Jump to content
Ménemszól.hu

tomazo

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  47
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  3
 • Ennyit fórumozott

  3854d 16h 9m 16s

tomazo last won the day on April 25

tomazo had the most liked content!

Megbízhatósága

8 Semleges

tomazo tagunkról:

 • Rang
  Talpas

További Információ

 • Érdeklődési kör
  tomazo @ parkfilm.hu

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.110 profil megtekintő
 1. tomazo

  Kurzweil PC88-MX

  Eladó egy Kurzweil PC88-MX - igen remek játékérzet, after-touch, súlyozott billentyűk - könnyű billentés, mégis zongora méretű. (kalapáccsal elég rossz konstrukció, így viszont kiemelkedően jó. De megvannak a kalapácsok is külön) Profi kontrollerfunkciók, 4+2 pedál, 4 zóna, 4 fader, gombok, 2x Midi out, satöbbi És a hangjai is jók a 90-es évek zenéjének nosztalgikus felidézésére. VGM bővítés - +32 szólam és GM hangkészlet, dobok, egyebek. Fa oldalt kapott.
 2. tomazo

  Roland PD-85, plusz kampó

  Roland PD-85 pad plusz kampó. a képeken lévő PD120 már nincs meg. Tulajdonképpen mindenhez is jó, ahol trigger bejárat van, de a saját rendszerében egész élethű. ára 35 egy tartóval. Van külön egy gömbcsuklós tartó.
 3. tomazo

  Behringer MON800 félrackes monitorkontroller

  Behringer MON800 félrackes monitorkontroller Feleslegessé vált a jó szolgálatot tett kis szerkezet. Nem mondom, hogy egy százezres kategória precízsége, de nagyon hasznos akár több aktív monitorhoz, több vonalbemenethez, plusz egy fejhallgatócsatlakozó, és mikrofon is van rajta. A bemeneteket össze is keveri gond nélkül, tehát ha a szintállítást nem kérjük, 4 bemenetes sztereó keverőnek is fel lehet fogni. Ezt a kevert jelet aztán a füles+3+1 sztereó kijáraton kapcsolhatóan és egyenként szabályozhatóan tovább tudjuk vinni. Ha végtelen időm lenne, kicserélném az egyik potméterét valami drágára, és beépíteném egy szép házba, mert gondolom ebben a formában nem ezt fogjuk mutogatni, hogy milyen menő a stúdiónk. Viszont relatíve olcsó.
 4. SPL Channel One mikrofon előfok - eq, de-esser, kompresszor, satöbbi. Még egy fejhallgató-erősítő is van benne,amihez ízlés szerint lehet keverni a playback hangot az énekesnek. Ha épp ez hiányozna. Elég precíz és hasznos szerkezet szerintem. Kihasználatlanság miatt megválnék tőle.
 5. tomazo

  Ménemszól.hu

  Termékleírás helyett "Termék Leírás" - nagy L-lel? A hitspace minden oldalán.
 6. tomazo

  Ménemszól.hu

  Gondolom tudjátok, csak elfelejtettétek kijavítani, hogy például a "Basszusgitár" és a "Hirdetésfigyelő" az egy szó. Csak hirtelen beleakadt a szemem. Köszönettel.
×
×
 • Create New...