Jump to content
Ménemszól.hu

korgovics

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  32
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1
 • Ennyit fórumozott

  129d 16h 17m 35s

korgovics last won the day on November 16 2018

korgovics had the most liked content!

Megbízhatósága

9 Semleges

korgovics tagunkról:

 • Rang
  Talpas

További Információ

 • Lakhely:
  Debrecen

Legutóbb az adatlapod nézték:

627 profil megtekintő
 1. korgovics

  Boss RT-20

  Eladó egy újszerű állapotú Boss RT-20 leslie effekt pedál. Posta megoldható a vevő költségére. Az ár fix, Debrecenben van. Használható sztereó és mono effektként, a rotary leállításával akár szimpla erősítő szimulátornak is tökéletes. Billentyűhöz és gitárhoz is kiváló. Autentikus forgó hangszóró hangzások a COSM technológia segítségével, opcionális Expression pedál, Slow / FAST forgás sebesség, állítható átmeneti idő, beépített Overdrive effektek, Treble Rotor és Bass Rotor, 4 különböző típusú erősítő hangzás.
 2. korgovics

  Juno DS vagy FA workstation?

  Igen, valószínűleg ez a magyarázat. A kijelző valóban nem túl nagy, de meg lehet szokni. Elég jó felbontású, így kellően átlátható.
 3. korgovics

  Juno DS vagy FA workstation?

  A gyári bankok nem írhatóak felül, 256 user patch és 128 user performance hely van.
 4. korgovics

  Juno DS vagy FA workstation?

  Nekem van itthon a sok egyéb hangszer mellett egy Juno DS61, előtte DS88-am is volt. Nagyon univerzális hangszer amit sokan kissé alulértékelnek, pedig szerintem csak a gyári presetek vannak rosszul beállítva. A hangmintatára nagyon nagy és számomra érthetetlen módon a waverom fele nincs felhasználva a presetekben. PL.: van benne 3! féle Ultimate piano minta amit egy zongora presetben sem használták fel, pedig szerintem verik a DS piano-t, ha jól beállítjuk, és még sok egyéb értékes minta bújkál a hangszerben. Emellett persze a DS piano minta is sokkal többre képes ha az ember belenyúl, a gyári preset nagyon tompa és túl sok a basszusa az én fülemnek, a dinamika rétegek durva váltásáról nem is beszélve. A legújabb szoftverfrissítés óta az ingyenes editora segítségével saját mintákat oszthatunk ki a billentyűzeten (korábban csak 1 mintát engedett presetenként) kb 40mb erejéig, ami vicces de mégis elég a magam fajtának, aki Korg TR , vagy Motif Classic samplerjeihez szokott és ez legalább nem felejti el a mintákat kikapcsolás után. (Ha jól tudom az FA nem támogatja a billentyűzetről való mintalejátszást.) A gyári minták között van sok gagyi de vannak kiváló minőségűek is, a szűrői, az effektjei abszolút jók. Érdekes hogy az effektjei között is van pl. egy régi Rotary szimulátor viccesen szörnyű hanggal, mellette pedig a VK Rotary ami ugye a VK7 klón minőségi effektje. Ugyanez a jelenség a zengetőkkel vagy a torzítókkal is, van egy gagyi és mellette egy minőségi...nem értem ez miért jó Emellett tök jó a hangkártya és a vocoder része is, a mikrofon és line bemenete pedig életmentő volt már egy két szituban. Foglalkozni kell vele ha igazán jó hangszíneket szeretnénk. Könnyű elveszni a sok felesleges effekt, minta és funkció között, pedig vannak benne kiváló minták és effektek is, tehát minden adott a jó hangzáshoz.
×
×
 • Create New...