Jump to content
Ménemszól.hu

cisco

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  203
 • Csatlakozott

 • Days Won

  3
 • Ennyit fórumozott

  864d 16h 52m 50s

cisco last won the day on December 27 2018

cisco had the most liked content!

Megbízhatósága

26 Megbízható

cisco tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.798 profil megtekintő
 1. cisco

  Elektron Model: Cycles

  Ez nem sunyiság - úgy hívják üzlet és ezek a cégek ebből élnek. Nem jótékonysági intézményekről beszélünk, hanem piaci alapon működő társaságokról - nyilván nem az az érdekük, hogy vicsellnek budapestről egy matricázással két elektronja legyen egy dobozban - nem bántásból írom. Amúgy csomó TC electronic pedálban is kopp ugyanaz a circuit van, csak más sw fut rajtuk, így lesz az egyik flashback, a másik corona chorus stb.
 2. cisco

  Elektron Model: Cycles

  Rohadt jól szól. Pár éve elképzelhetetlen lett volna még, hogy az elektron 350 euroért odaadjon egy ilyet. Lassan tényleg beérik a behringer piacszabályozó hatása.
 3. cisco

  Behringer System 100

  egyelőre nem így tűnik, pedig én is abban reménykedtem, hogy majd mindenki kapcsol és visszavesznek a kapzsiságból. a korg full size ms20 változata asszem 1400$ lesz - engem érdekelt volna pl, de mire ideér, lesz 450 ezer forint, ami nevetségesen soknak tűnik. vagy a dsi pro3 - 1600 $ért egy sima 3 oscis monoszinti nulla fejlesztéssel, átcsomagolva.
 4. cisco

  Behringer RD-6

  kapott. pl din sync helyett midi és clap sem volt az eredetiben. kár, hogy nem tuneolhatók a hangok viszont.
 5. cisco

  NAMM 2020 - ARP coming...

  pár elhízott 60 éves "szintivarázsló"-n kívül nem is fogja megvenni senki.
 6. cisco

  Modal Electronics Argon 8

  Töröltem az eredeti topikot a hangszerre zúduló egyöntetű negatívság miatt. Sajnos ezen a fórumon úgy tűnik nem értik meg, hogy nem mindenki 128 polys trance szintikre izgul. Szerintem abba kellett volna hagyni a szintigyártást a virus ti-nél, mert errefelé láthatóan nem igazán van másra igény.
 7. Nem. Inkább az van, amit felettem is írtak, hogy "kóstoljunk bele olcsón a modularozásba, aztán ha beválik, talán érdemes lesz eurozni is", de a legtöbbeknél a workflow kicsapja a biztosítékot, főleg aki dalokban gondolkodik, nem generatív peccsekben mondjuk. Rendben van a neutron, ami negatívum van, hogy a filter nagyon könnyen betorzít, nem bírja az oscik hangerejét tisztán szűrni, ezért attenuálni kell, ha klín hangot akarsz belőle kihozni, ami viszont csak peccseléssel megy a neutronon, mivel az osciknak nincs külön vol potija - ez elég zavaró lehet azoknak, akik hozzászoktak a kristálytiszta analóg hangokhoz.
 8. cisco

  Novation Ultranova elcserélhető

  Makulátlan állapotú Novation Ultranova VA-wavetable poliszinti elcserélhető. A következő dolgok érdekelhetnek cserébe értékegyeztetéssel: Elektron Model:Samples, Arturia Microfreak, Minibrute 2, Korg MS20 mini, Korg Minilogue, Roland SE-02, Waldorf Pulse 2, Behringer Neutron, Behringer MS-1, Moog DFAM, MFB Dominion Club, Make Noise 0-Coast, Modor NF-1M, Dreadbox Erebus v3 vagy Nyx v2, Empress vagy Strymon effektek, Akai MPC1000 illetve ezen a vonalon más hangszer is szóba jöhet.
 9. cisco

  Novation Circuit

  Keresem megvételre a címben említett hangszert hibátlan állapotban. 55 ezret tudok érte fizetni, annyiért adtam el kb 1 éve az én példányomat, de most újra kéne.
 10. cisco

  Zoom ST-224 Sampletrak

  Zoom ST-224 Sampletrak samplert vennék kifogástalan műszaki állapotban.
 11. cisco

  Yamaha PSS-680, 780 vagy PSR-36

  Yamaha PSS-680 vagy 780 illetve PSR-36 hangszert vennék hibátlan műszaki állapotban. 15-20 magasságában tudok értük fizetni állapottól függően.
 12. Kevés az infó. Ami javaslatot így kapni fogsz arra, hogy "valami jó szinti kéne 60ért" az a válaszadó egyéni ízlését fogja tükrözni, ami nem biztos, hogy egybevág a tiéddel. 60ért én egy Novation Circuitet vennék használtan, azt tartom ennyiért a legjobb ár-érték arányú eszköznek. Dobgép, 2 poliszinti, effektek, szekvenszer egyben. Ok, inkább groovebox kategória, de teljesértékű szintiként is használható.
 13. cisco

  Behringer VM-1 Vintage Time Machine delay

  Keresek megvételre Behringer VM-1 Vintage Time Machine analog delayt. Külső állapot kb mindegy, csak működjön.
 14. Amit megfigyeltem, hogy a Circuitbe betöltött dobhangok valahogy kicsit ütősebben szólnak a masinából és könnyebben alkotnak egy koherens egységet, mintha ugyanazokat a mintákat bedobálnánk mondjuk az ableton drum rackjébe. Valahol olvastam, hogy van egy kis minőségdegradálás, valamelyest lebutítja a betöltött minták hangminőségét, mint a régi samplerek, ehhez lehet talán köze. Illetve mintha egy kis színezés is történne, kis mélyet szerintem hozzátesz a minták eredeti megszólalásához, ami pl 808 jellegű doboknak nem mindig áll jól, mert ott a kick amúgy is elég kövér általában, így azok néha túl brummogósak a Circuitből, ellenben 707, 505 és egyéb kicsit csattogósabb digital dobgépek hangjai eszelős jól szólnak belőle. A szintirészről mindenképp érdemes tudni, hogy onboard programozás gyakorlatilag nincs. Ez egy nagyon nagy hátránya a gépnek, bár aki számítógép közelében zenél, annak nem lehet nagy probléma az editor használata. Editorral teljeskörűen programozható mindkét szintisáv, illetve a rotary potikra bármelyik szintifunkció kiosztható és a peccsek rámenthetők a masinára természetesen. Szerintem egy nagyon jó kis box a Circuit, mindenből van benne pont annyi, ami nem hagy hiányérzetet az árához képest. Ha több pénzed van, érdemes a Synthstrom Deluge nevű masinának is utánanézni, nagyon hasonló a működési elve, mint a Circuitnek, de mindenből több, bővebben van benne.
 15. 64-et. Összesen 1 perc hosszúságú mintát tud kezelni, ha jól tudom. Dobokhoz elég lehet. Bővebb infót a manualban találsz.
×
×
 • Create New...