Jump to content
Ménemszól.hu

Knabe

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  39
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  326d 19h 24m 40s

Megbízhatósága

6 Semleges

Knabe tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.047 profil megtekintő
 1. Knabe

  Roland dj-2000 mixer

  Csere nincs!!! kult cucc 1990-ből nagyon szép állapotban és működik is mindene.csatornák,potik,ki-be mentetek nem zajosak! crossfadert tisztítani kell sercen néha egy poti sapi hiányzik.
 2. Knabe

  Allen & Heath

  2db xone D1 viseltesek de működnek ahogyan kell. xone 23-karc mentes de az egyik phono out nem megy. Csere nem érdekel!!! standard posta az árban.
 3. Knabe

  Nux time core delay

  Teljesen új csak ki próbálva volt két alkalommal azóta szekrényben áll dobozában. Sóherok és cserélgetők kíméljenek!!! Standard posta az árban.
 4. Knabe

  techno vinyls

  plastikman-hawtin-viseltes borítók-némi hhajszál karc a lemezeken de tökéletesen játszhatóak.plastikman-8033plastikman-sheet 2xlpplastikman-disconnectplastikman-sicknessplasikman-plastiqueplastikman-close r 3xlphawtin-de9/closer to the(r)edithawtin-the tunnel-twin citiesteste-the wipecsak egyben eladóak.
 5. Knabe

  E-MU 1212M

  Eladó lett nagyszerű kártyám,meleg hangja és frankó stereo képe tökéletes belépő a profi felvételek gyakorlásához vagy mastering alapokhoz vagy akár hifizmushoz.midi csatlakozói megvannak. A sokat emlegetett E-Mu kártyacsalád legkisebb professzionális tagja. Árát messze meghazudtoló hangminősége a legalább két kategóriával feljebb levő, többszázezer forintos kártyák világát, kiváltságait idézi (pontosan ugyanazok a konverterek vannak benne mint a szabvány előző szériás Pro Tools HD rendszerekben). A kisebb testvéréhez, a 0404-hez képest itt már olyan hang tisztasággal, dinamikával, sztereó pontossággal találkozunk, ami azon túl, hogy felejthetetlen zenei élményt ad, alkalmassá teszi utómunkák, mastering készítésére is. Ára és teljesítménye miatt természetesen kiemelkedően alkalmas otthoni kezdő vagy haladó zenei felvételek készítésére, illetve szoftveres virtuális hangszerek hallható késés nélküli játszására is (ASIO2-es meghajtó tartozék). A 0404-hez képest ez az eszköz extra 8 bemenettel és kimenettel rendelkezik (ADAT), csatlakozói a professzionalitás jegyében szimmetrikusak. A család többi tagjához hasonlóan itt is ugyanazt a DSP chipet találjuk, mely révén 32 csatornás valós idejű digitális keverőpultként, több csatornás effektként is funkcionál, nem terheli a számítógép processzorát.
 6. Knabe

  Carlsbro Mantis Echo/Delay 1970

  Gyűjtői darab-Tökéletesen működik This is a Carlsbro Mantis analog delay unit from the 1970s. Inspired and informed by the multi-head disc delays like the Watkins Copicat and Binson Echorec, the Mantis uses a Philips bucket brigade to achieve a similar effect. It has 4 buttons which represent delay times ranging from short to long. Its "swell" section has another 4 buttons to determine number of repeats and its "swell" fader helps control (or lose control) of echo feedback. Additionally, the Mantis has a "Rotafaze" section to dial in some modulation, which, when used subtly, simulated the flutter and wow of old tape delays. This effect is one you really miss when it's not on! Input and output faders control volume on the way in and out - super useful for distorting the box or driving whatever device is downstream. 'In addition to its main output, it also has a 100% wet mix output, making it extremely useful as a studio effect. Delay times are never crazy long and its design is inherently slightly noisey, but this is easily one of the coolest and best sounding delays we have ever heard.
 7. Lejjebb már ne 7-8 már naon a max 10-12 is jó lehet és ugye csúcsról beszélünk ozonban with maximizer.nem vagyok fekete öves és végtelen téma ez és hát kinek mi én pl:elég durva elektronikus zenében utazok de sokat segít a döntésben a vizuális megfigyelés-egyszerűen figyeld hogyan ugrál a zöld csíkod a masteren-látszik az ha naon össze szorítottad vagy van neki elég hely hogy szépen ugráljon.
 8. rms 7 körül még szép dinamika marad és hangerő.
×
×
 • Create New...