Jump to content
Ménemszól.hu

bgrassfield

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  235
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  16
 • Ennyit fórumozott

  240d 7m 40s

bgrassfield last won the day on August 30 2019

bgrassfield had the most liked content!

Megbízhatósága

60 Megbízható

bgrassfield tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://soundcloud.com/brian-grassfield

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bgrassfield

  KERESEK SmartMedia V3 (3.3V) min 8MB

  Minimum 8MB SmartMedia kártyát keresek megvételre.
 2. A/D? Valaki a boltból? No answer? :)
 3. bgrassfield

  Hova tűntek a MOTU hangkártyák?

  Sziasztok! A HitSpace kínálatából eltűnt a MOTU, ez pusztán csak azért van, mert nem kereste a kutya sem a cuccaikat, vagy felmerült netán valami vállalhatatlan minőségromlás, vagy miért?
 4. bgrassfield

  Ménemszól.hu

  "Hirdetés címe" Nem a felhasználók hülyék, hanem Ti. A hirdetésnek "tárgya" van. Uff
 5. Tapsikolok. Kiváncsi vagyok, mikor kerülnek be a cloudba ezek. Azt viszont nem értem, hogy ha a JV-1080 meglett VST-ben, akkor az SRX könyvtárak miért nem ahhoz kerülnek fel hanem külön hangszerekként?
 6. bgrassfield

  USB földhurok zaj!

  Az ha jól tudom erősen visszafogja az USB sávszélességét is. Nem mintha most nagyon szükségem lenne az 5gb/sec adatátvitelre, de hallottam olyanokat, hogy ezek a leválasztók jelentősen befolyásolják az adatátvitel minőségét.
 7. bgrassfield

  USB földhurok zaj!

  Nálam nincs most a rendszerben USB hub, az csak egy próba volt, hogy esetleg arra dugva változik-e valami.
 8. bgrassfield

  USB földhurok zaj!

  Ha az USB kábelt kihúzom az MPC-ből, a zaj azonnal megszűnik. Üdv, Barna
 9. bgrassfield

  USB földhurok zaj!

  Sziasztok! Vettem egy új PC-t, és az első dolog, amit észrevettem, hogy nagyon erős USB zajt hallok a monitorokon. Egy pár helyen megoldottam ezt a problémát, most viszont sehogy sem jutok a végére. A nyomozás közben egyre inkább az az érzésem, hogy a probléma nem feltétlenül a számítógéppel, hanem a monitor hangfalakkal van. A monitor hangfalak Yamaha HS-80 típusúak, a "hangkártya" egy Akai MPC Live, ami USB3 porton csatlakozik a géphez, a képernyő HDMI kábellel csatlakozik, minden más USB portokon. Amit eddig kipróbáltam: az MPC és a számítógép különböző konnektorba - zaj marad minden egyéb perfiéria leválasztása a gépről az MPC kivételével - zaj marad különböző USB aljzatok kipróbálása (3.0/2.0 egyaránt) - zaj marad az MPC egy saját áramforrással rendelkező USB hubra dugva - zaj marad a monitorok szimmetrikus és aszimmetrikus csatlakozása - zaj marad minden alaplapi "finomság" kikapcsolás BIOS-ban, Windowsban az energiatakarékos üzemmód letiltása - zaj marad A legfurcsább, hogy a zaj akkor is hallható, ha az MPC ki van kapcsolva és az adaptert is kihúztam belőle. (ebben ugyebár van belső akku) A zaj jellege az a tipikus fajta, amikor digitális ciripelés hallható a képernyőn történő aktivitás, vagy a lemezmeghajtók aktivitása közben, csak ebben az esetben ez egy egész széles spektrumon hallható modulált fehérzajnak hangzik, és nagyon csúnyán beleszól a hallható hanganyagba, konkrétan nem lehet nem hallani. És hogy miért gondolom, hogy ez a monitorok nyűgje lehet? Mert az MPC fejhallgató kimenetén nem jelenik meg a zaj. Szóval nagyon örülnék a szakik véleményének, pláne ha valami jó megoldást lehetne erre kitalálni, mert az én tudásom itt véget ért, és tanácstalan vagyok. Barna
 10. Igazából ajánljatok valamit érte.
 11. bgrassfield

  Elektron mkII széria

  @A/D: Ha az Elektron weblapon az Octatrack MKII meghirdetett ajánlott ára 1449 EUR, az ideérve mennyi lesz a boltok polcain forintban?
 12. bgrassfield

  NAMM16: Teenage Engineering OP-Z

  Egy újabb földönkívüli / gyíkember által tervezett eszköz, 16 partos szinti egy Korg nanoKontrol méretében, csak hogy a notebookod szélességénél ne legyen nagyobb. Egyébként az OP-Z kiejtése angolul nagyon hasonlít az "opposite" szóra, aminek "ellenkező", "szembenálló" a jelentése.
 13. bgrassfield

  NAMM16: Korg Volca FM

  6 operátoros FM szinti Volca bűrben. A Korgnak bejött az elemről hajtható micro-gadget téma (meg persze sok más gyártónak is újabban), szóval én azt jósolom, hogy a következő témájuk a Volca DJ lesz, majd később a Volca Reel (bakelit lejátszó), és esetleg Volca Master (csöves kompresszor)...
 14. bgrassfield

  YAMAHA MONTAGE?

  Na, hát nekem van egy olyan érzésem, hogy amíg a japán hármasból a másik kettő kis Mazda MX-5 cabriókat gyárt, addig a Yamaha előrukkolt egy Audi Q7-el.
 15. bgrassfield

  DI-BOX kérdés!!!

  Kipróbáltam TRS - XLR és TS-TS vezetéket is, mindkét esetben volt zaj, mondjuk ez elég valószínű, hiszen mindkét esetben van földpotenciál. Szóval a TRS - XLR vezetéken forrasszam le a földelést? :/ logikusnak hangzik, de valahogy szól a vészcsengő a fejemben. Bár a monitorok is földelt vezetéken kapják az áramot, és maga a hangkártya is az adapter oldaláról földelt, ugyanabban az elosztóban. Szóval elvileg nem szabadna veszélyesnek lennie...
×
×
 • Create New...