Jump to content
Ménemszól.hu

earformance

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  11
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  22h 39m 44s

Megbízhatósága

3 Semleges

earformance tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

499 profil megtekintő
 1. earformance

  Nem azt hallod

  Majd írd meg mire jutottál!
 2. earformance

  Nem azt hallod

  Kihagytam pár évet ebből a topikból, ma pótoltam. Kár volt. Egyébként odaát /AVX/ évek óta ugyanez megy
 3. earformance

  Nem azt hallod

  Amennyiben érdekli a díszes társaságot az összes jelenleg fellelhető ilyen hülyeség, akkor érdemes idekattintani: LINK Jómagam vettem a fáradtságot és összegyűjtöttem
 4. earformance

  Nem azt hallod

  Hello Gergő! Benéztem én is, bízom benne, hogy nem rontom a levegőt!
 5. earformance

  Nem azt hallod

  Erre ne is várj választ, nem fog jönni. A LessLoss előtt pedig le a kalappal....mármint a marketingesük előtt, a márkanév is zseniális! :-) Sokan linkelik referencia gyanánt, holott csak a tökhülyék előtt nem egyértelmű, hogy itt a vakítófaktor a maximumra van tekerve.
 6. earformance

  Nem azt hallod

  Tisztelet Mindenkinek! Eddig bírtam ki, hogy ne regeljek ide be Végre örömmel olvasom, hogy köztetek vannak hozzáértők is, akik nem hagyják magatokat lehúzni/átverni stb. A kábel kérdés elég sikamlós téma, főleg a hifiseknél; anno a zene szeretete miatt kezdtem hifizni, majd pár hónapig ez megfordult és jöttek a "meghallgatások": készülék tesztek, kábeltesztek, ugyanazon felvétel X db kiadótól való lemezmeghallgatások, majd elég gyorsan elegem lett ebből az egész hülyeségből és visszatértem a régi, normális mederbe. Én értem azokat, akik imádnak kütyüzni, csereberélni, zenehallgatás helyett, de itt fontos megjegyeznem hogy a kettő 2 teljesen más hobbi! Sokáig jómagam is maximális szkepticizmussal álltam a kábelezéshez, de sajnos vagy nem sajnos van difi, ha nem is nagy. Értem ezalatt az IC és a hangfalkábeleket. Az, hogy egy fregoli full ezüst, ezüstözött réz, vagy nagy tisztaságú réz igenis számít vagy adott rendszerben számíthat! A táp, digit, USB és egyéb kábelek közötti különbségben nem hiszek, vagyis hinnék, ha az utóbbi években nálam járt ilyen-olyan madzagok között hallottam volna minimális különbséget is. De nem. Be kell látni, ez is egy megélhetési forrás. Ha átnéztek 1-2 hifis fórumra látni fogjátok, hogy gombamód elszaporodtak a magyar underground kisipari audiofil kábelgyártók, vajh mért? A válasz egyszerű: PROFIT. Semmi más. Árban a szórás magas: egy ilyen DIY ódiófil 2x2,5m-es hangfalzsineghez hozzájuthatsz 15e-től egészen kb. 300e HUF-ig (!) ... és mégegyszer mondom, ezek magyar "kábelguruk" által készített drótok! Nem gyári, nem PRO -> DIY! más: Cserfalvi szakkolléga feljebb fikantotta a HD800-at. Sajnos kicsit fülesbuzi is vagyok és épp van egy az irodámban:) Meg kell, hogy védjem a 800-ast, mely számomra az eddigi legjobb füles, amit valaha is bitoroltam. Méghogy nincs mélye, áh!
×
×
 • Create New...