Jump to content
Ménemszól.hu

Hadron

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  64
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  3
 • Ennyit fórumozott

  338d 14m 36s

Hadron last won the day on October 15 2019

Hadron had the most liked content!

Megbízhatósága

17

1 követő

Hadron tagunkról:

 • Rang
  Káplár
 • Születésnap 1970-06-22

További Információ

 • Lakhely:
  Budapest

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  https://hadronorchestra.bandcamp.com

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.607 profil megtekintő
 1. A reverbjére én is felfigyeltem.
 2. Hadron

  Axel Hartmann's 20k Synth

  Ez az ár szinte azt tükrözi, mintha az 51-es körzetben készült volna egy idegen faj közreműködésével, és technológiájával. De nem. ........ Egyébként a design nekem is tetszik.
 3. Ha már így együtt lehet hallani, nekem nagyságrendekkel jobban tetszik az eredeti Neve. Hatalmas a különbség.
 4. Hadron

  EMULATOR 3

  Valóban, eleinte nemegyszer benéztem az ableton logóját itt-ott, azt hittem pár pillanatra, hogy valami emulátor 3 téma.
 5. Ez a legjobb demo a youtubon a Morpheusról. Nagyon inspirálóak ezek a hangok. Talán ez az egyik legjobb digitális szintetizátor, amit valaha hallottam, a testvérével az Ultra Proteus-al együtt.
 6. Megnyugtatlak, nagyon jók a potisapkák, sokkal minőségibb érzésem lett tőle. Szerintem eleve ezzel kellett volna adni, mint a Mopho SE-t.
 7. Tavaly ugyanezt a poti készletet rendeltem meg ugyaninnen az X4-emhez. Szerencsére nem volt semmi gond, remélem ez csak valami ármeneti hiba lehet.
 8. Hadron

  Az Én kis studióm...

  Üdv! Budapesten zenélek, egy kis, viszonylag egyszerű home studióban. Két zenekarban dolgozom: Hadron Orchestra és Pluto Project néven. Előbbi psychedelikus elektronikus zene, elsősorban psybient (Ozora hangzásvilág), utóbbi inkább downtempo, latin, dub. Stúdióm: Egy 2010-es iMac 3.06 Ghz Intel Core I3, 8Gb RAM (OSX 10.6.8) DAW: Logic Pro 8 Hangkártya: Focusrite Sapphire Pro 40 (jelenleg úgy érzem ez a gyenge láncszem) Motu Midiexpress 128 Monitor: Genelec 8030A Jelenleg három hangszerem van: DSI Mopho X4 E-mu 4XT/Ultra 128Mb RAM és egy kis Yamaha reface DX (ezt elsősorban élő fellépésekhez vettem, de mint FM szintit is szeretem) Ez az E-mu sampler nem egy mai gyártmány, de a hangminősége még most is legjobbak között van. Ezért használom. 2 Strymon effekt: TimeLine és BlueSky (imádom őket) Van még egy iPad2, ezt főleg az Animoog miatt használom Softwarek, pluginek közül elsősorban ezeket használom: U-he Zebra, Absynth5, Glitch2, és a Logic gyári pluginjeit. Audio editor: Audacity Ennyi. __________________ A hangkártya cseréje mindenképpen cél, vagy egy Prism Sound Titan, vagy UAD Apollo 8. (Valószínű az utóbbi, nem csak mert kedvezőbb az ára, de csábítanak azok az UAD pluginek.) Ha úgy alakul, vagy egy bankfiók sikeres kirámolása után esetleg egy DSI OB6.
 9. Hadron

  Zenekészítés iOS-en

  Üdv! Gondoltam írok ide a téma kapcsán, mert bár nagy tapasztalatom nincs IOS zeneszerkesztéssel kapcsolatban, de egy pár dologra szinte rendszeresen használom. Egy iPad2-m van, 64GB, az oprendszer 6. valahanyas, nem tudom most fejből, de régebbi. Általában két zenei app-et szoktam használni, az Animoogot, és a LiveFX-et. Az Animooggal szerintem olyan padeket, ill. más különleges hangokat lehet gyártani, amiket szinte semmi mással nem lehet. Az ott készült dolgokat kiexportálom, és Logic Pro-ban folytatom, és fejezem be a zenéimet. A másik a LiveFX. De ez utóbbit kizárólag a Grain shiftere miatt használom. Szóval részfeladatokra számomra tökéletes egy iPad. Több olyan zeném is készült már, ami csak egy céltalan Animoog nyomkodásnak indult, ( pl. bankban ülve a soromra várva ) de annyira inspiratív, hogy nem tudtam megállni ennél a fázisnál. Aztán otthon folytattam. Linkelek ide egy tracket, amiben a elejétől szinte majdnem végig futó pad, Animoog, valamint több hang LiveFX grain shifterén ment keresztül. Dobok, szöveg minták.
 10. Mint DSI preferátor és Oberheim vágyakozó erre kíváncsi leszek.
 11. Hadron

  Korg Minilogue

  Miután már egyszer sikerült odavernem az asztal széléhez a Yamaha Reface DX-em szélső kilógó billentyűjét, nem kevés trágár jelzővel illetnem elsősorban saját magamat, talán mégis csak jobb lett volna ennél a Korgnál azt a fát inkább a két oldalára rakni. Most hogy egyre több és jobb képet, videót láthatunk róla, elég sérülékenynek tűnik az a nagyon szabadon kilógó billentyű. Ennek ellenére pozitív a véleményem erről a cuccról.
 12. Hadron

  Korg Minilogue

  Akaiékat én sem értem, ha már nem fejlesztenek vadi új dolgot a nulláról, akkor a régiek közül előszedhették volna a VX600-at. Az egy nagyon jó hangú masina volt. Jó méretben is, el lehet menni vele fellépni is, és szerintem jól is néz ki. (Pár potival többet lehetne még rárakni, a mai igényeknek megfelelően). ......de visszatérve a Korghoz, nekem egyre jobban tetszik, ezért az árért.
 13. Hadron

  Korg Minilogue

  Mivel még semmi nem biztos, de akár az is lehet..........szóval: 2 oscillátoros, sequenceres, preset memóriás, 4 hang poly analóg, tehát nem VA szintetizátor, mindezt 500 dollárért. Ez nem rossz. Nem is néz ki rosszul. Vajon mindezt hogyan, anyaghasználat? sok műanyag? ......Csak hangosan gondolkodom,......mert nagyjából ezekkel a paraméterekkel kapható a DSI Mopho X4, de két-két és félszer ennyiért. Egyébként szimpatikus. Meglátjuk.
 14. Hadron

  I'll be back

  Az tápkábel, nem usb, viszont találtam róla egy ilyet, (Autotune Demo). Az lesz a bűnös ....most látom, ezt már Jonas73 jól sejtette
×
×
 • Create New...