Jump to content
Ménemszól.hu

muti

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  278
 • Csatlakozott

 • Days Won

  10

muti last won the day on August 22 2020

muti had the most liked content!

További Információ

 • Lakhely:
  Budapest

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  tius.land

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

muti's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

63

Megbízhatósága

 1. muti

  STÚDIÓ/MASTERING KONZOL

  egyedileg gyártott, nagyon megkímélt, gyönyőrű állapotú stúdióbútor eladó, Budapesten, a Móricz Zsigmond körtérnél. ha érdekel, kérem, NE IDE ÍRJ, hanem küldj sms-t - köszönöm T i u s - huszas 934 nullahét oo STÚDIÓ/MASTERING KONZOL rack-szélességű keverőpultnak. hegesztett, üreges fém oszlopon fém szerkezetre helyezett tömörfa pult-tartó. előbbi a mad-werk kft munkáját dícséri, utóbbi egy fullprofi asztalosét. a feketére szinterezett oszlop a padlóra ragasztással v csavarozással is rögzíthető. a hátulja nyitott, hogy kábelcsatornaként könnyen kezelhető legyen. a tömörfa rész keményfából készült, és fekete ill. mahagóni lazúrozást kapott. a pultot befogadó üreg 19'' széles és 62cm magas; alatta az üreg hátrafelé egyre mélyebb: kb 10cm-től 20cm-ig. párnázott könyöklő-rész, valódi bőr bevonattal. (a Yamaha DM-1000 keverőpultom volt benne, és az oszlop talpait a szőnyegpadló alá rejtettem: ld a mellékelt fotót a volt stúdiómról.) ilyen színvonalú állványzatot készíttetni mai áron kb 300 ezer Ft. a tizedéért, azaz 30 ezerért odaadom. az ár fix. ha érdekel, kérem, NE IDE ÍRJ, hanem küldj sms-t - köszönöm. T i u s - huszas 934 nullahét oo
 2. hi, ProfesszorX,

  belépett egy troll a fórumra, és írt ereserhead-nek

   

  légyszi tegyetek vmit (pl töröljétek donaldrufus usert?)

  köszönöm

  Tius

 3. muti

  DRUMMER WANTED

  alternative acoustic/electronic band in budapest seeks experienced acoustic or hybrid drummer between 25 and 40. this is us: this is me: http://tius.land/ if you are interested, please text me at plus 36 twenty 934 zeroseven oo and i will call you. i speak hungarian too. cheers T i u s
 4. engem egyedül a mechanikája érdekel, majd kiderül.. eddig nem volt szó arról, hogy nekem tetszik-e, de hamár szóba hoztad: nem igazán tetszik. nekem eleve nem jön be a nord színvilág - meglepő volt először látnom (frankfurtban, még a lead1-et) de az első 20mp után inkább csak zavar a rikítása. de megvenni nem ezért nem fogom (ötödik 'zongorának'), hanem mert a hangminta alapú digitzongik már régen hidegen hagynak. amúgy ha tetszene, akkor azt írnám, hogy 'tetszik', nem azt, hogy 'szép' -- de ez már a nyelvi logika témaköre, azaz offtopik.
 5. szted csúf design? 1. bele kellett férnie a kawai kalapácsmechanikának, ami jó nagy - azért olyan alakúak a kawai high-end digitzongik; 2. érezhetően rhodes-formátumú hangszert akartak alkotni, aminek a tetejére is pakolhatsz; 3. nord színűnek szánták, amit meg is valósítottak, méghozzá fából. ha te mindezt szebben megoldod, hajrá, lássuk.
 6. muti

  Pianínó

  Nagy testű, szép hangú, de felújításra szoruló Blüthner pianínó 30 eFt-ért vagy a legjobb ajánlatért elvihető.Kérem, telefonon érdeklődj: huszas 36o hatvankettő 37Köszönöm.
×
×
 • Create New...