Jump to content
Ménemszól.hu

TomWantsmore

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  22
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

Legutóbb az adatlapod nézték:

464 profil megtekintő

TomWantsmore's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Conversation Starter
 • Collaborator Rare
 • First Post
 • Dedicated
 • Week One Done

Recent Badges

7

Megbízhatósága

 1. TomWantsmore

  Novation Circuit-ot keresek

  Sziasztok, ha valakinek van egy Novation Circuit-ja, akkor keressen. Ajándékba szánom családtagnak, ezért ha jó állapotú, megvan minden hozzá, vagy netán még dobozos is, az szuper lenne. Köszönöm!
 2. TomWantsmore

  Waldorf Blofeld Black-et keresek

  Szia, ha van szép állapotú fekete Blofeld modulod, amitől megválnál, kérlek szólj. Csak a fekete verzió érdekel. Köszönöm!
 3. Eladó kihasználatlanság, időhiány miatt egy Korg iH énekprocesszor, vokóder. A harmonizer a lefogott akkordoknak megfelelően automatikusan ráilleszti az énekre a megfelelő akkordot (midi nélkül is rá tudja építeni a harmóniát az énekre) Okos kis cucc, ráadásul már ritka. Adapterével, Midi kábellel, leírással adom. Posta ok. Ár: 19.000,-
 4. TomWantsmore

  Korg iH énekeffekt, harmonizer, vocoder

  Eladó kihasználatlanság, időhiány miatt egy Korg iH énekprocesszor, vokóder. A harmonizer a lefogott akkordoknak megfelelően automatikusan ráilleszti az énekre a megfelelő akkordot. Okos kis cucc, ráadásul már ritka. Adapterével, Midi kábellel, leírással adom. Esztergomban és 40 km-es környékén elviszem házhoz ingyen, azon túl postázom, ha szükséges. Ár: 25.000 Ft
 5. TomWantsmore

  Roland Aira TR8-ast keresek

  Sziasztok! Lemaradtam egy itt hirdetett TR8-ról, ha valakinek van ilyen, amit megunt, amit eladna, akkor keressen. Köszönöm, szép napot mindenkinek!
 6. TomWantsmore

  Electribe-ot keresek

  Sziasztok, ha van valakinek Electribe Blue és eladná, kérem írjon, érdekel. Köszönöm!
 7. TomWantsmore

  Roland TR-6S-et keresek

  Ha valakinek van egy eladósorba kerülendő Roland TR-6S dobgépe, keressen. Köszönöm!
 8. Sziasztok, időhiány miatt eladó egy gyári, újszerű, eredeti csomagolású dobgép és kontroller (pár órát ment, ki lett próbálva, azóta dobozában várja új gazdáját). Karcmentes, kábelével, összes szoftverével. A saját Arsenal szoftver standalone és VST módban is tud futni, minden dobhang szerkeszthető, tele van groove-okkal, profi eszköz. Postázás megoldható, Esztergom környékén házhoz viszem. Kérdés esetén keressetek bátran, köszönöm! Ára: 44.000 Ft.
 9. TomWantsmore

  AKAI XR20 kerestetik

  Sziasztok, akinek van megunt, porosodó XR20 dobgépe és megválna tőle, kérem jelezze. Ezer köszönet!
 10. TomWantsmore

  FiiO Olympus 2 DAC

  Sziasztok, eladóvá vált egy pár órát üzemelt, gyakorlatilag újszerű Fiio DAC, laptopra kötve a tökéletes audiofil hangzást biztosító fejhallgató előerősítő. Az ikonikus eszköz hibátlan, dobozában várja új gazdáját. Igény esetén postázás oké. Köszönöm!
 11. Eladó egy szép állapotú Roland asztali hangkártya USB kábellel, RCA-Jack átalakítókkal, Jack 3, 5 kábellel.Stúdióminőségű, állítható mintavételezésű, akár egyszerre három forrásból is felvesz (Mikrofon, vonalszintű hangszer; pl. gitár, aux sztereó forrás; pl. dobgép). Win 7/8/10 és Macos alatt is fut.Megkímélt, keveset használt, minden potméter finom működésű. Fantasztikus, mennyire zajmentes.Esztergom környékén házhoz viszem, posta OK.Ár: 24.000 Ft.
 12. Eladó egy új, dobozában pihenő Alesis Vmini. Az eladás oka a kihasználatlanság. Könnyű, sok funkciós, utazáshoz ideális lehet, de kisebb stúdióba is tökéletes. USB kábelével, a hozzá tartozó VST szoftverrel adom. Posta is OK.Kérdés esetén keress bátran!Köszönöm figyelmed!Ár: 13.000 Ft Infó/kontakt itt az oldalon vagy telefonon: 0036 20 625 0555 Leírás egy hangszeres oldalról:"MIDI mesterbillentyűzet: hordozható USB/Midi kontroller billentyűzettel és padokkal, minden utazó zenész, zeneszerző számára kihagyhatatlan tartozék, 25 dinamikus billentyű, transzpozíció, 4 programozható potméter, 4 dinamikus pad, octave, modulation és sustain gombok, tartozék Xpand!2 virtual instrument szoftver, szinte minden VST szoftverrel kompatibilis"
×
×
 • Create New...