Jump to content
Ménemszól.hu

Irw

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  98
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  3
 • Ennyit fórumozott

  24855d 3h 14m 7s

Irw last won the day on November 18 2019

Irw had the most liked content!

Megbízhatósága

25 Megbízható

1 követő

Irw tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.287 profil megtekintő
 1. Szia, A Snowt nem könnyű editor nélkül programozni, így én vagy kontrollerrel bizgetném, vagy más editort keresnék hozzá. A CC paraméterek itt: https://www.elektronauts.com/uploads/default/original/2X/1/117895063c813d7fb0f1af38104b662c278e9007.pdf Editor itt: https://ctrlr.org/tag/snow/ (Ezt én nem ismerem, sosem használtam.)
 2. Akkor ez esetben https://www.renoise.com/
 3. Irw

  MIDI Rendszer kötése

  Vagy ha a JU06A kezel usb-n midit akkor egyszerűen rádugod a gépre és annyi. (szerintem kezel.)
 4. Na igen, kérdés az anyagi helyzet... Sőt még szóba jöhet ennek a samplerverziója az ES-1 ami lóbüdzsé kategória, és talán jobban is jársz vele hosszú távon. (mindig is szerettem volna egy ilyet..)
 5. Szia! Korg Electribe ER-1 egyértelműen...
 6. Irw

  Moog Matriarch

  https://youtu.be/PZ3u7lv-lUw?t=421
 7. Irw

  Apró CSERE etika

  Na pont ezért kérdezem én is, mert nyugodtabb lennék, hogyha tudnám mi van egy betörés, ne adja az ég, egy lakástűz esetén, illetve hogyan tudom biztosítani a "szerelmeimet"... Lehet, hogy ezzel mindenki tisztában van, de azért leírom hát, hogy mit tudtam meg a biztosítómtól: - Miképp, és hogyan tudom bizonyítani egy esetleges betörés, vagy bármilyen káresemény (lakástűz) az elektromos berendezések meglétét, illetve hogy azok az én tulajdonomat képezték eddig. - Betörés esetén rendőrségi határozatot kérünk. Abban fel vannak sorolva az ellopott tárgyak értékkel együtt. Más esetben számlát, fényképet be lehet mutatni a vagyontárgyakról, illetve tűz esetén a megmaradt, rongálódott vagyontárgyakat. -Ez esetben a maradványt meg kell őrizni. Illetve ha van számla, adásvételi szerződés, vagy fénykép az is megfelelő. - Köszönöm. Illetve hallottam olyanról is, hogy leltárat vesznek fel... Gondolom ennek akkor van értelme ha adás-vételi szerződés sincs a hangszerről.. Jól gondolom, hogy ebben az esetben mindenképp érdemes ezt megtenni? -Ez az Ön döntése, mi nem kérjük. -Tehát a maradvány és egy fénykép a tárgyról elegendő. (gondolom egy olyan fénykép szükséges amin a helyiség is látható, tehát bizonyítható hogy a hangszer ott tartózkodott?) -Igen Tehát akkor tűz, villám, tornádó, cunami, földrengés esetére azért jó ha van egy adás-vételink is, de egy alapos körbe fénykép amiben van egy lakásfotó is a cuccal, és a maradványok.. (OMG) mindenképp legyenek meg, így nagy eséllyel biztosítva van a hangszerünk is! Biztos én vagyok ennyire tudatlan, de azért én csak utánajárok annak is, miképpen tud belekerülni a "rendőrségi határozatba" a részben papírmentes hangszer.. Csak hogy egy betörés esetén se fossak mán...
 8. Irw

  Apró CSERE etika

  Megesik.. a mai világban GPS nélkül könnyen eltévednek az emberek...
 9. Irw

  Apró CSERE etika

  Vagy elviszi a vevőhöz a cuccot. De ha már valaki megadja a címét és beenged az otthonába, azért az már jelent valamit.
 10. Irw

  Apró CSERE etika

  Köszönöm, utánaérdeklődöm a biztosítómnál, és megosztom veletek, hátha valakit érdekel.
 11. Irw

  Apró CSERE etika

  Ennek itt nem erről kellene szólnia... Ha van adás-vételi akkor konfliktus esetén mi lesz? Feljelentés, majd jogi procedúrák, bíróság... kinek hiányzik ez. No de jó is hogy felhoztad.. nem tudom, hogy ez téma volt e már, de ha tudtok mondjatok rá valamit! Egyáltalán hogyan bizonyítjuk jogilag, hogy tényleg miénk az eszköz, sokunknak a cuccairól semmilyen papír sincs (számla, garancialevél) már, vagy nem is volt, így akkor sehogy? Nem nagyon kaptam eddig számlát, vagy bármilyen papírt a bizniszelt használt hangszerekhez, de máshoz sem. Még nem jártam utána, pedig sokszor filóztam ezen, mert ha pl. kirabolnak akkor hogyan bizonyítom, hogy az eszköz nálam volt, az enyém volt? Én úgy gondolom, hogy ez esetben az adásvételi akkor érhet valamit ha megvan a számla a hangszerről és akkor talán tudom bizonyítani, hogy az enyém, az előző tulaj kvázi tanúsításával. Ha már több tulajdonoson is átment, akkor kellene a számla, az összes tulajdonos adás vételije meg az enyém? Hogy is van ez?
 12. Irw

  Apró CSERE etika

  Azt kívánom én is, hogy így legyen! (Vagy valami hasonló...)
 13. Irw

  Apró CSERE etika

  Ha igaza volt Attilának és tényleg így volt a történet, akkor ne haragudj már de megérdemelted! Hívott, írt, videót küldött róla, hát mi kell még? Arra volt időd, lehetőséged, hogy nyiss erről egy topikot, de hogy felkeresd és reagálj arra amit írt arra nem... Amúgy elég nyugodt hangnemben írogat neked, kötélből vannak az idegei!
 14. Ha egyszer véleményük szerint ezek a típusok a legjobban megérősek a kívánt célhoz... miért ne? Gondolom tapasztalatból beszélnek.
 15. Irw

  Novation K-station WANTED!

  Sziasztok! Keresek Novation K-stationt megvételre. Jó kezekben lesz! Üdvözletem!
×
×
 • Create New...