Jump to content
Ménemszól.hu

GMTboi

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  352
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  10

GMTboi last won the day on August 17 2020

GMTboi had the most liked content!

Megbízhatósága

61 Megbízható

GMTboi tagunkról:

 • Rang
  Kapitány

Legutóbb az adatlapod nézték:

9.373 profil megtekintő
 1. Audioquest dragonfly above overall: Sabre konverterek, ár-érték araányban a legjobbak. https://www.argep.hu/product_2169560.html bocs, még azt tenném hozzá, hogy semmivel nem tűnnek el a torzított magasak 30.000 Ft körüli áron, csak ezzel
 2. GMTboi

  TR8S

  All true. Pontosan azért emeltem ki, mi tetszik benne, mert ezzel a mostani generációnak nem kell végigmenni több eszköz kipróbálásán, hogy ezeket a funkciót megtalálja. A hangszergyárak meg ugye nekem gyártanak, meg a családapáknak, meg a tizenéveseknek stb., profitért nyilván, és eközben szeretném azt, hogy a mostaninál jobban rájuk figyelve gyártsanak bármit is: WIN - WIN szitukat eredményezve, ne csak MAYBE - WIN eredményeket. Az Elektron meg drága, de a jófajta szekvenszerük tulajdonságait olcsóbb eszközöket gyártók is alkalmazzák, nagyon jó! Azt érzem, hogy nem csak ez történik, hogy át
 3. GMTboi

  TR8S

  Tuti, mennyire online editálható ez a gép. Mindig is ezt szerettem volna, ha A -> B -> C stb. patterneket egymás után játszanám, akkor előtte tudjam editálni mondjuk pl a "C"-t miközben a többit játsza a gép. Külön tetszik, hogy ez az editálás remek felülettel és visszajelzéssel párosul. A "substep" és szekvenciánkénti paraméterek szerkeszése és ennek automatizált felvétele a digit lépés-szekvenszerek között már standard kell legyen. Köszi Elektron! A Roland egy lelketlen profitgyár konglomerátum , de a TR8S tetszik, jobban is, mint pl. a Novation megoldásai.
 4. Hali, van e tapasztalata valakinek a fórumon a Cloudlifter-CL1 plusz gain eszközzel: https://www.cloudmicrophones.com/cloudlifter-cl-1 Az a reményem, hogy egy szuper régi mikrofon preamp kevéske (40dB) gain-jét plusz színezet nélkül tudjam tovább emelni ezzel, hogy egy Coles Microphones 4104 Ribbon kommentátor mikrofonnal rögzítsek értelmes szinten, ne ilyen -26dB-n.
 5. Régi és alap zeneszerkesztő, csak 5-6-tól van benne midi. Ha nagyon egyszerű zeneszerkesztőt szeretnél, ami a sony soundforge pluginjeit használja, akkor ez az. Én bírtam, mikor használtam anno. Jók a beépített sony pluginek benne. (Régen Sonic Foundry volt a cég amitől megvették) Hozzátenném, szerintem tök mindegy mivel zenélsz, és ez egy jó, profi progi volt anno.
 6. "Jajdemennyiminden" múlik a hangszerelésen, már ott gyúrnak a mixre, loudnessre, nem is gondolnátok, hogy előtte már jobban készülnek rá, mint mix közbe. Ez a track szét van nyomva, de remekül szerepelnek benne a mai popzene hangjai a megfelelő frekvenciatartományban és ezek szerepe már a mix előtt is megvolt.
 7. Azt szedjétek már össze, hogy mit kell hallgatni egy monitor hangfal vásárlásakor, példákkal, mert az a tapasztalatom, hogy az emberek nagy része nem hall/nem mer hallani/nem tudja mit hallgasson, s ha hallani véli is azt amit, a sok "Mende-monda" miatt sem hisz a fülének. Monitorhangfal specifikációk alapján történő vásárlása magabiztos hallás nélkül ERDŐ! Hallásintelligenciát a vázsárlóknak! Next level.
 8. Sziasztok, komoly gond az, hogy hogyan találjak 2000 embert arra, hogy elénekeljék a kitalált dallamom Szükségem lenne egy "Crowd Singing" hangmintagyűjteményre, amiért hajlandó lennék fizetni is természetesen. Tudtok ilyet, ami használható lesz egy elektro lead hangszín mellett????????
 9. Reznor véleményén vagyok. Már évek óta ezt mondom minden hangmérnök és zeneszerző ismerősömnek, akik már jól megutáltak. Kit érdekel? A zene mindenkié: ingyé! Az előadás kerüljön pénzbe: sokba!
 10. Szia! Színpadképes mint állat: ha csak egy midibillentyűzetre akarod kötni+ patcheket váltani és max 4 paramétert változtatni a patcheken potméterekkel. Midiről vezérelve stabil és megbízható a Ti Snow. A programozása: a menürendszerben való lépkedés megöli a kreatív ötleteket, kizárja a gyors megvalósítást, így csak előre kigondolt paraméter megkeresésével tudsz operálni, semmi kalandozás, kísérletezés. Plugin nélkül feleseleges nekiálni sajna.
 11. én is 5"-ra szavazok két dolog miatt: 1, nem fogsz keverni rajta - nem kellenek eszeveszett pontos mélyek 2, hangerőben ezt sem fogod kihajtani, elég lesz és tényleg nagyon szépen szólnak MR5 for president
 12. AT2020 és ISA One preamp + valamilyen focusrite hangkártya és soundban a magyar rap élvonalában leszel. Tapasztalatból mondom sokáig agyaltam a rappes haverjaim számára. NEM FOG 200ezer összbüdzséig semmi jobban szólni, mert ha csak a mikrofonból veszel egy drágábbat, akkor nem is lesz számottevő a különbség olyan 250e/mikrsi kategóriáig, míg az ISA One kb megváltja a világot a hangminőségben egy rap produkcióban. Az van, hogy szuper keverhető és frankón a központban állós lesz tőle a rap6felvétel, míg ócsóbb preampoknál nagyon könnyen elveszlődik a szó a mixben- persze ez nagyon dúrván le le
 13. Üdv Phil! Hadd kössek bele az elején a "trióba", mert én is gondolkodtam rajta. A Microkorg szerintem jó kis szinti, műanyag felépítmény, de legalább jó hangja van. A microsampler nagyon jó, ha bejátszani akarsz 1-2 loopot, mintát, esetleg kromatikusan leosztva, de nem multiszempler, a szekvenszere primitív és nem egy álom a kezelése (színpadszitu pl a minibill nyomogatáson kívűl esélytelen). MS-20mini csak annyira rossz amennyire kell, ne is gondolkodj rajta, főleg, ha fontos a jó felépítmény, tartós és sokáig elkísérő igazi hagnszer: nincs benne patchmemória: színpadon esélytelen. Lead 2x
×
×
 • Create New...