Jump to content
Ménemszól.hu

Csabika

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  9
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  9535d 7h 12m 28s

Megbízhatósága

2 Semleges

Csabika tagunkról:

 • Rang
  Talpas

További Információ

 • Lakhely:
  Pilis
 • Érdeklődési kör
  mixing recording, mikrofon technikák, pro audió, akusztika

Legutóbb az adatlapod nézték:

457 profil megtekintő
 1. Csabika

  Hangszigetelés

  Vagy esetleg végig maratod egy asztalossal és gumi szigetelést raksz a nútba, úgy mint a régi ablakoknál. ezzel a zárás megoldott valamennyire és jobb lesz mintha csak ragasztgatnál ilyen szivacsokat. Az ajtó akkor fog jól hang szigetelni, ha nagy tömege van. csinálj rá fából egy keretet amit nagy tömegű gyapottal kitöltesz. Az illesztés lehetőleg légmentes legyen, ragaszd az illesztéseknél. fedlapnak pedig valami osb vagy valami bútorlap, ami szimpatikus kb ennyi.
 2. Csabika

  Isa One VU kalibrálás

  Szia. Isa 0VU = -18dBFS 24bites digit skálán. Küldj bele egy szinusz jelet és próbáld azzal belőni. Üdv.
 3. Csabika

  Waterfall értelmezés

  Szia. A grafikonodon csak mély tartomány látható, ezeket csak basszus csapdákkal tudod csillapítani. Esetleg, ha az egészet nézed mondjuk 20khz akkor a grafikonon is jól látható majd a változás amit elértél a magas frekvenciákon, A szobát minél jobban tompítod a magas frekvenciákon annál jobban fogod érezni a búgást (álló frekvenciák). Üdv.
 4. Sziasztok. Nekem is van egy hasonló problémám. Uad apollo 8 és egy tunderbolt-os Uad-2 satellite Accelerator kártya van mellé, az előírásnak megfelelően összekötve. Ha csak az apollo van bekapcsolva minden flottul működik, viszont ha bekapcsolom a satellitet, akkor egy kis idő után ledobja a rendszer nincs hang stb. Tök mindegy hogy daw-t használok közben vagy csak Itunes-ről szól a zene éppen. A csatolt képen látható hibaüzenetet kapom mellé. Mi lehet a probléma? Lehet rossz a tunderbolt kábel, vagy valami kompatibilitási probléma lépett fel? IMAc-et használok 2012 vége 21,5 hüvelykes, OS sierra 10.12.6, proci: 2,9ghz intel core i5, memória: 8gb 1600mhz ddr3 Az uadból a legújabb verzió fut cubase 9.5 a daw . Ja és tegnap kétszer le is fagyott a MAC amit még nem láttam a 3 év alatt mióta használom. Segítséget előre is köszönöm. üdv.
 5. Csabika

  Native Instruments Maschine Mikro

  Kihasználatlanság miatt eladó egy Native Instruments Maschine Mikro, megkímélt állapotban eredeti dobozával minden tartozékával.
 6. Szia. Ezt javaslom: http://hitspace.hu/universal-audio-apollo-twin-solo-mkii.html Olvasd el a leírást róla szerintem magáért beszél. Ez szerintem nagyobb előrelépés lenne bármelyiknél. Spórolj még hozzá 60e forintot. üdv.
×
×
 • Create New...