Jump to content
Ménemszól.hu

Pityu

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  481
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  6
 • Ennyit fórumozott

  167d 11h 19m 14s

Pityu last won the day on October 11 2019

Pityu had the most liked content!

Megbízhatósága

51 Megbízható

1 követő

Pityu tagunkról:

 • Rang
  Kapitány

Legutóbb az adatlapod nézték:

4.760 profil megtekintő
 1. Pityu

  Native Instruments Komplete Kontrol S61

  Keresek megvételre Native Instruments Komplete Kontrol S61 midi billentyűzetet! Studiologic Acuna 73 is érdekel.
 2. A Tiéd nem aftertuch-os még ha jól emlékszem? Billentése milyen? Vsti-k és Daw integrációja mennyire megoldott?
 3. De, éppen nagyon jó árban van a Kontrol A61. Az S61 már valóban drágább de a kijelző miatt számomra nem értékesebb. https://hitspace.hu/native-instruments-komplete-kontrol-a61.html
 4. Akai MPK 61 volt, katasztrófális a billentése. Túl kemény, ráadásul a billetyűk mérete is egy vicc volt. Rövid, keskeny. Arturia tetszik de drága. Behringer-ről sejtettem, hogy nem lesz nagy reagálás. Ezért is kérdeztem rá. Ami tetszik az pld. a Native Instruments midi billentői. Remek vásárlói visszajelzések olvashatóak. Billentése szintén jónak tűnik a felhasználók szerint. DX7 billentésre nem vágyom, az meg túl puha Nekem.
 5. Ja értem, tehát Te ha vásárolni szeretnél, akkor minden előzetes érdeklődés vagy szűrés helyett elmégy és kipróbálod az összest..? Ejha. Jaa, ezt nem tudtam, akkor Én is elkezdem és jövőre jelzem, ha végeztem. De a kérdésem annak szólt, akinek esetleg van a kérdéses hangszert illetően tapasztalata is. Neked van?
 6. Nyilván ezért érdeklődöm előtte..
 7. Pityu

  Behringer Motör 61

  Sziasztok, Van valakinek tapasztalata vagy esetleg próbálta is ezt a midi bill-t? https://audiovilag.hu/index.php/fomenu-termekek/shopmenu-ksz/behringer-motör-61-detail Minden infó jól jönne!
 8. Pityu

  Monitor vezérlő

  Áh, semmi extra.. Az Én szintemen nem játszik sajnos a professzionális cucc.. Egy ilyenem van: https://www.roland.com/hu/products/ua-4fx/ Na most aztán, hogy ez is csak a biteket szabályozza-e? Majd a hozzáértők megmondják
 9. Pityu

  Monitor vezérlő

  De van, csak Én láma vagyok ezekben a monitorozási történetekben és nem írtam le elsőre. Van egy desktop hangkarim, vagyis a történet megoldódott, nem kell külön hangerőszabályzó..! 😜 Köszi Nándi!
 10. Pityu

  Monitor vezérlő

  Ezt eddig is rendben volt, nem a technikai háttérre voltam kíváncsi, azt elmondta Silk is. Egyáltalán érdemes vásárolni egy ilyen hangerőszabályzót, aktív monitorok esetén vagy elegendő tényleg annyi, hogy a winfosban vagy osx alatt a hangerő max-ra legyen tolva? És a külső hangkari hogy lép a képbe? Ott is csutkán a hangerő poti? Mindenen csuta csak az aktív monitor hangfalakon szabályozzam a megfelelő szintre? Ez eddig okés is lenne ha így kell, de akkor is jól jöhet egy ilyen ketyere, ne kelljen már állandóan felállni és a hangfal hátulján molyolni a hangerő potival..
 11. Pityu

  Monitor vezérlő

  Üdv, Silk egyik videójában arról beszél, hogy igen javasolt a házi stúdiókba (is) egy passzív hangerőszabályzó vagyis monitor vezérlő is. Ugyanis ha a hangkártyáról közvetleül van meghajtva a hangfal (bár itt nem tér ki rá, hogy passzív vagy aktív hangfalről van szó, vagy mindegy..?), ezért ha a windowsban állítgatva van a hangerőszabályzó, akkor az bitszámot fog csökkenteni és annál kevesebb bit fog kimenni a hangkártyán. Magyarul, ha halkabban akarom visszahallgatni a zenét, akkor ahogyan csökkentem a hangerőt, úgy csökken a bitszám is vele együtt vagyis a visszahallgatás nem lesz tökéletes és így a keverés sem. Na. A kérdésem, hogy akkor a külső hangkártyán és a win-ben vagy osx-ben a volume max.-ra legyen feltekerve és a passzív hangerőszabályzón állítsam csak a hangerőt a megfelelő szintre? Jól értem ennek a lényegét vagy működését? Szívesen olvasnék róla, más ezt hogy oldja meg otthoni körülmények közt?
 12. Köszi Bendi, gyorsan le is kaptam, ennyiért tényleg vétek otthagyni.
 13. A 88 billentyűs verziók sosem fém mechanikásak Csak a 61 és 76 verziók!
 14. A Motif 6-7 és a 6-7 SE még FS billentyűzet volt, vagyis fém mechanikás. Az XF és XS már nem.
×
×
 • Create New...