Jump to content
Ménemszól.hu

klondyke

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  3
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

Megbízhatósága

0 Semleges

klondyke tagunkról:

 • Rang
  Talpas
 1. Szia! Nekem Behringer UMC204HD-m van, pár hónapja vettem. Megbízható, stabil jószágnak tűnik, latencyben is jó. Nekem is fenntartásaim voltak a márkával, de ez meggyőzött, gondolom az UMC404HD is teljesen hasonló ilyen szempontból. Hogy élőben mennyire lesz stabil az mondjuk a gépen is múlik, de az általad leírt setuphoz nagyon hasonlót (a hardver bemenet kivételével) egy kommersz USB hangkártya is igazából elvitte nekem. Szóval nem gondolom hogy problémás lenne.
 2. klondyke

  Latency/Buffer size/CPU használat

  Sziasztok! Low-latency témában általánosan az a megfigyelés, hogy a kisebb buffer-size-hoz kisebb latency és nagyobb CPU használat tartozik. Hangkártyától függően egy adott buffer size-hoz a végső latency érték változhat, ez tiszta sor. Viszont a kérdésem az lenne, hogy egy adott buffer size-hoz/latency-hez tartozó processzor terhelés függ-e a hangkártyától (hangkártya váltás csökkentheti/növelheti hasonló latency alatt a CPU használatot, vagy nagyjából hasonló értékekkel kell számolni akkor is)? Remélem a kérdésem érthető és nem kérdeztem nagy butaságot, Klondyke
 3. Sziasztok! Remélem ez a téma nem volt még (UAD pluginek esetén igen), de most elsősorban a native pluginek felhasználóitól kérdezem, hogy milyen EQ és kompresszor plugineket használtok/szerettek, kik a kedvenc plugin készítőitek?
×
×
 • Create New...