Jump to content
Ménemszól.hu

sinatra

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  17
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  3582d 1h 58m 21s

Megbízhatósága

1 Semleges

sinatra tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  facebook.com/kozmixofficial

Legutóbb az adatlapod nézték:

903 profil megtekintő
 1. sinatra

  APC 40 MkII

  Tuti, vadiúj, kiváló eszköz. https://hitspace.hu/akai-apc-40-mkii.html Érd: Ménemszólon vagy a +36hetven337nyolcvan24
 2. sinatra

  TC Voice Live 2

  Kiváló állapotú TC Voice Live 2 eladó. Minden tud, ami a színpadi énekhez kell és azon túl is...Vloop, vokál harmóniák, effekt pedál... ALL in 1 megoldás. Az eszköz sokoldalú szolgáltatásai és intuitív kezelőfelülete miatt színpadon vagy stúdióban egyaránt elemében érzi magát. Az effektek a stúdióban megszokott hangminőség nívóján dolgoznak, úgyhogy segítségükkel magasabb szintre emelhetjük az éneklést. A VoiceLive 2 a TC Helicon a legteljesebb tudású ének-processzora, az effektprocesszorok csúcsa. A VoiceLive 2-ben elhíresült effektek, pl a HardTune, μMod (chorus; flange & detune), tap delay, reverb, harmony, doubling, és transducer (distortion és rádió hangzás) A globális Tone funkció processzálja a vokált adaptív EQ-val, kompresszorral és de-esser-rel (a dinamika-processzálást működhet manuálisan is) Több, mint 200 gyári és/vagy 400 user preset, ami a zenei stílusok széles skáláját lefedi, és bőven marad hely saját beállításoknak is A harmóniát vezérlő hangszerbemenet automatikus érzékelése, hogy az eszköz összeállításakor minnél kevesebb időt kelljen beállításokkal tölteni, a funkció az élő előadást nagyban segíti NaturalPlay harmóniák Vezérelheti a gitár-jele, a pult egyik aux feed-je, MIDI billentyűzet, vagy hangszer nélkül, önmagában is gyönyörű harmóniákat ad hozzá az énekhangunkhoz. A Harmoniát szolgáltathatja gitár, MIDI vagy MP3 lejátszó, vagy a key & scale módban a dal előjegyzése Akár 8 szólam vezérlése MIDI keyboard-ról, vagy szólam-duplázva 4 harmónia-szólam Finom, selymes hangzásoktól az extrém hangmagasság-korrigált processzálásig A harmónia szólamainak hangzáskaraktere (férfi-női szólam), humanizáció, az intonálásban és a ritmikában eltérően szólaltatja meg a kísérő-szólamokat Hangmérnök aki az énekre hegyezi ki a fülét Ugyanúgy mint egy lelkiismeretes hangmérnök, aki jól végzi a munkáját, a VoiceLive figyeli a bejövő hangot, és gyönyörűen kimunkált hangzással szól. Adaptív EQ, ami a stúdióban is megállja a helyét. Kompresszor és de-esser, hogy kezelje a dinamika-tartományt, hogy érthető, kosz és zagy nélküli énakhangzást biztosítson Adaptív gate megakadályozza, hogy a ládák, vagy akusztikus hangszerek nyissák a gate-et miközben két vokál-frázis közt vagyunk A kézi vezérlés miatt módunkban áll a az adaptív vezérlésen túl kézzel is beavatkozni Effektek µMod (modulációs effektek, pl.: chorus, flanger stb.) Echo & Delay (Késleltetés) Reverb (Zengetés) Harmónia Szólam-duplázás (Double) Hangátalakítók (Megafon, telefon-, rádió-jelleg) Ritmikus effektek Tone HardTune & Hangmagasság-korrekció Gitár effektek & Hangoló Érdeklődni itt a ménemszólon vagy..: Nulla6hetven3harminchét80huszonnégy
 3. sinatra

  EMULATOR II, II+, III

  EMULATOR II EMULATOR II+ EMULATOR III A fent nevezett hangszereket keresem, elsősorban EII vagy EII+ érdekel, készpénzes vásárlási szándékkal. Ha tudsz ilyet, megköszönöm a jelentkezésedet! Elérhető vagyok a nulla6hetven, 3harminchét, nyolcvan24-es számon, vagy itt a ménemszólon.
 4. sinatra

  Pro Tools First

  A nap híre következik... Tegnap volt egy szerverkarbantartás az AVID háza táján, ezért elindítani sem tudtam a First-öt, hiszen online kapcsolatot igényel. Viszont a karbantartás után megjavult minden ömagától. A hiba ezek szerint nem az én készülékemben volt. Ennyi. Köszönöm a jószándékot és segítséget!
 5. sinatra

  Pro Tools First

  Alapvetően Logic és Cubase felhasználó vagyok. A ProTools az ismereteim bővítése és kompatibilitás miatt érdekes csak. Gondoltam a ProTools First megteszi ismerkedésnek, mielőtt vennék egy normál verziót. Elég nehezen alakul ez a barátság...
 6. sinatra

  Pro Tools First

  Szia! Köszönöm a választ! Egyelőre nincs siker. A HDD-re nem is enged menteni, mert az AVID felhőbe ment online. Ráadásul 3 project-nek van hely. Nem is értem... A PT First indításához is alapból online kell, hogy legyen az ember, mert anélkül el sem indul a program. Így épp annyit ér, amennyibe került.
 7. sinatra

  Pro Tools First

  Nem vagyok nagy Pro Tools-os, ezért szoktatásként regisztráltam az ingyenes verzióra. Hosszabb várakozást követően megkaptam a letöltéshez szükséges jogosultságot és telepítettem a programot. Indítást követően azonban a project létrehozásánál rendszerint hibaüzenetet kapok: "Could not create a new document because Permission denied (13) while creating "Project Cache" while creating "QtCyK6e0hfdHkIUTlmwYVa" while creating "XGqBZ0UMnviLX793bO6IWd.ptproject" ..." blablabla. Users » Shared » ProTools - folder permission reset után úgy tesz, mintha létrehozná a project-et, de sosem ér a végére, azaz további boldogtalanság a részem, majd cancel utáni no response. Jelenleg futtatni kívánt verzió: 12.2 Találkozott valaki hasonló problémával?
×
×
 • Create New...