Jump to content
Ménemszól.hu

Chaby777

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  12
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  38d 6h 32m 50s

Megbízhatósága

4 Semleges

Chaby777 tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

385 profil megtekintő
 1. Üdv! A kis angol, kézzel készített analog szintetizátor gyűjteményem felszámolásra kerül. Keresi új gazdáját egy limitált szériás ZV-10-es szintetizátor. Adrian Dolente (Harpur Instruments) készítette, és ez a hetedik darab, az ez idáig úgy tűnik, nyolc darabos sorozatból. A hangszert azoknak ajánlom leginkább, akik esetleg gyűjtik is a szintiket, ez már az a faktor. Kézzel készítette egy olyan angol úriember, aki élete jó részét azzal töltötte idáig, hogy a nagyok klasszikus szintetizátorait szervizelte Arp 2600; EMS; Synthex; Polymoog; Minimoog stb. Egy nap azonban úgy döntött, ő is készít szintetizátorokat. A lendület úgy tűnik nem tartott túl sokáig, pedig még retró stílusban kazettán(!) is kiadta a szintetizátorának a demó hanganyagát. Sajnos a kazi nekem nincs meg, viszont a hanganyag megtalálható a soundcloud-on is. A szintetizátor nagyon szép állapotban van, szinte új. Amit adok: ZV-10 szinti; Operation manual (benne Blank Patch chart - a beállítások "archíválására"); adapter (angol, de vettem hozzá dugvillafordítót); eredeti doboz; audio kábel; cv kábel. A szintit szeretném eladni, vagy más (leginkább desktop) szinti(k)re elcserélni, de esetleg egyéb készülékek is érdekelnének (dobgép, sampler, szekvenszer, groovebox... szóval dawless környezet). Ha van egypár olcsóbb kütyüd, ami már nem illik a setup-odba, írj rám, hátha meg tudunk egyezni. A jövő hét péntekig tudok az adásvétellel (cserével) foglalkozni, utána már nem aktuális a téma.
 2. Újszerű állapotú, keveset használt Analogue Solutions Leipzig SK (sequencer + keyboard) eladó, vagy elcserélhető egyéb szintetizátor(ok)ra (Korg Volca-tól a egy Moog szintiig , bármit fontolóra veszek). Desktop szintetizátorok előnyben, de esetleg egyéb készülékek is érdekelnének (dobgép, sampler, szekvenszer, groovebox... szóval dawless környezet). Ha van egypár olcsóbb kütyüd, ami már nem illik a setup-odba, írj rám, hátha meg tudunk egyezni. A jövő hét péntekig tudok az adásvétellel (cserével) foglalkozni, utána már nem aktuális a téma. A billentyűzet nélküli változatról leírás: https://hitspace.hu/analogue-solutions-leipzig-s.html
 3. Üdv! A kis angol, kézzel készített analog szintetizátor gyűjteményem felszámolásra kerül. A Leipzig-nek, már lassan meglesz a gazdája. A Telemark- elpasszolására még alszom egy pár napot, viszont jelen hirdetésben keresi új gazdáját egy limitált szériás ZV-10-es szintetizátor. Adrian Dolente (Harpur Instruments) készítette, és ez a hetedik darab, az ez idáig úgy tűnik, nyolc darabos sorozatból. A hangszert azoknak ajánlom leginkább, akik esetleg gyűjtik is a szintiket, ez már az a faktor. Kézzel készítette egy olyan angol úriember, aki élete jó részét azzal töltötte idáig, hogy a nagyok klasszikus szintetizátorait szervizelte Arp 2600; EMS; Synthex; Polymoog; Minimoog stb. Egy nap azonban úgy döntött, ő is készít szintetizátorokat. A lendület úgy tűnik nem tartott túl sokáig, pedig még retró stílusban kazettán(!) is kiadta a szintetizátorának a demó hanganyagát. Sajnos a kazi nekem nincs meg, viszont a hanganyag megtalálható a soundcloud-on is. A szintetizátor nagyon szép állapotban van, szinte új. Tartozékok: ZV-10 szinti; Operation manual (benne Blank Patch chart - a beállítások "archíválására"); adapter (angol, de vettem hozzá dugvillafordítót); eredeti doboz; audio kábel; cv kábel. A szintit szeretném más (leginkább desktop) szinti(k)re elcserélni, ha valaki megvenni szeretné, tegyen ajánlatot, bár tényleg a cserét preferálom inkább (Desktop szintik előnyben (pl Make Noise O Coast; Korg Arp Odyssey; Hypersynthy Xenophone; Teenage OP1 ...stb), de esetleg egyéb készülékek is érdekelnének (dobgép, sampler, szekvenszer, groovebox... szóval dawless környezet). Jelige: "A preset-ek, csak a gyengéknek valók" (Ami, amúgy nem igaz, vagy sajnos rám is igaz :) ).
 4. Az ára azt hiszem baráti volt. 53,10 euró + 6,90 a posta. Ugyanezt a terméket hasonló kondíciókkal 222-ért is árulják. Ha van benne ROM, akkor 333 euró (német eBay, jelenleg). Szóval a készülék magában rejti a preseteket, csak éppen memória nincs a gépben ami szükséges a megszólaltatáshoz? Vagy a ROM-kártyán lesznek a hangok is? Hány mb-osat vegyek? Gondolom minél nagyobb, annál jobb. Erre tölti be a bekapcsolás után a háttértárolóból a hangokat a gép? Amúgy olyan érdekes: a hangok, hangszerek neveit kiírja, a midi vezérlésre reagál a gép, csak éppen nem szól sajna.Köszönöm a segítséget!
 5. Chaby777

  E-MU Xtreme Lead-1 "ménemszól" ?

  Sziasztok! Lennétek Kedvesek segíteni? Vásároltam az eBay-on egy E-MU Xtreme Lead-1-es rack szintetizátort. A hirdetés szerint ROM nem jár hozzá. A leírásban az van, hogy szépen szól, jól funkcionál. A bekapcsolás után minden rendbenlevőnek tűnik, a menü szuperál, simán váltok a hangok között is. A problémám csak annyi, hogy "ménemszól"? Azért, mert nincs benne ROM a két tárhelyének a valamelyikében? A ROM az nem csak egy bővítmény, esetleges újabb hangokkal, vagy a meglevő hangok editálásának az elmentésére való? választköszi: Csabi
×
×
 • Create New...