Jump to content
Ménemszól.hu

Kiskádár

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  53
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  2
 • Ennyit fórumozott

  34d 17h 25m 59s

Kiskádár last won the day on September 14 2016

Kiskádár had the most liked content!

Megbízhatósága

12

Kiskádár tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.093 profil megtekintő
 1. Az USB csatlakozója hiányzik, ezért ezt és az USB MIDI OUT-ot szigszalaggal leragasztottam, viszont ennek van 9VDC bemenete (belül +), tartozékot nem adok. Normál méretű dinamikus billentyűzet (a 8.velocity görbe fix 127 velocity), 3 oktáv (=ez már tényleg elég minden egykezes szólóhoz), oktávváltás -4..+4, kromatikus transzponálás -6..+6, programozható forgópoti 8db és programozható tolópoti 9db (memória: 15), PROGRAM CHANGE UP gomb, PROGRAM CHANGE DOWN gomb, SUSTAIN gomb (pl arpeggióhoz), fém sustain pedál bemenet (Normally Open). Elérhetőség: kikf kukac freemail pont hu, +36 hetven 611 hetvenegy 07. Posta lehetséges. 17400 HUF.
 2. Kiskádár

  Apró CSERE etika

  Akai MPX16 ki/be kapcsol és brummos? Talán egy számítógép USB-jéből kapja a tápot? Kipróbálták másik PC USB-jével vagy külső USB tápegységgel vagy a saját külső kerek csatlakozós 860mA tápegységével?
 3. Kiskádár

  Yamaha CP88

  A Triton-ban a 120 oszci szét van osztva: a klasszikus Triton 32 MiB ROM-nak és a hangminta RAM-nak az egyik 60, az egyéb 128 MiB ROM-nak a másik 60.
 4. Kiskádár

  Morpheus DropTune (drop pedál)

  Torzított gitárhoz ajánlanám. Választható: -1, -2, -3, -4, -5, -6, -7, -12, -12 + 0 félhang. Hibátlanul működik. Firmware a legutolsó (v1.2). +12VDC tápegység. E- mail (kikf kukac freemail pont hu) vagy +36 hetven 6117107 (Telekom). Tiszaújváros. Posta lehetséges.
 5. Kiskádár

  USB-s midi nem működik

  1.Próbáltad monitorozni, hogy milyen MIDI üzenetet ad ki? Itt van egy egyszerű program: https://www.bome.com/products/sendsx 2.Próbáltad másik számítógépre bedugni?
 6. Fú b@meg, ne má' Mihez kéne amúgy? Nem hiszem, hogy megérné Neked kézzel fabrikálni egy ilyet.
 7. Kocsmában rockzenekarhoz, ha a basszusgitárt is hangosítanod kell, és a gitáros elég hangos magában is, akkor én ennyi monó sávval számolnék: 1.lábdobmikrofon 2.lábcinmikrofon 3.basszusgitár 4.első énekmikrofon 5.második énekmikrofon 6.billentyű (ha van)
 8. Én rögtön kettőt veszek. Egyet otthonra, egyet meg a zenekari próbaterembe, hogy ne kelljen cipekedni
 9. Crumar Hamichord Exp-edition Crumar Baby Grand
 10. https://www.moogmusic.com/products/taurus/minitaur#downloads-tab és "handy Minitaur sysex commands.zip"
 11. Hát..amelyik keverő vonalbemenetein nincs EQ, azt én nem nevezném komplettnek.
 12. Kiskádár

  DIY MIDI Keyboard

  Néha én is úgy csinálnék egy olyan Roland A-70-et, ami mondjuk csak 8kg súlyú, és bele lehet szúrni egy kottatartót.
 13. Kiskádár

  Yamaha FS1r

  zolko @zolko: mikor vetted újonnan? Úgy tudom, 2000-ben gyártották az utolsót. Ha mondjuk 2005-ben vetted, akkor már 5 éve állt valahol.
 14. Kiskádár

  Bass cover készítése

  Mivel én nem szeretek számítógépet használni zenélés közben, ezért bedugnám a basszgitárt a legkisebb keverőm (most vettem 7e HUF-ért +posta, 1 monó és 2 sztereó csatorna, +sztereó Tape In bemenet, fejhallgatókimenet) GAIN potival és EQ-val rendelkező monó csatornájába, a CD (vagy egyéb) lejátszómat a keverő egyik sztereó csatornájába, beállítanám a hangerőarányokat, és sztereóban felvenném a birtokomban lévő sztereó Zoom H1-gyel. Mondjuk ez egy kőkorszaki módszer
 15. @ZsoltiD: te a Program Change üzenetekkel az aktuális bankból szeretnél hangszínt választani? Megnéztem az XV-2020 doksiját és a 40.oldalon leírja a Patch módban lévő Bank Select MSB+LSB kombinációkat. Itt nincs is 0+0 kombináció. A CME UF7-tel azért tudod megcsinálni, amit szeretnél, mert az egy Program Change küldéskor valószínűleg nem küld Bank Select LSB+MSB üzeneteket. Lehetséges megoldások: 1.Letiltod az UF80-ban a Bank Select küldést (nem tudom, hogy meg lehet-e csinálni) 2.Az UF80-ban beállítod a Bank Select értékeket az XV-2020 igényeinek megfelelően.
×
×
 • Create New...