Jump to content
Ménemszól.hu

djuice

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  983
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  38
 • Ennyit fórumozott

  397d 6h 39m 45s

djuice last won the day on January 21

djuice had the most liked content!

Megbízhatósága

281 Megbízható

1 követő

djuice tagunkról:

 • Rang
  Óbester

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.566 profil megtekintő
 1. djuice

  Alesis vagy CME

  30-ból már normális 5 oktávos M-audiokat is látni. Vagy pl: https://www.thomann.de/hu/nektar_impact_gx_61.htm
 2. djuice

  Yamaha MX49 szinti eladó

  Karcmentes állapotú, kihasználatlanság miatt eladó, gyári adapterével. MOX, Motif XS legjobb hangszínekkel megtöltve. Pendriveot kezel (wav, midi lejátszás). Ár: 110e. Ft Tel: 70/6648007 (de.10-du.20-ig!) email: djuice{kukac}webmail.hu
 3. Szerintem is az NX-nek volt az egyik legjobb mechanikája. Az RD800-nál a billentyűk bevonata irgalmatlanul illúzióromboló volt, az RD2000 meg már jóval puhább billentést ad. Hát, a hangmodulok sajnos már kihalt állatfaj. Esetleg a Ketron Klavipro említhető még közülük https://www.thomann.de/hu/ketron_klavi_pro_piano_expander.htm de nem biztos hogy megéri az invesztálást. Van egy haverom, ő pl. Kawai VPC1-et használ ipaddel. Inkább azt mondanám én is, hogy szoftveres kiegészítéssel kéne kísérletezni. Pl.:
 4. djuice

  Ménemszól.hu

  Ma jött privátban. Katasztófa ez a fórum mennyi spam van vele! "Hello, I am Parker Ward from United State Of America, I want to invest in your country. all I want is an honest and reliable person who can be my partner. Please email me on parkerward025@gmail.com for more details regarding the investment. Best Regards Parker Ward."
 5. Fejhallgatón mindig jónak tűnik egy-egy hangszer, aztán... Nekem haveromnak volt NX, most RD2000-e van, de a kitűnő mechanikát leszámítva egyiknél se volt soha az a "kéne" érzésem. Az NX-et módom volt élő buliban is hallani és próbálni, de ugyanazt tudom mondani hatalmas csalódás volt hangzásban. Nézegettem én RD800-at is hangszerboltban, ...arról inkább jobb nem is beszélni! Valami tényleg nem kerek ezeknél a Rolandoknál, pedig annyi innovációt tettek különböző zongora hangzásokba (super natural, v-piano). A nagyobb gond inkább az, hogy tényleg nem tudja az ember mit venne helyette ami jó és szól mint az álom. A havernak volt előtte Yamaha cp5 és cp4 is mielőtt RD2000-et vett. Hát még úgy a cp4 azt mondom hogy szólt is valamennyire, pedig a Yamahák aztán tényleg cérnák. Nordokat próbáltál már? Buták ugyan nagyon, de a zongorához azok vannak legközelebb hangzásban.
 6. djuice

  Nord Wave 2

  Nesze nektek!
 7. És van aki kifejezetten dícséri is! (A Logicosokról most nem is szólok, akik meg magasztalni szokták egyenesen az almás programjukat...)
 8. Itt jöhetnének a felsorolások is mi miben miért...
 9. Mond meg neki, hogy inkább egy tökös Hammond klónt csináljon hardverben!
 10. djuice

  Ménemszól.hu

  Ja! Én szakmai dolgokra gondoltam, mert hogy afféle oldal lenne, de mondjuk van egy freestyle rész is, csak sajnos valóban szakmai dolgok helyett pár törzstag (meg Bendi aki fórumkezelő is) csak politika rovatban szólt már inkább hozzá.
 11. djuice

  Ménemszól.hu

  Itt a fórum üzemeltetése, karbantartása (felhasználók visszajelzése) van elhanyagolva, ami régen (mikor még vastagon volt rajta önreklám is) teljesen más mederben folyt. A YT, FB platformok persze hogy másak, de abban nem, hogy kommentekben sokkal aktívabbak ott az emberek mint itt (beleértve a tartalomfeltöltőket is) és ez már rég szállóige, hogy az efféle fórum oldalaknak leáldozóban van, de nem a parttalan veszekedések miatt, amire hirtelen most még példát se lehetne találni az elmúlt 1 évből, pontosan a gyér látogatottságból és érdektelenségből kifolyólag. Azért a régi absolute.hu fórumán naponta tucat bejegyzés született uszkve 10 éve is, de az ottani törzstagok is pont a mostani átfazonírozott fórum miatt fordultak inkább a FB felé, meg hogy az személyesebb is volt az újdonság varázsával... Szerintem nem kell annyira félteni a hitspace büdzséjét, hogy egy efféle fórum üzemeltetése (amit felteszem már csak a külsős server kezelői illetnek mondjuk néha pillantással, hogy egyáltalán megy-e még az oldal technikai oldalról), hogy olyan irdatlan költséget képviselne az üzleti bevételükhöz képest, hisz már a reklám szerepét sem tölti be, mint régen. Nem születnek itt cikkek és beszámolók vagy tesztek mint régen. Érdemes csak megnézni pl. Silk szakmai hozzászólásait is mérceként, mikor voltak pl. utoljára. De ez nem felhánytorgatás neki, hisz ott van hetente a YT-on, le se lehetne lőni. Megváltozott a trend! Az emberek inkább végignéznek 1 óra mókázós nagy dumás, másrészt szakmai videót, mint itt elolvassanak mondjuk egy SOS szintű több oldalas kemény szakmai értekezést. Ami az embereknek ugyanis 2-5-10 percben nem tud érdekes lenni, arról gyorsan tovább lapoznak... Szóval egyrészt érthető is a dolgok újfajta menete, másrészt nem akarnak ezért már ők ebbe energiát fektetni és pont így volt a régi fórummal is, hiába vesztették el az olvasói és szakmai törzsgárdát az oldalon, veszteség nem érte őket, mert a FB-n tovább épültek a kapcsolatok, ráadásul zárt csoportot is játszva könnyebb létrehozni, mint anno, mikor még külön VIP fórumszoba és helpdesk volt a validált törzsvásárlóknak + szakmai kurzusok a boltban... Itt ahogy NeoC is részben megfogalmazta, parlagon hagyott vidék már a fórum, s effelől ha a gazdája nem aggódik akkor nekünk miért kéne felőlük aggódni és hogy mennyi munkát öltek bele? 1x megcsinálták, megvették, beállították és automatizáltan működik alapjait tekintve az egész. A tartalmat meg tényleg a tagok szolgáltatják, ebben semmi vita nincs szerintem.
 12. djuice

  Mitől jó Macen dolgozni?

  Kikényszerítik hogy válts újíts fizess. Appleéknél 4-5 éves gépet vagy szoftvert használni már nem cool és nem trendi. Ellenben az összes adatod felett rendelkeznek, ismerik még az ujjlenyomatod is (ipad) bármikor lehallgatnak és fel vannak háborodva ha kémkedéssel vádolják őket. Szép kis cég!
 13. djuice

  Ménemszól.hu

  Ahogy nézem, a fórom jó ideje azért is magárahagyott, mert már minden a youtubeon, fb-n megy a hitspacenél. Nem kell neki sok hogy tényleg ők oltsák le a villanyt, mint a régi fórumnál is aztán ennyi volt...
 14. djuice

  Zenekészítés iOS-en

  Baromi jó!
 15. djuice

  Ménemszól.hu

  Mindenüvé elér a kezük... https://magyarnemzet.hu/tollhegyen/latrok-prokatorok-7679078/
×
×
 • Create New...