Jump to content
Ménemszól.hu

Irw

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  57
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  1542d 7h 23m 57s

Megbízhatósága

6 Semleges

Legutóbb az adatlapod nézték:

897 profil megtekintő
 1. Irw

  TC Electronic Powercore Firewire DSP

  Sziasztok! Igen olcsón eladó egy TC Electronic Powercore Firewire DSP eszköz, kiváló alap pluginekkel! A 12 effekten kívül igen jó a Powercore 01- es szintije ami egy igen hű Roland sh-101 emuláció, no meg a szintén híres Master X3 ami egy mastering processor. https://www.tcelectronic.com/Categories/Tcelectronic/Computer-Audio/Plug-Ins-%26-Add-On-Licenses/POWERCORE-01/p/HE137#googtrans(en|en) https://www.tcelectronic.com/Categories/Tcelectronic/Computer-Audio/Plug-Ins-%26-Add-On-Licenses/MASTER-X3-POWERCORE/p/HE103#googtrans(en|en) https://www.tcelectronic.com/Categories/Tcelectronic/Computer-Audio/Plug-Ins-%26-Add-On-Licenses/POWERCORE-FIREWIRE/p/HE143#googtrans(en|en) Tel:harmincas 62331O2 Üdv.
 2. Ha egyszer véleményük szerint ezek a típusok a legjobban megérősek a kívánt célhoz... miért ne? Gondolom tapasztalatból beszélnek.
 3. Irw

  Novation K-station WANTED!

  Sziasztok! Keresek Novation K-stationt megvételre. Jó kezekben lesz! Üdvözletem!
 4. Sziasztok! Esetleg a Roland Gaia sh-01-et is érdemes lenne meggondolni szerintem. Nem láttam nem hallottam élőben sajnos, de állítólag szép hangja van. És tele van potival, könnyű súlyú és nem bonyolult a kezelése. Olyan 120-130E között már látni használtan és elég fiatal cucc.
 5. Irw

  Novation x-station 6

  Ez egy univerzális táp? (állítható feszültség, cserélhető csatlakozófejek) A fej jól csatlakozik? (Plusz, mínusz rész) Valamikor túl nagy a belső átmérő... Tényleg, az USB-csatlakozón keresztül mi a helyzet?
 6. Irw

  Novation x-station 6

  Szia! Az adapter polaritása rendben van? A szintire, és a tápra is rá szokták nyomatni. Ahogy nézem szerintem az ábrán az első lesz ami Neked kell. Plusz-os... tehát az adapternek is ilyennek kell lennie!
 7. Hali! Szerintem sem biztos, hogy meghallanád a különbséget. Nekem 2009-es Minim és egy kövület G4-esem van. A minimnek sem rossz a hangkarija, na a G4 Digital Audio még jobban szól. (alaplapra integrált) Annak valami fantasztikus hangja van. Szóval a 2014-es Miniben sem lehet rosszabb, legalábbis már csak nem... Ehhez a cucchoz, csak lehallgatásra szerintem se vegyél.
 8. Nekem ezekből egy kettő megvolt anno...
×