Jump to content
Ménemszól.hu

eraserhead

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  132
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  8
 • Ennyit fórumozott

  401d 21h 56m 42s

eraserhead last won the day on January 2

eraserhead had the most liked content!

Megbízhatósága

26 Megbízható

eraserhead tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester
 • Születésnap January 1

További Információ

 • Lakhely:
  böpö
 • Érdeklődési kör
  Gitera és citár

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.377 profil megtekintő
 1. eraserhead

  mc 101 sampler groovebox

  roland mc 101 groovebox, sampler eladó. új állapot, tartozékaival.
 2. eraserhead

  TB 03 ROLAND

  Eladó budapesti, dobozában pihegő, TB 03, a Rolandtól. Tökéletes műszaki és esztétikai állapotban leledzik. Ár: 80 e Ft
 3. eraserhead

  Korg... "csak" a szokásos...

  Szerintem, ez alap cucc lesz a kísérletezgető emberkéknél...
 4. eraserhead

  Akai Rhythm Wolf

  Nos, nézzük... Tehát van egy kick és egy snare, amik átlagosan szólnak. A percussion nálam nem férne be sehova, a hit-hat inkább átlag alatti. A szint kiesik... Szerintem kevés, hogy az egész cuccból két, vagy inkább egy (kick) hang használható.Ezért kéne fizetni? Max. 2 perc alatt jönne rá a vevő, hogy elérte a gép határait... Persze ez erősen szubjektív vélemény. Másrészt, milyen zenei környezetben lennének ezek a hangok használhatók? "a szinti rész csak "bónusz". Plusz külön kimenete van, ezt még át lehet küldeni bármin..." Ha ennek az árát, meg annak a "bárminek amin át lehet küldeni" az árát összeadod, kapsz egy rendes szintit, vagy esetleg még egy dobgépet is.
 5. eraserhead

  Akai Rhythm Wolf

  Ennek a videónak az alapján azt kell mondjam, hogy a szűrők miatt a szinti része használhatatlan. Véleményem szerint bukásra van ítélve, de ennek ellenére 10 év múlva nem lesz "cult" hangszer.
 6. eraserhead

  Akai Rhythm Wolf

  Mi ez, nintendo?
 7. 1) Te kezdtél zaklatni személyes üziben a baromságoddal. 2) Válaszoltam rá, megírtam, hogy én mit gondolok róla(d) . 3) Kérlek, ne pörögj tovább, mert lexarom a véleményed, egyszerűen nem érdekel. 4) Mivel letiltottalak, úgy gondoltam, ezt megérted, de tévedtem, ezért ismételten megkérlek, ne zavarja a baromságaiddal, befejeztem.
 8. eraserhead

  Korg... "csak" a szokásos...

  Szerintem meg az a lényeg, milyen lesz a "hangja"... Hiába az über felhasználóbarátság, ha tegyük fel xarul szól... Tettem fel egy kis videót, ha az a cucc saját hangja, akkor kb. olyan a felhasználhatósága, mint az mx-1-nek.
 9. eraserhead

  Akai Rhythm Wolf

  Az igazság az kisfiam, hogy a 47# -ben nem vázoltál fel te semmit reálisan, olvastál valahol valami baromságot, aztán leírtad általánosítva, ráadásul úgy, mintha az csak magyar jelenség lenne. Aki így általánosít és kizárólag magyar jelenségnek tekinti azt, hogy a digitális hangszerek megjelenésével háttérbe szorultak az analóg cuccok, annak lövése nincs a témához, és mivel mégis okoskodik, ezért idiótának tekintem. Magasról lexarom a családfád, tudod, az egyáltalán nem korrelál a Magyarsághoz való viszonyhoz, de te ezt sem érted. Szerintem, joggal hihettelek tótnak vagy románnak, azok viselkednek így különböző fórumokon, ha negatív összefüggésben kell említeni hazánkat. 4) Mostanában divatba jött az országot fikázni, amivel nincs is semmi baj, ha annak van reális alapja, de mikor öncélúan, minden valós alap nélkül fikáznak, akkor az valóban hányigert keltő. Attól lehet valóban egy jót hányni. Na, csá kisgyerek, innentől hanyagoljuk egymást, további jó „mai magyarozást”! Az igazság az kisfiam, hogy a 47# -ben nem vázoltál fel te semmit reálisan, olvastál valahol valami baromságot, aztán leírtad általánosítva, ráadásul úgy, mintha az csak magyar jelenség lenne. Aki így általánosít és kizárólag magyar jelenségnek tekinti azt, hogy a digitális hangszerek megjelenésével háttérbe szorultak az analóg cuccok, annak lövése nincs a témához, és mivel mégis okoskodik, ezért idiótának tekintem. Magasról lexarom a családfád, tudod, az egyáltalán nem korrelál a Magyarsághoz való viszonyhoz, de te ezt sem érted. Szerintem, joggal hihettelek tótnak vagy románnak, azok viselkednek így különböző fórumokon, ha negatív összefüggésben kell említeni hazánkat. 4) Mostanában divatba jött az országot fikázni, amivel nincs is semmi baj, ha annak van reális alapja, de mikor öncélúan, minden valós alap nélkül fikáznak, akkor az valóban hányingertkeltő, attól lehet valóban egy jót hányni. Na, csá, innentől hanyagoljuk egymást, további jó „mai magyarozást”!
 10. eraserhead

  Akai Rhythm Wolf

  Máááá bocscscs, de hogyan lehet tartalmas szakmai alapon megvitatni azt, ha valaki öncélúan, abszolút nem a témába vágóan fikázza a "magyarságot"? Félreértés ne essék, nem vagyok überjobbos fanatikus, egyáltalán nem politizálok, de nem hinném, hogy nálunk arányaiban több idióta lenne, mit más országokban, pl. ezen a fórumon is néha rendkívül magas színvonalú írások vannak a hasonló külföldi fórumokhoz képest. Szóval, kikérem magamnak, hogy valami idióta a f@szságait állandóan a "magyarságot" fikázva írogatja le. Ha meg ő esetleg pl. tót, vagy román, akkor pláne moderálnia kéne magát egy magyar fórumon. Hát, csak ennyi.
 11. eraserhead

  Korg... "csak" a szokásos...

  Méééé, mit akarsz 39 ezerért, tüzijátékot????
 12. eraserhead

  Akai Rhythm Wolf

  Egyébként, 2007-ben 330 Euroért lehetett venni pl. juno 60-ast, ami 81000 Ft, az akkori árfolyammal. Én 15 évvel ezelőtt a 106-ot 80-ért adtam el, igaz, hogy új állapotú volt. Tehát itt egy példa, hogy egy "Magyar" nem kótyavetyélte el a jó hangszereket! "Found Roland Juno-60 on eBay, I need your opinion by redroom1410 » Mon Mar 05, 2007 9:48 am It's my first time buying vintage synth on eBay and I need some advice/opinion from you guys. I never had Juno-60 and I want to know is there something important I must know before buying this synth. What worries me most is condition of this Juno-60, just look at the rust on the rear's edge, I keep wondering what's the situation inside, is there any damage caused by humidity (this synth spent time in house near river, I suppose)? According to owner Juno is working properly, some glider knobs are missing but everything else is "fully functional". Juno was last time played 15 years ago and asking price is 330 euros. I know is hard for you to tell me something more by just looking this two pictures but I'll appreciate any kind of help from you. 330€ is a good price if it works... you should check rumski.com, few months ago i saw i guy from novi sad i think and he was selling his juno 60 for 300€ + 130€ for midi interface!! and if you are from croatia you could arrange for a local picup, if he still has it of course... Thanx!"
 13. eraserhead

  Akai Rhythm Wolf

  Nem érted, mit írok, pedig nem egy ördöglakat, hidd el. Szóval, a fröccsÖntöttet egy másik fröccsöntöttel kell hasonlítani, az MX-et meg a saját kategóriájában készítet cuccokkal, de nem ez volt a problémám. Azt kérdeztem, miért hangsúlyozod mindig, hogy "magyar"? Minden más országban hasonlóan alakul a hangszerek sorsa, legfeljebb egy pici késésben vagyunk a nálunk fejlettebb országokkal szemben, információ és anyagiak tekintetében pl.
 14. eraserhead

  Akai Rhythm Wolf

  "Volt olyan hely, ahol én magam is jártam, hogy 3-4 klassz cucc volt szó szerint bebaxva a sarokba!!!!!" Bizony előfordult és más nem MAGYAR országokban is...
×
×
 • Create New...