Jump to content
Ménemszól.hu

KR~

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  31
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1
 • Ennyit fórumozott

  128d 21h 13m 47s

KR~ last won the day on December 6 2014

KR~ had the most liked content!

Megbízhatósága

3 Semleges

1 követő

KR~ tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

972 profil megtekintő
 1. Utánanéztem, mivel én sem vagyok profi a témában, és két dolgot találtam: 1. A fenn említett Start, Folytatás, Stop vezérlő adatokat a sequencerek és MIDI kontrollerek küldik ki a Play ,Stop stb. gombok megnyomásakor, és így elindítják a lejátszást a hozzájuk kapcsolt berendezéseken. Nézd meg a Cymatik vagy a Fantom elindításkor ki küldi-e ezeket az adatokat. Amelyik kiküldi, azzal indítsd a másikat. Az egyik gépen be kell állítani, hogy kiküldő, a másikon pedig, hogy fogadó. Ezt általában Sync setting, MIDI Utility, MIDI setting, Sequencer settings, stb. nevek alatt lehet beállítani . Szerintem így működni fog. 2. Beírni ezeket az adatokat .mid kiterjesztésű MIDI fájlba nincs értelme, mert ignorálva vannak.
 2. A következő MIDI adatokkal próbálkoznék: Start: $FA Folytatni: $FB Stop: $FC
 3. KR~

  Yamaha FM szintik

  A TG77 nagyon jó hangú szinti! Nem csak az FM de az analóg hangokat is könnyen hozza. A demójait és preseteit meghallgathatod itt http://www.synthmania.com/tg77.htm . A programozásához egy editor azért jól jön pl. SoundDiver. A mai típusok közül Montage vagy MODX (de ezek billentyűsök).
 4. Hello, Szerintem a képen látható Mackie 1642 mixpulttal ez megvalósítható. A mikrofont és a mikrofon efekt returnjait küldöd a keverő MAIN kimenetére, majd az UAD-ba. Azokat a sávokat, amiket a végfokba szeretnél továbbítani (mikrofon, sztereo lejátszó, UAD vissza jele ), pedig elküldöd a keverő SUB1,2 kimenetére. Remélem pontos voltam és nem írtam hülyeségeket. Ezt a Mackie 1642 kézikönyv Block Diagramjából silabizáltam ki, amit érdemes áttanulmányozni. R
 5. Yamaha SY99 -be. Még csak információt gyűjtök. Ha egyszerű lenne megoldani, akkor belefognák, ha nem, akkor hagyom a fenébe.
 6. Szia! Hogyan oldottad meg? Esetleg pontos leírást. Én is gondolkodom hasonló dolgon, csak Yamahával.
 7. KR~

  Cakewalk by BandLab ingyenes

  Cakewalk by BandLab program ingyenes. https://cakewalk.bandlab.com
 8. KR~

  Új DX7 vst

  It egy Yamaha DX7 vs. FM8 összehasonlítás. Nagyon tanulságos! https://youtu.be/UPTDgu3hhxE A srácnak kiváló DX7 hangdizájn tutoriáljai vannak!
 9. Talán ez a video segíthet: How to run Logic off an External HDD with Symlinks https://www.youtube.com/watch?v=4a7DNlxXFoY&t=93s
 10. Talán kicsivel többért már kapsz Mac Mini 2014 - est ( amit mindmáig gyártanak). Nekem is ez van ( a középső konfiguráció). Kiváló zenélésre. Megspórolod a hangkártyát, mert jó az audió kimenete és bemenete. A Logic csak a harmadába kerül mint a hasonló zeneszerkesztők. Meggondolandó.
 11. Melyik ATC-n dolgoztok. Csak úgy kíváncsiságból kérdezem.
 12. KR~

  Yamaha FM szintik

  Nem gond :-) Mellesleg a youtube-on kiváló DX7 tutoriál sorozatot találtam: Power DX7 a kanális neve. Minden FM szerelmesnek ajánlom! Érdemes a srác demóit is meghallgatni. Zseniális analóg típusú hangjai vannak!
 13. KR~

  Yamaha FM szintik

  Miért az FM szintik rovatban tárgyaljátok a PSR-S700-at és a multitimbrált?
 14. KR~

  Mikor tegyünk reverbet sávra, mikor auxra?

  Sziasztok, Nem vagyok jártas a témában, ezért szeretném megkérdezni, hogy mikor tegyünk reverbet sávra ill. mikor auxra? Van-e erre szabály? Az egész a hangszerelési fázisban érdekelne, zeneszerkesztőben. Köszi
×