Jump to content
Ménemszól.hu

Afterblink

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  4
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  11m 35s

Megbízhatósága

0 Semleges

Afterblink tagunkról:

 • Rang
  Talpas
 1. Afterblink

  Ether sound vs Dante Sound

  Az lenne a kérdésem hogy mi a legfőbb külömbség a két dolog között ? ( Ether /Dante ) Meg hogy esetleg van e olyan magyar oldal ahol ezekről részletesen írnak ?
 2. Afterblink

  Tc Electronic Impact Twin

  Esetleg van valaki aki régebb óta használja ? Felmerült két problémám vele.Az egyik az hogy az 1-es 2-es kimenetem nem ad ki jelet hogyha a maint küldöm rá a saját programjában.A Másik az az hogy hogy az előlapi előfokok közül az egyik néha nem érzékeli hogy mikrofont csatlakoztattam, gépen mutatja hogy mic, de előerősítést nem ad semmit...mintha néha megszűnne az a csatorna.
 3. Afterblink

  Sávok takra igazítása.

  Nem arról van szó hogy olyan mértékben pontatlan lenne a dobos, sőt eléggé pontos mert mint ahogy írtad én is megköveteltem tőle hogy amennyire csak lehet legyen pontos.De eléggé kezdő vagyok a témában 2-3 év tapasztalat...és egyszer szeretnék majd rendesen ezzel foglalkozni, másoknak is felvételeket készíteni nem csak magamnak, nem akarok szakbarbár lenni, így jó volna ezeket megtanulni ezért kérdeztem köszönöm a választ
 4. Afterblink

  Sávok takra igazítása.

  Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy nuendoban a dobsávokat hogyan tudnám takra, vonalra igazítani ? Már próbáltam utána nézni neten de nem találtam meg.
×
×
 • Create New...