Jump to content
Ménemszól.hu

Knabe

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  44
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

Megbízhatósága

7 Semleges

Knabe tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.215 profil megtekintő
 1. Knabe

  Fostex 160 multitracker

  a mixer szekció jól működik bár a faderek kicsit nehezen járnak de alakakul egy tisztitással-használattal,potik rendeben,zaj mentes.aljzatok jók kazetta rész müködik teker stb,felvétel-törlés nem igazán.adapter nélkül.pitch funkció perfekt-dupla sebességes.kazi rész ajtaja meg van de törött nem nyílik inkább levettem.
 2. Knabe

  Roland dj-2000 mixer

  Csere nincs!!! kult cucc 1990-ből nagyon szép állapotban és működik is mindene.csatornák,potik,ki-be mentetek nem zajosak! crossfadert tisztítani kell sercen néha egy poti sapi hiányzik.
 3. Knabe

  Allen & Heath

  2db xone D1 viseltesek de működnek ahogyan kell. xone 23-karc mentes de az egyik phono out nem megy. Csere nem érdekel!!! standard posta az árban.
 4. Knabe

  techno vinyls

  plastikman-hawtin-viseltes borítók-némi hhajszál karc a lemezeken de tökéletesen játszhatóak.plastikman-8033plastikman-sheet 2xlpplastikman-disconnectplastikman-sicknessplasikman-plastiqueplastikman-close r 3xlphawtin-de9/closer to the(r)edithawtin-the tunnel-twin citiesteste-the wipecsak egyben eladóak.
 5. Lejjebb már ne 7-8 már naon a max 10-12 is jó lehet és ugye csúcsról beszélünk ozonban with maximizer.nem vagyok fekete öves és végtelen téma ez és hát kinek mi én pl:elég durva elektronikus zenében utazok de sokat segít a döntésben a vizuális megfigyelés-egyszerűen figyeld hogyan ugrál a zöld csíkod a masteren-látszik az ha naon össze szorítottad vagy van neki elég hely hogy szépen ugráljon.
 6. rms 7 körül még szép dinamika marad és hangerő.
×
×
 • Create New...