Jump to content
Ménemszól.hu

malaga

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  131
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  2
 • Ennyit fórumozott

  97d 12h 59m 4s

malaga last won the day on April 2 2013

malaga had the most liked content!

Megbízhatósága

10

malaga tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. malaga

  SSL 2+ USB Audio Interface

  Hogy jövőre is legyen mivel kijönni. 😄
 2. malaga

  SSL 2+ USB Audio Interface

  No! Hát az SSL meghallotta a SIX kapcsán a vásárlói hangot! Ódákat zengtek róla, hogy nagyon jó cucc, de azért csak hiányzik belőle a USB interface és a midi. És láss csodát. Ennek örülök nagyon! Persze lehetne kötöszködni még mindig... 😄 Miért USB2? Lehetett volna USB-c/TB3 combo és akkor a latency még jobb lenne Nem derült még ki, hogy a SIX és e között mic preamp minőség különbség van-e? (Árából ítélve kellene, hogy legyen) Ami külön dícséretes (ebben az árkategóriában), hogy a két HP külön hangerőállítási lehetőséget kapot! Ami (szerintem) szuper extra lenne a jövőben Kijönne egy SSL 4+ verzió is Kapna mondjuk ADAT bővítési opciót A Legacy 4K mértéke állítható lenne nem csak On/Off. De igazából mindegy is. Ha az ára valóban ennyi lesz, akkor engem meggyőztek otthoni laptop mellé zenélősnek, a sok Behringer, Focusrite és egyéb (majdnem) ebben a kategóriában árusított interface helyett. Szép munka, szép termék ez az SSL-től.
 3. malaga

  Yamaha CP88

  Mit megadna Demjén Rózsi ezért a hangbankkért! :-D :-D :-D
 4. malaga

  Propellerhead Europa VSTI

  Ez aztán a retro! 😄 Szép munka András!
 5. malaga

  SSL SiX Desktop Mixer

  Alapvetően igazad lenne, de véleményem szerint ennek a terméknek mondjuk egy UAD konkurenciának kellene lennie (minusz DSP). (Vagy Arturia, RME, stb) Kiváló előfok és egyéb feature-ok, ami (relatív) költséghatékony, hiszen elérhető árba hozta az SSL pultok világát, kevesebb csatornaszámmal. De ezt még ezen az áron valahogy össze is kell kötni a géppel. A 40.000 forintos ki yamaha "keverő" is képes hozni ezt a szisztémát, USB2-es csatolóval. A midi azt mondom még nem is kell rá mindenképpen, ez csak személyes preferencia lenne. Egy USB-c vagy TB3 csatoló szerinted nem jövőt álló, a köv. mondjuk 10 évben?
 6. malaga

  SSL SiX Desktop Mixer

  Hatalmas öngól volt szerintem kihagyni legalább egy USB3/USB-c/vagy TB3 portot És színvesen láttam volna rajta egy MIDI ki-be menetet is. Így értelmezhetetlen valójában a koncepció. Ha ez a kettő benne lenne, akkor erős konkurencia lenne és az ára is renben volna. De így...?
 7. A DEMO-k alapján sosem venném meg ezt a motyót. 😄 😄 😄
 8. malaga

  Cubase 5 installer

  Ha valóban eredeti, licenc kulccsal stb akkor ne parázz, torrent. Van fent crack nélküli "szűsz" install is a neten. (Legalábbis anno volt.)
 9. malaga

  USB midi

  Nem féltem A/D-kat. Ha gond lenne nekik már léptek volna... De kérlek (feltéve ha van rá mód) a személyes "vitátokat" ne itt. Ezer köszi, peace.
 10. malaga

  USB midi

  A személy minősítését rád hagyom, de arra nem gondoltál, annyira régóta reklámozza itt a fórumon a termékeit, hogy az már fel kellet volna, hogy tűnjön a HP-s kollégáknak is? (Talán csak nem engedéllyel teszi mindezt?)
 11. Nyugi, nem hülyének nézlek, hátha. https://support.hp.com/us-en/document/c03421813 https://support.hp.com/us-en/document/c02004070 Azért kérdeztem a lenovo-t mert neki van egy saját appja beágyazva a win beállításaiba, valami vacak zajszűrő. (Thinkpad) nem lehetett rajta megnézni egy videót, mert lefelezte/harmadolta a hangerőt 1-2 perc után (hogy ne gerjedjen) A megoldás az volt, hogy ezt a vackot ki kellett kapcsolni és láss csodát minden ment rendben.
 12. malaga

  UAD X Coming Soon!

  Ahha! A munkám a hobbim. Imádom és jól megy. Nem dohányzom Nem is alkoholizálok (na jó, heti 2 sör betalál, de azt hiszem nem ez viszi el a budge-t... 😄 ) Most vettem egy M2-es 970-es Samsung EVO-t (1gb) 100.000 körül vesztegetik manapság Ebből 4db + kártya Alaplap És az imádott intel áraival az általad említett proci... Na ezt a közép réteg sem nagyon tudja finanszírozni. Persze közel sem biztos, hogy a célcsoport innen kerül ki. Pusztán csak arra akartam rámutatni, hogy az általad felvázolt "konfig" egy roppant mód szűkebbnél is szűkebb réteget céloz meg, ami "nem embernek való". 😄
 13. malaga

  UAD X Coming Soon!

  És roppant mód gazdagoknak. (Vagy apuci kedvenceinek.. 😄 ) 😄 😄 😄 😄
×
×
 • Create New...