Jump to content
Ménemszól.hu

fulton

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  212
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

Megbízhatósága

1 Semleges

fulton tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.116 profil megtekintő
 1. Köszönöm, Hasznos volt.
 2. fulton

  Mackie MR824 vs Yamaha HS8

  Sziasztok Van esetleg akinek volt szerencséjére mindkét ládához? Kutakodom kutakodom, érdekelne a véleményetek. Nem kell nagy studiós munkákra gondolni, és egyben szimpla zenehallgatásra is használva lennének. Eddig Mackie MR8 MKII voltak, én meg voltam elégedve velük, tetszett a hangjuk is. Zenehallgatásra is abszolutde tetszettek. És vajon, mennyiben másabb mint az MR8 MK2 volt. (mármint az MR824). Előre is köszönöm. (az olvasottak alapján a yamaha ridegebb sound mint a mackie)
 3. Gondolom nem piskótával vették fel, de mégis érdekelne milyen zengető amivel ilyen sound érhető el szerintetek? https://www.youtube.com/watch?v=s6TtwR2Dbjg
 4. Köszönom, Már rendben van, nem kér semmit.
 5. Köszönöm, de sajna nem használt hiába... vissza raktam és felraktam egy 1 db plugint. Így elindul a Cubase gond nélkül.
 6. fulton

  "Waves license error" eltávolítása

  Sziasztok Egy pici segítséget szeretnék kérni. Felraktam a gépemre a waves central-t illetve telepítettem plugint-is. igen ám de le akarom törölni, ami azt illeti meg is tettem, de azóta a Cubase indulásnál bedobja hogy "Waves License Error" No vaild Waves license found bla bla-...egy kis ablakban. És nem tölt tovább.. Én ezt el sem tudom nyomni, ki be kell jelentkeznem és friss gépen tudom csak "Skip"-elni, és tovább lépni a cubase betöltésében. De ha ismét bezrom majd elindítom a cubase-t már megint ki kell jelentkeznem előtte a windows-zból hogy el tudjam "skip"-elni. Ideg
 7. fulton

  Cubase 9 EL - processzor használat

  Sziasztok Egy olyan kérdés merült fel bennem, nem lehet -e valahogy jobban rábírni a Cubase-t hogy render nél, ne csak 2.5% procit használjon az i7-ből. Nincs erre valami beállítás? Gondolom ha jobban kihasználná gyorsabb lenne a "kiküldés".
 8. Köszönöm szépen. Utána olvasok!
 9. fulton

  Létezik ilyen keverő?

  Sziasztok Van egy elképzelés a fejemben amire kinváncsi lennék hogy megvalósítható e. Ebben szeretném a segítségetek kérni. Itt a fantom rajz. Tehát arról lenne szó, azt szeretném hogy: Mint látható 1. csatiba megy a mikrofon nyers vonal. A 2. csatornába egy sztereo lejátszó. Majd az fx send-be kötve, 4. és 5. csati vagyis az fx ből 2 sztereo fx jel be a 4. és 5. csatiba. (itt lesznek a két kikevert fx-jeim amit tudok adagolni külön külön majd a nyers énekre). És most jön a csavar, szeretném ha a 6 kiemeneti sávon csak az 1 és 4. 5. sáv szólna, magyarán a nyers ének a rákeve
 10. Ha hasonló problematikája lenne másnak, valóban a win 10 update tett be neki. Nem volt elég hogy ujra raktam a szoftverét, valami win drivert is le kellett szednem külön , és aztán műküdik rendesen.
 11. fulton

  RME UC potméter probléma

  Sziasztok Van egy RME UC hangkártyám, és a windows frissítéshez tudom kötni , máshoz nem igazán, tehát onnantól hogy frissült a win 10 em, a jelenség a következő. Ha a hangkártyán állítom a hangerőt, valamiért a tekerés hatására a volumen és a balance poti is csavarodik. Nagyon zavaró, folyamatosan elállítom így a balancét is. Már próbáltam ha reset elést de semmi, újraindítást is semmi. pls valaki. Előre is köszönöm!
 12. Hop, megvan. "loopback" nem volt bekapcsolva:) az ADAT3/4 nél.
 13. fulton

  RME UC - software playback felvétel

  Sziasztok Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnám felvenni a Cubase-vel a "software playback" kimenő sávot? Magyarán ha pl online elindítok egy rádiót (zenét) és azt szeretném rögzíteni a Cubase-ban, mit kell tennem? Próbálgattam de sehogysem jött össze.
 14. fulton

  Rack láda 8U kombi - eladó

  Sziasztok!Eladnám Proel SA08Blkm Rack ládám, elől/hátul/felül nyitható, dönthető keverő tartóval. A láda mélysége: 500mm Az ár: 51.000 ftÉrd: 06703284864 email: rlaci@rlaci.hu
×
×
 • Create New...