Jump to content
Ménemszól.hu

Irw

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  51
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  1097d 11h 20m 30s

Megbízhatósága

6 Semleges

Legutóbb az adatlapod nézték:

839 profil megtekintő
 1. Irw

  Alesis Hr-16 (16B) Drum Machine (USA)

  Sziasztok! Eladó egy szép Alesis hr-16 dobgép, nem sárgult nem barnult... Sajnos a master hangerőpoti hiányos és az így nehézkesen állítható. De ez használat szempontjából elhanyagolható! A hangokban jobb HR16B-re alakítva (OS-el, és hangmintákkal), de adom hozzá az eredeti modulokat is. A cucc tuningolható, és a hangok "egyszerűen" cserélhető ebay-ről rendelhető különböző (Linn, Tempest, TR808, 909,..stb..) mintákkal égetett EPROM -okkal is. Eredeti tápjával, eredeti midikábelével, és kissé viseletes dobozával válnék meg Tőle. Üdvözletem!
 2. Ha egyszer véleményük szerint ezek a típusok a legjobban megérősek a kívánt célhoz... miért ne? Gondolom tapasztalatból beszélnek.
 3. Irw

  KORG Electribe ER-1 WANTED!!!

  Sziasztok! Keresek megvételre jó állapotú Electribe Er-1-et! Üdvözletem.
 4. Irw

  Roland SR-JV80-02 (Orchestral) bővítőkártya

  Sziasztok! Roland SR-JV80-02 (Orchestral) bővítőkártya eladó akciós áron! Tel.: harmincas 62331nulla kettő Üdvözletem!
 5. Irw

  Novation K-station WANTED!

  Sziasztok! Keresek Novation K-stationt megvételre. Jó kezekben lesz! Üdvözletem!
 6. Sziasztok! Esetleg a Roland Gaia sh-01-et is érdemes lenne meggondolni szerintem. Nem láttam nem hallottam élőben sajnos, de állítólag szép hangja van. És tele van potival, könnyű súlyú és nem bonyolult a kezelése. Olyan 120-130E között már látni használtan és elég fiatal cucc.
 7. Irw

  Novation x-station 6

  Ez egy univerzális táp? (állítható feszültség, cserélhető csatlakozófejek) A fej jól csatlakozik? (Plusz, mínusz rész) Valamikor túl nagy a belső átmérő... Tényleg, az USB-csatlakozón keresztül mi a helyzet?
 8. Irw

  Novation x-station 6

  Szia! Az adapter polaritása rendben van? A szintire, és a tápra is rá szokták nyomatni. Ahogy nézem szerintem az ábrán az első lesz ami Neked kell. Plusz-os... tehát az adapternek is ilyennek kell lennie!
 9. Hali! Szerintem sem biztos, hogy meghallanád a különbséget. Nekem 2009-es Minim és egy kövület G4-esem van. A minimnek sem rossz a hangkarija, na a G4 Digital Audio még jobban szól. (alaplapra integrált) Annak valami fantasztikus hangja van. Szóval a 2014-es Miniben sem lehet rosszabb, legalábbis már csak nem... Ehhez a cucchoz, csak lehallgatásra szerintem se vegyél.
 10. Nekem ezekből egy kettő megvolt anno...
×