Jump to content
Ménemszól.hu

malaga

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  129
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  2
 • Ennyit fórumozott

  97d 12h 55m 53s

malaga last won the day on April 2 2013

malaga had the most liked content!

Megbízhatósága

10

malaga tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. malaga

  Yamaha CP88

  Mit megadna Demjén Rózsi ezért a hangbankkért! :-D :-D :-D
 2. malaga

  Propellerhead Europa VSTI

  Ez aztán a retro! 😄 Szép munka András!
 3. malaga

  SSL SiX Desktop Mixer

  Alapvetően igazad lenne, de véleményem szerint ennek a terméknek mondjuk egy UAD konkurenciának kellene lennie (minusz DSP). (Vagy Arturia, RME, stb) Kiváló előfok és egyéb feature-ok, ami (relatív) költséghatékony, hiszen elérhető árba hozta az SSL pultok világát, kevesebb csatornaszámmal. De ezt még ezen az áron valahogy össze is kell kötni a géppel. A 40.000 forintos ki yamaha "keverő" is képes hozni ezt a szisztémát, USB2-es csatolóval. A midi azt mondom még nem is kell rá mindenképpen, ez csak személyes preferencia lenne. Egy USB-c vagy TB3 csatoló szerinted nem jövőt álló, a köv. mondjuk 10 évben?
 4. malaga

  SSL SiX Desktop Mixer

  Hatalmas öngól volt szerintem kihagyni legalább egy USB3/USB-c/vagy TB3 portot És színvesen láttam volna rajta egy MIDI ki-be menetet is. Így értelmezhetetlen valójában a koncepció. Ha ez a kettő benne lenne, akkor erős konkurencia lenne és az ára is renben volna. De így...?
 5. A DEMO-k alapján sosem venném meg ezt a motyót. 😄 😄 😄
 6. malaga

  Cubase 5 installer

  Ha valóban eredeti, licenc kulccsal stb akkor ne parázz, torrent. Van fent crack nélküli "szűsz" install is a neten. (Legalábbis anno volt.)
 7. malaga

  USB midi

  Nem féltem A/D-kat. Ha gond lenne nekik már léptek volna... De kérlek (feltéve ha van rá mód) a személyes "vitátokat" ne itt. Ezer köszi, peace.
 8. malaga

  USB midi

  A személy minősítését rád hagyom, de arra nem gondoltál, annyira régóta reklámozza itt a fórumon a termékeit, hogy az már fel kellet volna, hogy tűnjön a HP-s kollégáknak is? (Talán csak nem engedéllyel teszi mindezt?)
 9. Nyugi, nem hülyének nézlek, hátha. https://support.hp.com/us-en/document/c03421813 https://support.hp.com/us-en/document/c02004070 Azért kérdeztem a lenovo-t mert neki van egy saját appja beágyazva a win beállításaiba, valami vacak zajszűrő. (Thinkpad) nem lehetett rajta megnézni egy videót, mert lefelezte/harmadolta a hangerőt 1-2 perc után (hogy ne gerjedjen) A megoldás az volt, hogy ezt a vackot ki kellett kapcsolni és láss csodát minden ment rendben.
 10. malaga

  UAD X Coming Soon!

  Ahha! A munkám a hobbim. Imádom és jól megy. Nem dohányzom Nem is alkoholizálok (na jó, heti 2 sör betalál, de azt hiszem nem ez viszi el a budge-t... 😄 ) Most vettem egy M2-es 970-es Samsung EVO-t (1gb) 100.000 körül vesztegetik manapság Ebből 4db + kártya Alaplap És az imádott intel áraival az általad említett proci... Na ezt a közép réteg sem nagyon tudja finanszírozni. Persze közel sem biztos, hogy a célcsoport innen kerül ki. Pusztán csak arra akartam rámutatni, hogy az általad felvázolt "konfig" egy roppant mód szűkebbnél is szűkebb réteget céloz meg, ami "nem embernek való". 😄
 11. malaga

  UAD X Coming Soon!

  És roppant mód gazdagoknak. (Vagy apuci kedvenceinek.. 😄 ) 😄 😄 😄 😄
 12. Midi latency-ről tudsz valamit mondani? (Win10) Előre is köszi!
 13. Hát ez erősen függ a részletektől. Honnan veszed (ország és azon belül is üzlet), használt vagy refurbished, összetevők, márka, van-e rá még garancia, állapot stb. (SZERINTEM) a használtpiac egyik ismérve, amiből kevés van a piacon az jó termék, hiszen nem akarják eladni. (Persze ez attól is függ mennyit adnak el belőle... ? ) 400.000-től 1.000.000-ig bezárólag kiépítéstől és állapottól függően. Dell gépek esetében ajánlom a googlebe beírni: Dell refurbished UK - klasszisokkal alacsonyabb áron lehet vásárolni garanciás gépet. Én is így vettem. Itthon 750.000 lett volna az én masinám, kicsit több, mint a feléből "megúsztam"...
×
×
 • Create New...