Jump to content
Ménemszól.hu

fulton

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  212
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.134 profil megtekintő

fulton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Megbízhatósága

3

Community Answers

 1. Köszönöm, Hasznos volt.
 2. fulton

  Mackie MR824 vs Yamaha HS8

  Sziasztok Van esetleg akinek volt szerencséjére mindkét ládához? Kutakodom kutakodom, érdekelne a véleményetek. Nem kell nagy studiós munkákra gondolni, és egyben szimpla zenehallgatásra is használva lennének. Eddig Mackie MR8 MKII voltak, én meg voltam elégedve velük, tetszett a hangjuk is. Zenehallgatásra is abszolutde tetszettek. És vajon, mennyiben másabb mint az MR8 MK2 volt. (mármint az MR824). Előre is köszönöm. (az olvasottak alapján a yamaha ridegebb sound mint a mackie)
 3. Gondolom nem piskótával vették fel, de mégis érdekelne milyen zengető amivel ilyen sound érhető el szerintetek? https://www.youtube.com/watch?v=s6TtwR2Dbjg
 4. Köszönom, Már rendben van, nem kér semmit.
 5. Köszönöm, de sajna nem használt hiába... vissza raktam és felraktam egy 1 db plugint. Így elindul a Cubase gond nélkül.
 6. fulton

  "Waves license error" eltávolítása

  Sziasztok Egy pici segítséget szeretnék kérni. Felraktam a gépemre a waves central-t illetve telepítettem plugint-is. igen ám de le akarom törölni, ami azt illeti meg is tettem, de azóta a Cubase indulásnál bedobja hogy "Waves License Error" No vaild Waves license found bla bla-...egy kis ablakban. És nem tölt tovább.. Én ezt el sem tudom nyomni, ki be kell jelentkeznem és friss gépen tudom csak "Skip"-elni, és tovább lépni a cubase betöltésében. De ha ismét bezrom majd elindítom a cubase-t már megint ki kell jelentkeznem előtte a windows-zból hogy el tudjam "skip"-elni. Idegesítő. Már letöröltem midnen létező waves centralt- hogy tudnám én ezt kiszedni a gépemről? valakinek ötlet?
 7. fulton

  Cubase 9 EL - processzor használat

  Sziasztok Egy olyan kérdés merült fel bennem, nem lehet -e valahogy jobban rábírni a Cubase-t hogy render nél, ne csak 2.5% procit használjon az i7-ből. Nincs erre valami beállítás? Gondolom ha jobban kihasználná gyorsabb lenne a "kiküldés".
 8. Köszönöm szépen. Utána olvasok!
 9. fulton

  Létezik ilyen keverő?

  Sziasztok Van egy elképzelés a fejemben amire kinváncsi lennék hogy megvalósítható e. Ebben szeretném a segítségetek kérni. Itt a fantom rajz. Tehát arról lenne szó, azt szeretném hogy: Mint látható 1. csatiba megy a mikrofon nyers vonal. A 2. csatornába egy sztereo lejátszó. Majd az fx send-be kötve, 4. és 5. csati vagyis az fx ből 2 sztereo fx jel be a 4. és 5. csatiba. (itt lesznek a két kikevert fx-jeim amit tudok adagolni külön külön majd a nyers énekre). És most jön a csavar, szeretném ha a 6 kiemeneti sávon csak az 1 és 4. 5. sáv szólna, magyarán a nyers ének a rákevert fx-el. Ez ki az UAD-ba, onnan be a 3. sávba a keverőn, majd pedig a 7. sáv , mint amolyan master out, amin szólna egyben a 1. 2. 3. sáv a végfokba. Van olyan keverő amivel meg tudom ezt így oldani? Természetesen ez élő felhasználásra lenne, tehát rel time kell. Na igen, egy UAD Apollo val simán meg lehetne oldani. De mondjuk sima analog keverőben van ilyen vajon?
 10. Ha hasonló problematikája lenne másnak, valóban a win 10 update tett be neki. Nem volt elég hogy ujra raktam a szoftverét, valami win drivert is le kellett szednem külön , és aztán műküdik rendesen.
 11. fulton

  RME UC potméter probléma

  Sziasztok Van egy RME UC hangkártyám, és a windows frissítéshez tudom kötni , máshoz nem igazán, tehát onnantól hogy frissült a win 10 em, a jelenség a következő. Ha a hangkártyán állítom a hangerőt, valamiért a tekerés hatására a volumen és a balance poti is csavarodik. Nagyon zavaró, folyamatosan elállítom így a balancét is. Már próbáltam ha reset elést de semmi, újraindítást is semmi. pls valaki. Előre is köszönöm!
 12. Hop, megvan. "loopback" nem volt bekapcsolva:) az ADAT3/4 nél.
 13. fulton

  RME UC - software playback felvétel

  Sziasztok Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnám felvenni a Cubase-vel a "software playback" kimenő sávot? Magyarán ha pl online elindítok egy rádiót (zenét) és azt szeretném rögzíteni a Cubase-ban, mit kell tennem? Próbálgattam de sehogysem jött össze.
 14. fulton

  Rack láda 8U kombi - eladó

  Sziasztok!Eladnám Proel SA08Blkm Rack ládám, elől/hátul/felül nyitható, dönthető keverő tartóval. A láda mélysége: 500mm Az ár: 51.000 ftÉrd: 06703284864 email: rlaci@rlaci.hu
×
×
 • Create New...