Jump to content
Ménemszól.hu

Pityu

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  484
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  7
 • Ennyit fórumozott

  167d 11h 20m 26s

Pityu last won the day on July 7

Pityu had the most liked content!

Megbízhatósága

53 Megbízható

1 követő

Pityu tagunkról:

 • Rang
  Kapitány

Legutóbb az adatlapod nézték:

4.928 profil megtekintő
 1. Zsolti, amióta csinája ezeket a remake videókat, több alkalommal is elmondta, hogy bár a stúdióban többnyire az M1 és a Holló Józsi (R-GO) kölcsönadott DX-7 hangjai lettek rögzítve, a színpadon olyan hangszíneket használtak fel, pld. a D-20-ból, amelyek a leginkább hasonlítottak az M1-re! Ennyi a secret A W-30-at pedig mivel sampler, telepakolták különböző vasak mintavett hangszíneivel! Lásd. az M1 leginkább használt hangjaival és a egyéb szintik hangjaival. Onnan Te már azt láttad, hogy játszik a W-30-on és egy M1 hallatszik
 2. Nem rakta más a kexteket, volt egy rutinos srác, aki segített online, de semmi varázslat nem volt a dologban. Jól kell a hardvereket kiválasztani, a többi már majdnem gyerekjáték. Nem szabad az első kudarc után feladni, ahogy sokan teszik, hogy "szar a hackli", pedig nagyon nem az.
 3. Több mint 10 éve használok hacklikat, sosem volt gond egyikkel sem! Az más kérdés, ha valaki nem ért hozzá.. 😋 Akkor persze szar, ahogy mindegyik az ha nem ért hozzá a j(l)uzer
 4. Pityu

  Native Instruments Komplete Kontrol S61

  Keresek megvételre Native Instruments Komplete Kontrol S61 midi billentyűzetet! Studiologic Acuna 73 is érdekel.
 5. A Tiéd nem aftertuch-os még ha jól emlékszem? Billentése milyen? Vsti-k és Daw integrációja mennyire megoldott?
 6. De, éppen nagyon jó árban van a Kontrol A61. Az S61 már valóban drágább de a kijelző miatt számomra nem értékesebb. https://hitspace.hu/native-instruments-komplete-kontrol-a61.html
 7. Akai MPK 61 volt, katasztrófális a billentése. Túl kemény, ráadásul a billetyűk mérete is egy vicc volt. Rövid, keskeny. Arturia tetszik de drága. Behringer-ről sejtettem, hogy nem lesz nagy reagálás. Ezért is kérdeztem rá. Ami tetszik az pld. a Native Instruments midi billentői. Remek vásárlói visszajelzések olvashatóak. Billentése szintén jónak tűnik a felhasználók szerint. DX7 billentésre nem vágyom, az meg túl puha Nekem.
 8. Ja értem, tehát Te ha vásárolni szeretnél, akkor minden előzetes érdeklődés vagy szűrés helyett elmégy és kipróbálod az összest..? Ejha. Jaa, ezt nem tudtam, akkor Én is elkezdem és jövőre jelzem, ha végeztem. De a kérdésem annak szólt, akinek esetleg van a kérdéses hangszert illetően tapasztalata is. Neked van?
 9. Nyilván ezért érdeklődöm előtte..
 10. Pityu

  Behringer Motör 61

  Sziasztok, Van valakinek tapasztalata vagy esetleg próbálta is ezt a midi bill-t? https://audiovilag.hu/index.php/fomenu-termekek/shopmenu-ksz/behringer-motör-61-detail Minden infó jól jönne!
 11. Pityu

  Monitor vezérlő

  Áh, semmi extra.. Az Én szintemen nem játszik sajnos a professzionális cucc.. Egy ilyenem van: https://www.roland.com/hu/products/ua-4fx/ Na most aztán, hogy ez is csak a biteket szabályozza-e? Majd a hozzáértők megmondják
 12. Pityu

  Monitor vezérlő

  De van, csak Én láma vagyok ezekben a monitorozási történetekben és nem írtam le elsőre. Van egy desktop hangkarim, vagyis a történet megoldódott, nem kell külön hangerőszabályzó..! 😜 Köszi Nándi!
 13. Pityu

  Monitor vezérlő

  Ezt eddig is rendben volt, nem a technikai háttérre voltam kíváncsi, azt elmondta Silk is. Egyáltalán érdemes vásárolni egy ilyen hangerőszabályzót, aktív monitorok esetén vagy elegendő tényleg annyi, hogy a winfosban vagy osx alatt a hangerő max-ra legyen tolva? És a külső hangkari hogy lép a képbe? Ott is csutkán a hangerő poti? Mindenen csuta csak az aktív monitor hangfalakon szabályozzam a megfelelő szintre? Ez eddig okés is lenne ha így kell, de akkor is jól jöhet egy ilyen ketyere, ne kelljen már állandóan felállni és a hangfal hátulján molyolni a hangerő potival..
 14. Pityu

  Monitor vezérlő

  Üdv, Silk egyik videójában arról beszél, hogy igen javasolt a házi stúdiókba (is) egy passzív hangerőszabályzó vagyis monitor vezérlő is. Ugyanis ha a hangkártyáról közvetleül van meghajtva a hangfal (bár itt nem tér ki rá, hogy passzív vagy aktív hangfalről van szó, vagy mindegy..?), ezért ha a windowsban állítgatva van a hangerőszabályzó, akkor az bitszámot fog csökkenteni és annál kevesebb bit fog kimenni a hangkártyán. Magyarul, ha halkabban akarom visszahallgatni a zenét, akkor ahogyan csökkentem a hangerőt, úgy csökken a bitszám is vele együtt vagyis a visszahallgatás nem lesz tökéletes és így a keverés sem. Na. A kérdésem, hogy akkor a külső hangkártyán és a win-ben vagy osx-ben a volume max.-ra legyen feltekerve és a passzív hangerőszabályzón állítsam csak a hangerőt a megfelelő szintre? Jól értem ennek a lényegét vagy működését? Szívesen olvasnék róla, más ezt hogy oldja meg otthoni körülmények közt?
 15. Köszi Bendi, gyorsan le is kaptam, ennyiért tényleg vétek otthagyni.
×
×
 • Create New...