Jump to content
Ménemszól.hu

Tetanus

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  12
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

Megbízhatósága

1 Semleges

Tetanus tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

578 profil megtekintő
 1. Mintha összegyúrták volna a BS II-t az Ultranovával. De a spéci oszcillátorokon, meg a jobb átláthatóságon kívül miben tud többet, mint az Ultranova?
 2. Tetanus

  Arturia DrumBrute

  Akkor most mit vegyünk? Te mit használsz?
 3. Sziasztok! Valaki leírná egy dopgépekben kezdőnek, vásárlásnál mit vegyen figyelembe, ha a TR-09, vagy a TR-8 között akar választani? Illetve másként: van-e valamilyen előnye a TR-09-nek a TR-8-hoz képest? (gondolom más hangszínek vannak benne, de azon kívül?)
 4. Tetanus

  Korg Minilogue

  Daniel Fisher már ki is próbálta:
 5. Tetanus

  Hangfal otthoni stúdióba

  Sziasztok, egy kérdés: Mackie MR8 Mk3, vagy JBL LSR308 ??
 6. Helló! Senki nem ismeri, vagy szóra sem érdemes???
 7. Sziasztok! Igaz, kicsit több, mint 100 000 Ft, de a Roland CM-110 Cube monitorjához mit szóltok? Hallotta valaki, hogy hogyan szól? http://www.rolandshop.hu/termekek/Roland_CM110_Cube_monitor Nagyjából Mackie MR6 árban van.
 8. giza: A BS II-ben is van sequencer. A Microbrute tényleg állat, de a mini billentyűivel nem biztos, hogy boldogulnék... str: Persze, hogy a végén nekem kell dönteni, de addig is jó lenne néhány gondolatot olvasni olyanoktól, akik használják valamelyiket. (Vagy mindkettőt kipróbálták...) Fel vagyok rá készülve, hogy homlokegyenest eltérő véleményeket kapok. Üdv: T.
 9. Sziasztok! Nagyon fontos kérdésem lenne, szerintetek melyik éri meg jobban: Novation Bass Station II, vagy az Arturia Minibrute? A Minibrutéban tényleg nem lehet patcheket menteni? Nem találtam a neten összehasonlítást, a Jutúbon több a Minibrute-os video. Ja, hogy mire használnám? Analóg szintik világára volnék kíváncsi és ezt a kettőt találtam a számomra megfizethető kategóriában. Köszönöm a tanácsokat és üdv: T.
 10. Tetanus

  MIDI szinkron

  Köszi, így műxik. A végső bekötés tehát: RC-300 MIDI out -> GR-55 MIDI in, GR-55 MIDI out ->Ultranova MIDI in, Ultranova MIDI thru -> DR-880 MIDI in. Így az RC-300-al tudom vezérelni az ütemszámot a GR-55-nél (pl. delay effekt), az Ultranova arpeggiojánál és a DR-880 ritmusánál. Köszi még egyszer.
 11. Tetanus

  MIDI szinkron

  Sziasztok! Adottak a következő kütyük: gitár, GR-55 gitárszinti, RC-300 loop station, DR-880 dobgép, Novation Ultranova szinti. Ezeket kéne MIDI által összekovácsolni úgy, hogy a BPM-ek mindenhol egyformán változzanak. A nagy része a melónak meg van, egyedül az Ultranova lóg ki a sorból: bármit is állítok rajta, nem akarja az arpeggiator felvenni a DR-880 tempóját. Illetve, ha felveszi, akkor a loop station nem alkalmazkodik a többiekhez. A bekötések úgy néznek ki, hogy az RC-300 audio bemeneteibe megy be a GR-55, a DR-880 és az Ultranova. Az RC-300 MIDI outja megy be a DR-880 MIDI in-jébe é
×
×
 • Create New...