Jump to content
Ménemszól.hu

Blank

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  314
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  13
 • Ennyit fórumozott

  524d 21h 54m 20s

Blank last won the day on December 4

Blank had the most liked content!

Megbízhatósága

97 Megbízható

1 követő

Blank tagunkról:

További Információ

 • Lakhely:
  Halásztelek
 • Érdeklődési kör
  Túrázás / természetfotózás / filmezés és a leginkább zenélgetés

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  https://soundcloud.com/gregoryblank
 • MSN
  https://gregoryblank.bandcamp.com/

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.675 profil megtekintő
 1. Blank

  Akai MPK61 mesterbillentyű

  Nagyon szép állapotban, gondosan takargatva. Nem vicc, még takarót is varrattam rá. Nem retkes, nem poros, nem ragad. Mintha Poirot használta volna. Aftertouch-os, nyomásérzékeny, nagyon sokat tud. A baj az, hogy én viszont nagyon keveset, a boci-boci tarka szintemhez úgy fest, egy kétoktávos mini is elég lesz. Halásztelken kipróbálható, doboza nincs, így posta nem jöhet szóba. Csere is érdekelhet: volca-k, tr-8, System 1, ms20 mini, arp ody mini, jobb effektek... értelemszerűen drágább kütyü esetén ráfizetek.
 2. Blank

  De-essing

  Nah, ez már szimpibb vonal. Köszönöm szépen! Bogarászok picit, hátha találok valami jó bizniszt.
 3. Blank

  De-essing

  Tetszik ez az 500-as forma. Viszont ha jól láttam, valami 300e Ft csak a keret hozzá. Ennek nincs egyszerűbb módja? Tényleg el kell költeni egy fakeret/táp kombóra 300e-t? Nem zsugoriskodom, csak home stúdióba ezek overkill árak.
 4. Blank

  De-essing

  Köszönöm szépen, meglesem!
 5. Blank

  De-essing

  Sziasztok! Saját kis home projektünkhöz keresnék valami költséghatékony de-essing megoldást, mert az énekes leányzó "sz" betűi pöppet dominánsak. Rezsót használunk, és nem tudom normálisan ki EQ-zni, mert nagyon bántja a fülem az eredmény. Két plugin-t találtam, de 30e Ft-ért vannak, s akkor már lehet, hogy inkább hardware irányba mozdulnék el - ha egyáltalán van ilyesmi százezrek alatt. Tudtok esetleg valamit ajánlani? UAD-unk nincs. Előre is köszönöm szépen!
 6. Blank

  Indusztriál összefoglaló

  Klafa, köszi az osztást! Csak tudnám, hogy ezekről a csókákról miért nem hallottam még. ?
 7. Blank

  OS-X-ről Windows 10-ra

  Van nekem is egy Firewire kari valahol, megpróbálom első körben azt előtúrni és belegyömöszölni a HTPC-be. Meglátjuk, hogy azzal mit muzsikál.
 8. Blank

  OS-X-ről Windows 10-ra

  Okés, köszönöm! Futok vele egy kört és meglátjuk. Ha sikerülne, már menne is a macbook a levesbe.
 9. Blank

  OS-X-ről Windows 10-ra

  Szupi, akkor mindenképpen teszek még egy próbát egy másik PC-vel is. Esetleg Firewire kártyát tudsz valamit ajánlani, ami passzol a Saffire-hoz?
 10. Blank

  OS-X-ről Windows 10-ra

  Elképzelhető, hogy akkor a probléma inkább abból ered, hogy egy Mac-re volt ráberhelve a Win10 és valami driver probléma adódott? Lehet, hogy érdemes volna egy natív windows PC-be valami Firewire kártyát tenni és úgy kipróbálni, hátha?
 11. Blank

  OS-X-ről Windows 10-ra

  Mert akkor, 4 éve (azóta nem próbáltam) ASIO4ALL nélkül több másodperces latency-ket produkált a gép.
 12. Blank

  OS-X-ről Windows 10-ra

  Reason 8 OS-X alatt szuper, egyszerre 6-8 vasat is hajtok minden különösebb gond nélkül. Win alatt ASIO4ALL kell és nagyon macerás, bődület latency volt.
 13. Blank

  OS-X-ről Windows 10-ra

  Sziasztok! Négy éve egy Mac Book Pro szolgálja a zenei munkaállomásom lelkét. OS-X is van rajta, meg egy Windows 10. Előbbi a zene miatt, utóbbi a munkám végett. Tökéletes állapotban van a gép, OS-X-szel hibátalnul működik, de a Windows katasztrófa rajta, nem részletezném. A lényeg, hogy építenék egy normális Windows PC-t, ám anyagilag sokat segítene, ha a zene miatt nem kellene megtartanom a Mac Book-ot és Windows alól muzsikálhatnék. Éppen ezért kérdezném: Manapság, egy Ryzen 5 vagy 7, esetleg egy combosabb core I7 PC jó alapul szolgálhat zenéhez, vagy még mindig nagyon masszív Latency issue-k vannak Win alatt (négy éve ezért is szereztem be a MacBook-ot). Jelenleg egy Saffire Pro 40-em van, ami ugye Firewire csatis, de ha van használható windows-os alternatíva, szívesen lecserélem. Van esetleg köztetek valaki, aki windows alatt zenélget? Oh, és a lényeg: sok hardware szintim van, melyek midi vezérlését egy MOTU midi express 128-cal oldom meg. Ez vajon megy win alatt? Előre is köszönöm szépen az ötleteket!
 14. Na, ezért van az, hogy tényleg mindenki hallgasson meg azt, amit csak tud, mert valóban mindenkinek más tetszik és más a "lineáris".
 15. Blank

  ReFill Unpacker?

  Ne is mondd, már egy ideje fázom tőle. Megpróbálom a régi rezsót 5-össsel, hátha sikerül.
×