Jump to content
Ménemszól.hu

Killgates

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  7
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  24855d 3h 14m 7s

Megbízhatósága

0 Semleges

Killgates tagunkról:

 • Rang
  Talpas
 1. Killgates

  UAD X Coming Soon!

  Sziasztok! Tervezem, hogy az ősz folyamán beszerzek egy UAD Apollo X6-ot. Ahogy nézem egyre több olyan alaplap kapható, amin Thunderbolt 3 csatoló található. Van konkrét tapasztalatotok, hogy ezek az alaplapok menyire kompatibilisek az X-es Apollokkal? Pl. ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming-ITX/ac
 2. Killgates

  Golden Age Project

  Sziasztok! A Golden Age Project termékeit ismeri valaki? Elsősorban a Comp-54 MKII és a EQ-81MKII érdekelne. Nem arra gondolok, hogy az EQ-81 MKII mennyire hasonlít a Neve 1081-re..... mert biztosan nagyon messze van tőle, hanem, hogy mennyire használhatók házi stúdióban a mindennapi munkában?
 3. Killgates

  UAD 2 DUO

  Eladó UAD 2 DUO kártya alap pluginekkel. 36-hetven-504-6134
 4. Nem veszem kötekedésnek sőt jogos a kérdésed. Természetesen próbálkoztam pl. jobb minőségű kábelek használatával és alapvető probléma nincs is egy vonalszintű gitár felvételével, de amikor reampoltunk stúdióban érezhető különbség volt az általam felvett sáv reampolt hangja és a stúdió szintű hangkártya reampolt hangja között. Ebből gondolom, hogy a hangkártya lehet a szűk keresztmetszet.
 5. Sziasztok! Hangkártya cserét tervezek és ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. Jelenleg egy Steinberg UR 22-es kártyát használok és olyanra szeretném cserélni, ami szebben digitalizál. Alapvetően gitár, basszus és ének felvételére használom majd. Tehát részemről annyi a kitétel, hogy szépen digitalizáljon, 1, max. 2 bemenet elég és meghajtsa az aktív hangfalaimat. Az UAD Arrow-on gondolkodtam, árban beleférne + lenne DSP-is, de Thunderbolt portom nincs, akkor az már alaplap + proci + memória csere... az meg úgy sok. A fentiek alapján milyen hangkártyát javasoltok? Erősen gondolkodom használt eszközökön is pl. UAD 2 Solo és mellé egy hangkártya. Erről mi a véleményetek?
×
×
 • Create New...