Jump to content
Ménemszól.hu

saszi

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  47
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  52d 10h 25m 24s

Megbízhatósága

3 Semleges

saszi tagunkról:

 • Rang
  Talpas
 1. saszi

  Cubase 10

  nem tudom használ e itt Presonus Faderport v2-őt Cubasesel. Nekem nem akar rendesen működni A next, prev gombokat sehogy sem btudom normális munkára téríteni. Amúgy nagyon szuper volna
 2. saszi

  Cubase 10

  rakd fel a teljes installt. Úgy az igazi
 3. saszi

  Cubase 10

  Már megoldottam
 4. saszi

  Cubase 10

  Málam a 2. indulásnál azonnal megáll a scanning vst 3 pluginsnél és nem megy tovább. Nem tudjátok okát?
 5. saszi

  Cubase 10

  engem a download assistant viccelt meg. Már éppen befejeztem a letöltést, amikor errort írt ki, és kezdhettem elölről
 6. :). Nem is vettem észre. Ezek a dolgok nemigen érdekelnek.
 7. saszi

  Cubase 9.5

  Én mindig az egészet telepítem újra. Így tényleg megmarad biztonság kedvéért a régi is. Az előző verzióban a hangkártyámat volt hogy elsőre nem ismerte fel, most ez szerencsére már nincs így. Nekem bejött ez a frissítés, az automatizálás is nagy királyság.
 8. Ma volt időm a Sony fülessel hangzásokat kevergetni, kísérletezgetni. Azt kell mondjam nem volt igazam. Mindenben nagyon jó füles. Csak meg kellett szoknom a más hangképet. Élmény vele gitárhangzásokat is kikeverni. Egyedül a kialakítása zavar. Elég kényelmetlen számomra, és félek tőle a szivacs se fog soká tartani, de ezt ellensúlyozza a minőség.
 9. saszi

  Cubase 9.5

  Azért ez több egyszerű frissítésnél. Másfél giga. A frissítések nem ilyen volumenű dolgok.
 10. Nem értek egyet. Pont fordítva tapasztaltam. A Sony jobban szinez. Az Ath val kevert hangszín mindenben ugyanúgy szól. Itt van mind a két füles előttem. És akkor még a fülesek külső minőségéről nem is beszéltem. Ég és föld a kettő. Butábbnak semmiképpen nem nevezném az ATH-t.
 11. Időközben vettem egy Sony fülest. Elmondhatom hogy nálam az ATH magasan nyert. A Sony egyre jó, a basszusgitárhang kikeverésére, így nem bántam meg. De az Audio technikás füles sokkal természetesebben, valósághűbben szól. Vele kikevert dobok, gitárok, szintik úgy szólnak ahogy kell, és mindenben. A sonynak bántóak a magasai és sokat csalnak. Ez természetesen rockzenére vonatkozik és élő hangszerekre.
 12. Bocsi. Nem láttam hogy írtál. Nem volna gond , én is hangfalalakon keverek, csak a hangszínek miatt vagyok kíváncsi a keverésre. Mert én meglepően jónak hallom az AT 40 et, Amihagszínt beállítok az jó minden lejátszóeszközben. De ha volna annyiért egy olyan amihez képest ez buta azért beleinvesztálnék még egy fülesbe. Itt az első keverésem vele:
 13. küldenél egy keverést, amit a Sonyval készítettél?
 14. Éppen most cseréltem le ATH M40-re. szerettem az AKG-t, de z ATH nekem sokkal jobban bejött
×
×
 • Create New...