Jump to content
Ménemszól.hu

tsoka

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  290
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  8
 • Ennyit fórumozott

  144d 8h 54m 17s

tsoka last won the day on September 14 2013

tsoka had the most liked content!

Megbízhatósága

54 Megbízható

tsoka tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap 1983-06-24

További Információ

 • Lakhely:
  Pest
 • Érdeklődési kör
  iPadok + Auriák .. Octatrackek + minták

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pont árulnak egyet majdnem új árban az apróban. Az tényleg jó midi synccel.
 2. Audioquest dragonfly above overall: Sabre konverterek, ár-érték araányban a legjobbak. https://www.argep.hu/product_2169560.html bocs, még azt tenném hozzá, hogy semmivel nem tűnnek el a torzított magasak 30.000 Ft körüli áron, csak ezzel
 3. tsoka

  TR8S

  All true. Pontosan azért emeltem ki, mi tetszik benne, mert ezzel a mostani generációnak nem kell végigmenni több eszköz kipróbálásán, hogy ezeket a funkciót megtalálja. A hangszergyárak meg ugye nekem gyártanak, meg a családapáknak, meg a tizenéveseknek stb., profitért nyilván, és eközben szeretném azt, hogy a mostaninál jobban rájuk figyelve gyártsanak bármit is: WIN - WIN szitukat eredményezve, ne csak MAYBE - WIN eredményeket. Az Elektron meg drága, de a jófajta szekvenszerük tulajdonságait olcsóbb eszközöket gyártók is alkalmazzák, nagyon jó! Azt érzem, hogy nem csak ez történik, hogy átvesznek jó ötleteket, hanem sokszor a marketingjük alapja az impulzus-vásárlásra ösztönző kaksik villantása, még ha benne is van több jó ötlet, egyértelmuen nem az a lényeg a termék / hagnszer kitalálásánál.
 4. tsoka

  TR8S

  Tuti, mennyire online editálható ez a gép. Mindig is ezt szerettem volna, ha A -> B -> C stb. patterneket egymás után játszanám, akkor előtte tudjam editálni mondjuk pl a "C"-t miközben a többit játsza a gép. Külön tetszik, hogy ez az editálás remek felülettel és visszajelzéssel párosul. A "substep" és szekvenciánkénti paraméterek szerkeszése és ennek automatizált felvétele a digit lépés-szekvenszerek között már standard kell legyen. Köszi Elektron! A Roland egy lelketlen profitgyár konglomerátum , de a TR8S tetszik, jobban is, mint pl. a Novation megoldásai.
 5. Álljon itt a popposba mulatási modulár példájául ez is, amit szintén kb 4-5 alkalommal kerestem a YouTube-on:
 6. Richard Scott-tal taliztam egyszer és azóta figyelem, nekem ez kimondottan tetszik, az élvezeti értéke miatt, számomra a zene kategóriába pottyan, mert az utóbbi 1 évben 4-szer meghallgattam, ugyanúgy mint pl. ezt is kb 4-szer YouTube-oltam ki, ami zene, ugye: Booker T & the M G 's - Green Onions
 7. tsoka

  Cloudlifter-CL1 plusz gain Ribbon mikrofonokhoz

  Hali, van e tapasztalata valakinek a fórumon a Cloudlifter-CL1 plusz gain eszközzel: https://www.cloudmicrophones.com/cloudlifter-cl-1 Az a reményem, hogy egy szuper régi mikrofon preamp kevéske (40dB) gain-jét plusz színezet nélkül tudjam tovább emelni ezzel, hogy egy Coles Microphones 4104 Ribbon kommentátor mikrofonnal rögzítsek értelmes szinten, ne ilyen -26dB-n.
 8. Jóhogy. Mert a legdrágább alkatrészt kihagytad a felsorolásból, ami látszik is, de nem kézzelfogható: a marketing.
 9. tsoka

  Apogee One és Apogee One Mac/iPad/Win káblel

  Breakout kábel eladó, új, tartalék, sosem használt állapotban IX. kerületben. 3071három344nyolc
 10. Na jó. Lehet túlreagáltam. Vagyis, igazad van.
 11. CS-80 -ra visszatérve, azért az milyen, hogy a Boomstar SE-80, ami egy CS-80 szűrős monó mini másolat, nem kell el(fele) a HS webshopból 260 pénzért? Ennyire kell az a CS-80 szand. Szerintem teljesen árban nem éri meg a Boomstarkodás, de ennyiért vegye már meg valaki! Nekem már nem kell, sajna.
 12. Szupi, nálam nem ment csak hiba nélkül, és engem nem nagyon érdekel már, hogy miért, csak azt gondolom, hogy ha Apple computerre tervezték, ahol tudni lehet a hardvert és szoftvert, akkor menjen hiba nélkül, mint Nálad például. Azé az is vicces, hogy pont a Duet 2-vel (2 példány is volt nálam) voltak droppok, mikor a One-nal nem. Illetve, mikor teljesen újonnan jött ki az Apogee Quartet egy angliai hangszerboltos barátom óvva intett, attól, hogy arra tegyek félre pénzt, mert "szívük szerint végigrugdosnák a földön", annyira sok felhasználói problémával jeleztek náluk - lehet hazudott a barátom, de nem hiszem, szeretném azt hinni, hogy nem. Gondolom, firmware/driver updattel orvosolták már problémát/ákat. Aztán az is lehet, hogy mindenki Live 8-on tolta, aki visszahozta, problémázott.
 13. Saját felhasználói tapasztalatom alapján a Duet 2 naponta többször is leakadhatott egész napos munka során, több mac-kel próbáltam, hasonló hibát produkált a driver mindkét Duet 2-nél. Lehet, hogy a Live 8 miatt, az már nem támogatott, de a Reaper-el is jelentkezett a gond. Koncerten kibírt 1-2 órát probléma nélkül. A Babyface és Apogee One (2) érezhetöen kevesebb drop-outot produkált hasonló használat mellett. Kb nullát.
 14. Ó Te jó Isten. Szegény Suzukisok, akiket fikáznak. Szegény egyszeri emberek, akik nem tartják a véleményt leírhetónak valamiről, bármiről, hogy bűzlik és átverés szagú, silány, megúszási, játszó, gyenge hangú, egy maréknyi túlárazott miniszámítógép, arra hivatkozva, azt képzelve, projektálva, hogy fizikálisan még nem szembesült vele a leíró, bárki, hogy milyen jó - vagy rossz a vitatott termék. A nép szava, mely mint egy öntudatára ébredt egységben pulzáló önérvényesítő, a hasonló véleményben és a hasonló lőzungokra szűkített információs forrásokban dagonyászik a bármi mást kizárva. A Szuzuki - mindenki által jól fel ismert hangja, Oravecz szintje így kerül ide.
×