Jump to content
Ménemszól.hu

Pityu

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  466
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  6
 • Ennyit fórumozott

  149d 19h 27m 50s

Pityu last won the day on October 11

Pityu had the most liked content!

Megbízhatósága

50 Megbízható

1 követő

Pityu tagunkról:

 • Rang
  Kapitány

Legutóbb az adatlapod nézték:

4.688 profil megtekintő
 1. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Hát ez az. Még 1 valamit kipróbálok. Valahol megvan a Translator 6 full verziója, hátha azzal megy. Mintha írták volna valamelyik külföldi fórumon.
 2. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Na ez a bosa éppen nincs meg, de ezt próbáld ki légyszi: CDR-14 Analog and Digital Synth Resource A bin-t és cue-t hogyan adod hozzá egyszerre a Daemon-hoz?
 3. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Passz, alig működik pár az Ensoniq CD-Rom-ok közül. A nagy része sajnos nem. Nem jövök rá, hogy mi lehet a baj.
 4. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Jaa, nem csak annál nincs kép fájl, többnél sem. Meg valamelyik megy, valamelyik meg nem a szokásos módon. Nincs gond, nem ezek voltak a fontosak számomra. A nagyobb gond inkább az, hogy gőzöm sincs ezeknél miért nem megy az Awave-val úgy, mint az Akai cd-k esetén. Pontosabban némelyik megy, másik meg nem 🙂 Hiába katt a Read From Ensoniq cd-re, mountolás után, alul dobja, hogy "Not an ensoniq cd rom" Fura.
 5. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Hm, az Ensoniq cuccokkal azért van kűzdelem Nem mindegyik jó, sem a cdxtract sem az awave nem látja mountolás után sem. Awave azt írja, nem eonsoniq cd rom. Aztán ez pld: CDR-03 Studio Essentials, itt nincs is tartalom, csak a cue fájl van a mappában.
 6. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Igen, ezt tapasztaltam Én is Végül is megoldottam a másik konvertálóval. Tanulságos volt ez a "mountolásos" sztori, mindig tanul az ember fia valamit Lacika, nagy köszi a megosztott cuccokért. Van 1-2 nagyon ritka anyag is közte, amit anno sokat hajtottam, eredmény nélkül. Még a Keyboards magazin cd mellékleteként volt módom belehallgatni ilyen sample cd anyagba (90's évek) és azóta hajtottam a neten, hátha. Persze jó ideje már nem kerestem, mert minek alapon? De legalább jó volt kicsit nosztalgiázni a minták közt. Pld. Ensoniq-ból elég kevés volt meg, Emu szinte mind, Akai-ból pár darab volt, ami érdekesnek tűnt. Roland is remek, hihetetlen némelyik minta dinamikája!! Akkoriban még tudtak valamit a hangmérnökök, na meg Eric Persing bácsi
 7. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Köszi Nándi, de a cdxtract konvertálásokkal tisztában vagyok, ezer éve használom. A Chicken Translator 6 megvan, megvásároltuk a zeneszek pont com kollégákkal, de virtuális meghajtót nem kezel (tudtommal). De minden másban vér profi! Amit leírtam fentebb, azt az Awave programra értettem, ott nem lehetséges a fájlokat egyszerre és elkülönülve konvertálni. Legalábbis az Akai esetében biztosan nem, csak egyesével. Persze az nki. formátumot fel sem kínálja csak sf2 és egyéb formátumokat. Mindegy végül is mert a cdxtract remekül elvégezte a dolgát és a kívánt formátumba konvertálta az Akai cd-ket. Mostanában a Machfive 3-at használom, az is közvetlen tudja kezelni a lemez képeket egy sor másik formátum mellett. https://motu.com/products/software/machfive/sounds.html#library-support
 8. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Fura az egész nálam is de Én már legalább addig eljutottam, hogy a cdxtract látja a virtuális meghajtóba tett mdx anyagot, pedig amint mountolom, azonnal dobja nálam is a lenti képen látható üzenetet. Viszont benne van a virtuális meghajtóban, hiszen a cdxtract látja, olvassa és lehet konvertálni onnan az anyagot. Illetve ahogy Lacika is mondja, az Awave is látja és kezeli a sample állományt. Bár arra még nem jöttem rá, hogy lehetne egy adott formátumra konvertálni a cd tartalmát de úgy, hogy ne egyesével kelljen a konvertálást elvégezni, hanem egyszerre de mindegyik fájlt különállóvá téve. Erre nem látok megoldást jelenleg.
 9. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Jó kis kínlódás volt ez az mdx fájl kiterjesztés de már haladok valamelyest. Érdekes módon a DT rögtön hibaként dobja ha mountolom az mdx fájlt, viszont a cdxtract látja azért a mountolást és lehet konvertálni az anyagot. Az Awave elhasal minden szinten, nálam nem tudja kezelni a virtuális meghajtókat. (vagy Én b@szok el valamit) De nem is lényeges, a cdxtract végzi a dolgát. Hogy mibe konvertáljam, na ez még egy jó kérdés? Vagy SF2 vagy Kontakt.
 10. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Nem bizony, a 11.3-at használom Én is.
 11. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Ööö, persze nem lett ennyire egyértelmű. A laptopban nincs cd drive így alapból hozza is a hibaüzit az Awave a hiányról. Te előtte mountoltad egy virtuális meghajtóba az mdx fájlt?
 12. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Milyen lüke vagyok, az Awave eszembe sem jutott, pedig használom is.. Köszi a tippet!
 13. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Leszedtem de nekem el sem indul a win 10-em alatt. Nagyobb verzióval is próbáltam de hibát hoz, azt írja sérült a fájl. Na de mindegyik..? Kerestem konvertálót is, ami az mdx-et konvertálja iso-ba, nagy kudarc.
 14. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Melyik daemon tools formátumú? Az mdx?
 15. Pityu

  5 tonna sampler bank

  utorrent esetében csak simán megnyitod a torrent fájlt és a plusz jelekre kattintva a lenyíló tartalomban kijelölöd hogy mi kell. Amire szükséged van ott meghagyod a plusz jelet.
×
×
 • Create New...