Jump to content
Ménemszól.hu

tomazo

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  55
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  3855d 10h 31m 24s

tomazo összes megnyilvánulása

 1. E-MU X-Board 61 midi (usb) billentyűzet. Keveset használt, megkímélt állapot. 16 tekerő, gombok programváltásra és egyébre, after-touch, eredeti doboz. Szerintem a hasonló cuccokhoz képest elég logikusan lehet kezelni.
 2. Keménytokok: 88-ashoz (Kronos, Kawai MP, Motif 8, stb) - sarokgörgős, három füles, két záras. külső méret: 54x152x20 - 49 e A kicsi egy füles 40x87x18 - 19e Ft jó gyártási minőség, alig használtak. VI.kerület.
 3. tomazo

  Keresek: Steinberg Cubase Pro - Nuendo

  Keresek régebbi változatot ezekből olcsón.
 4. tomazo

  SPL Channel One

  SPL Channel One - csöves preamp, kompresszor, de-esser, limiter, EQ, torzító, noise gate, fejhallgatóerősítő. Tökéletes állapot, kihasználatlanság miatt.
 5. tomazo

  Roland PD-85, plusz kampó

  Roland PD-85 pad plusz kampó. a képeken lévő PD120 már nincs meg. Tulajdonképpen mindenhez is jó, ahol trigger bejárat van, de a saját rendszerében egész élethű. ára 35 egy tartóval. Van külön egy gömbcsuklós tartó.
 6. tomazo

  Behringer MON800 félrackes monitorkontroller

  Behringer MON800 félrackes monitorkontroller Feleslegessé vált a jó szolgálatot tett kis szerkezet. Nem mondom, hogy egy százezres kategória precízsége, de nagyon hasznos akár több aktív monitorhoz, több vonalbemenethez, plusz egy fejhallgatócsatlakozó, és mikrofon is van rajta. A bemeneteket össze is keveri gond nélkül, tehát ha a szintállítást nem kérjük, 4 bemenetes sztereó keverőnek is fel lehet fogni. Ezt a kevert jelet aztán a füles+3+1 sztereó kijáraton kapcsolhatóan és egyenként szabályozhatóan tovább tudjuk vinni. Ha végtelen időm lenne, kicserélném az egyik potméterét valami drágára, és beépíteném egy szép házba, mert gondolom ebben a formában nem ezt fogjuk mutogatni, hogy milyen menő a stúdiónk. Viszont relatíve olcsó.
 7. SPL Channel One mikrofon előfok - eq, de-esser, kompresszor, satöbbi. Még egy fejhallgató-erősítő is van benne,amihez ízlés szerint lehet keverni a playback hangot az énekesnek. Ha épp ez hiányozna. Elég precíz és hasznos szerkezet szerintem. Kihasználatlanság miatt megválnék tőle.
 8. tomazo

  Ménemszól.hu

  Termékleírás helyett "Termék Leírás" - nagy L-lel? A hitspace minden oldalán.
 9. tomazo

  Ménemszól.hu

  Gondolom tudjátok, csak elfelejtettétek kijavítani, hogy például a "Basszusgitár" és a "Hirdetésfigyelő" az egy szó. Csak hirtelen beleakadt a szemem. Köszönettel.
×
×
 • Create New...