilm.hu

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.339 profil megtekintő
 1. Kitört az USB port, vagy se kép se hang? Hibás ilyen eszközt keresek, egy szereléshez. A gyártmány, típus mindegy, Pitch-bend, Mod. kerekek legyenek rajta Ha van neked a szekrény tetején, szívesen eltakarítom. Ár, típus, hibaleírást, képet megköszönök. esetleg a tamas@parkfilm.hu -ra praktikusabb.
 2. Kollégák, keresek megvételre ZOOM F8 vagy F4 rögzítőt, esetleg H6-ot Ugyanakor felhívom a figyelmet a szeretett néhai enyém körözésére, amelynek gyári száma B70013096 Ha valakinek eladásra kínálják, akkor tudjon róla, hogy az enyém. És köszönöm, ha szól.
 3. tomazo

  MOTU Ultralite AVB hangkártya

  MOTU Ultralite AVB hangkártya eladó. Pár órát használt, évekig csak állt. Tökéletesen működik. Nem csak audio interface, ami komolyabb rendszerben is használható, hanem akár magában távvezérelt keverőként is üzemel, ami telepítés nélkül kezelhető böngészőben bármilyen eszközről. Doboz, egyebek, mint az új.
 4. Relatíve könnyű, jól szállítható. Előnyök: After touch, nagyjából programozni is lehet - jobban, mint a régieket - van kijelző és menü. Van 4 Zóna, programváltást tud, és a tekerőkkel lehet küldeni pár alapvető CC-t. 2 MIDI out, plusz USB. Egyszerre, vagy külön, vagy zónánként. A tekerőket lehet nyomni is, így kapcsolódik a zóna. USB miatt nem kell hozzá plusz kábel, iPaddal, mindennel működik driver nélkül, a tápot is onnan veszi. Breath controller csatlakozás. iPad tartó, és kottatartó. Befér a csomagtartóba. A dekor bevonat leszedhető, akkor szép 1989-es PC ház színben fog pompázni.
 5. Keménytok egy füles 40x87x18 - 19e Ft jó gyártási minőség, alig használt. VI.kerület.
 6. tomazo

  Behringer MON800 félrackes monitorkontroller

  Behringer MON800 félrackes monitorkontroller Feleslegessé vált a jó szolgálatot tett kis szerkezet. Nem mondom, hogy egy százezres kategória precízsége, de nagyon hasznos akár több aktív monitorhoz, több vonalbemenethez, plusz egy fejhallgatócsatlakozó, és mikrofon is van rajta. A bemeneteket össze is keveri gond nélkül, tehát ha a szintállítást nem kérjük, 4 bemenetes sztereó keverőnek is fel lehet fogni. Ezt a kevert jelet aztán a füles+3+1 sztereó kijáraton kapcsolhatóan és egyenként szabályozhatóan tovább tudjuk vinni. Ha végtelen időm lenne, kicserélném az egyik potméterét valami drágára, és beépíteném egy szép házba, mert gondolom ebben a formában nem ezt fogjuk mutogatni, hogy milyen menő a stúdiónk. Viszont relatíve olcsó.
 7. tomazo

  Ménemszól.hu

  Termékleírás helyett "Termék Leírás" - nagy L-lel? A hitspace minden oldalán.
 8. tomazo

  Ménemszól.hu

  Gondolom tudjátok, csak elfelejtettétek kijavítani, hogy például a "Basszusgitár" és a "Hirdetésfigyelő" az egy szó. Csak hirtelen beleakadt a szemem. Köszönettel.
×
×
 • Create New...