Jump to content
Ménemszól.hu

Tazi

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  109
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  3
 • Ennyit fórumozott

  757d 15h 40m 4s

Tazi last won the day on March 9 2016

Tazi had the most liked content!

Megbízhatósága

19

1 követő

Tazi tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.611 profil megtekintő
 1. Tazi

  Behringer UB-Xa

  Bármilyen más márkát is írhattam volna, vagy hivatkozhattam volna arra, hogy a ruhák, amiket az adott postoló visel milyen körülmények között készültek bizonyos ázsiai/afrikai országokban, de leginkább a képmutatásra akartam reflektálni, mert elég sokat látom a Behringer klónoknál felemlegetve, hogy "de hát ezt rabszolgákkal gyártatják". Mintha minden másnál nem így lenne. Az iPhone meg pont jó példa, mert smartphone-ok között elég erősen standardnak számít a "jóléti helyeken".
 2. Tazi

  Behringer UB-Xa

  Várom, hogy valaki beírja az iPhone-járól, hogy de ezt a Behringer végletekig kihasznált kínai rabszolgákkal csináltatja...
 3. Tazi

  Behringer MiniMoog...

  $400.... Ennyiből egész biztosan nem fognak Minimoogot másolni, viszont ilyen ár körül már vannak igen kellemes mono-szintik a piacon. (Minibrute, Pulse 2, BS2, stb...) Elég szkeptikus vagyok, de ha tényleg meg tudják közelíteni az eredeti hangját, akkor ez azért egy jó kis szinti lenne, még ha nem is tényleges "klón".
 4. Köszi, közben próbáltam azt is, de nem lett jó, de végül megtaláltam. Mindenhol kerestem, csak a legevidensebb helyen nem, a Focusrite honlapján angolul: https://support.focusrite.com/hc/en-gb/articles/208813065-Scarlett-2nd-Gen-USB-Driver-will-not-install-on-my-Windows-7-machine (Pontosabban kerestem angolul is, csak a magyar hibaüzenet angol interpretációjával voltak nehézségeim) Ja, szóval fel kell tolni ezt a biztonsági frissítést Win7-hez, és ez megoldja. Normális esetben az ember ki sem fog ilyesmit, csak nálam nem volt belőve a windows update. Remélem ha más fut bele hasonlóba, majd idetalál.
 5. Tazi

  Scarlett 6i6 (2nd Gen) telepítési gond

  Üdv! Windows 7 64-bit alá próbálom feltolni a Scarlett driverét és a lenti hibaüzenetbe futok bele. Rákerestem, de semmilyen értelmes megoldást nem találok, és egyszerűen nem megy fel normálisan a driver, nem ismeri fel a gép a hangkártyát. Ráadásul ez abszolút rosszkor jött, arra számítottam, hogy megvan az új interfész, és gyors install után tudok vele egyből dolgozni... Hát sajnos nem, pedig erősen szükség lenne rá. Ha van ötletetek, megköszönöm!
 6. Én még mindig a legjobban egy olcsó volca effect boxnak örülnék, de hát csak nem történik meg. Pedig MIDIs analóg multieffekt nem nagyon van a piacon, vagy igen?
 7. Zoom cuccok körül valamiért nincs nagy hype. Mostanában kijött két új hangkártyájuk, azokat is csak véletlenül vettem észre, pedig nem tűnnek rossznak.
 8. Nincs vele semmi, megjelent, és azóta meg lehet venni kb 200.000 forintnyi összegért azokban a hangszerboltokban, ahol árulják. Show-elemnek biztos jó, de nem használnám, nem szeretem az ilyen gimmickeket.
 9. Ez nekem még mindig nem teljesen tiszta. Mármint, ez azt jelenti, hogy 7nél nem mehet lejjebb, vagy ez valami átlag számot jelent egy időtartamra, vagy az egész trackre?
 10. Egyébként arra lehet valahogy szűrni, hogy csak cseréket, vagy csak eladókat mutasson?
 11. Én is kérdeznék egyet: Amikor a master sávra rákerül a compressor (esetemben pl.Izotope Ozone), akkor mennyire érdemes az RMSt figyelni, mi az az érték, ahol már túl alacsony, és visszább kell venni a kompresszióból, vagy ezt így nem lehet meghatározni? Esetleg a szám hangzásától függ, hogy mit bír elviselni?
 12. Úgy értem, hogy mindkettő: USB2, meg TB is. Vagy az technológiailag nem kivitelezhető? Scarlettek között van ami 200, nem 50e.
 13. Ezt az iPades dolgot én sem értem teljesen. Bár én nem használok, de csomóan szeretik az ipades kezelőfelületet bevonni a zenélésbe, amit pl. a Steinbergnél felismertek, és updatelték az interfészeiket. Focusritenál meg az iTrack solo a válasz rá, és ennyi. De mehetett volna TB csatlakozó is, főleg, hogy jön Windowsra is. Szóval lehet nincs igazam, de szerintem nem a jó dolgokat javították, és nem a jövőre készültek fel vele. A 3ms latency elég jól hangzik mondjuk, meg hogy normális gombot tettek rá.
 14. Tazi

  Arturia V 5 megjelent

  Hm, tényleg. V3-ról V4-re 199euro a váltás, ami végül is tisztességes figyelembe véve, hogy mennyi új dolog van benne...
 15. Tazi

  Arturia V 5 megjelent

  A V Collection 4 nekem nem tartalmazott elég újdonságot, a 3-hoz képest, hogy megérje, viszont így a Synclavierrel együtt már kezd érdekelné. Ha jön majd valami akció, esélyes, hogy váltok.
×
×
 • Create New...