Jump to content
Ménemszól.hu

Hobkins

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.448
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  28
 • Ennyit fórumozott

  11350d 2h 23m 2s

Hobkins last won the day on November 21

Hobkins had the most liked content!

Megbízhatósága

170 Megbízható

1 követő

Hobkins tagunkról:

Legutóbb az adatlapod nézték:

10.291 profil megtekintő
 1. Hobkins

  Low budget LEVELLER

  Sziasztok! Ki mit ajánl olcsóbb kategóriában levellernek az alábbiak közül (lehet olyan is, ami nincs felsorolva)? Akinek bármelyikkel van SZEMÉLYES tapasztalata, azt pláne szívesen olvasnám. A válaszokat előre is köszönöm! Klark Teknkik KT-2A Warm Audio WA-2A Summit Audio TLA-50 Stam Audio SA-2A
 2. Az elgondolás jó, és akár működhet is. Nem tartom kizártnak, hogy Thomannék a méreteket is koppintották, nem csak a design-t.
 3. Hobkins

  Jbl lsr -hez dac

  Használtan 100k körül találsz Apogee DUet 2-t. Az Win10-től kompatibilis Windows-zal is. Ez kompromisszum mentes monitor és fejhallgatók meghajtására egyaránt.
 4. Igen, teljesen koppintásnak tűnik, de a jack aljzatok szerintem nem Neutrik gyártmányúak, mert elsőre nagyon nehéz bele dugni a dugót, de aztán bejáródik és valamivel egyszrűbben becsúszik. Az oszlop csere ennél is kivitelezhető valúszínűleg. Én meg vagyok vele elégedve, amire nekem kell, arra tökéletes. Annyira sokszor nem dugdosok benne, így tartós is Én még nagyon akciósan 10-11-ért vettem 2-3 évvel ezelőtt original.
 5. Ha jól gondolom, EZ ugyanezt tudja. Igaz a Neutrik az mégiscsak Neutrik. Nem tudom, a cirka 10 ezer különbség mennyire számít a vásárlónak, hogy nem pro csatlakozókkal van ellátva. Be lehet szerezni itthoni forgalmazótól is.
 6. Szia! Persze, hogy dughatsz bele aszimmetrikus dugót is, csak akkor azon a patch-en minden asszimmetrikussá válik.
 7. Szia! Hidd el, hogy van benne nagyon is, ami elromolhat. Pláne, akkor, ha sok a "szex" a dugó meg az aljzat között. Kontakt hiba nagy galibákat tud okozni pláne, felvétel közben. De azért vannak olcsóbbak is, amik használhatóak és nem is olyan rosszak. Ezen kívül van több féle belső kapcsolása ezeknek a patchbayeknek. Van olyan, aminek a tetjén tudok kicsi kapcsolóval beállítani, hogy az az adott jack aljzat melyikkel / vagy melyikekkel párosodjon. Van olyan is, amit kapcsolók nélkül csupán azzal tudsz kötési módot választani, hogy melyik jack aljzatba dugod. Hogy egy példát mondjak, elől be dugod az felsőbe, és hátul az alsóban is és a felsőben ugyanaz a jel jön ki, vagy bedugod a felsőbe és hátul is csak a felsőből jön ki ugyanez a jel, és ezekkombinációi. Én tudom ajánlani az olcsó kategóriából a Millenium PB 48-at. Hátránya, hogy picit erősen kell bele dugni a dugókat, de talán előny is, mert masszív ezáltal. Esetleg a Behringernek a 3000-es szériája még az olcsóbb. Mindenképp arra figyelj, hogy szimmetrikus legyen a patchbay. A Behringer 3000-es az, de a 2000 nem.
 8. Hobkins

  Avid ProTools Carbon

  Az Avid új üdvöskéje .
 9. Hobkins

  Lesz már Korg Nautilus is!

  PONTOSAN ez a lényeg! Hangszer vásárlás egyetlen paragrafusa!
 10. Szia! Én ilyet használtam DT 990 pro-hoz. Ami ha jól emlékszem 600 ohmos vagy 250...lényeg, hogy ebben van power rendesen, bőven meg tudod vele hajtani a HD 650-et.
 11. Hobkins

  Lesz már Korg Nautilus is!

  Erre csak annyit tudok írni, hogy gratulálok a sziporkázó okfejtéshez! 👍 👏
 12. Hobkins

  Lesz már Korg Nautilus is!

  Egyébként én csak azt veszem észre szinte mindegyik gyártónál (kivéve Roland, mert ők szinte nem tudnak még kicsit sem, kivéve az új fantom), hogy csak icipicit csinosítgatnak, éppen csak annyit, hoyg legyen valami új. Néha mintákban vagy hangszínekben, nevezzük ahogy, néha funkciókban. De olyan eget verő nagy újítás nagyon ritkán van. Hagynak egy-egy ilyen nagy újítást cirka 10 évig kiforogni, aztán valamit bedobnak, és megint csak ráncfelvarrások jönnek. Ami valahol érthető is, meg nem is... És sokszor azt veszem észre, hogy az újítás inkább néha butítás is, mert kihagynak olyan jól bevált dolgokat, vagy esetekben nagyon jó jellegzetes hangszíneket is, amiket a felhasználók többsége nagyon bír. Sőt...van olyan is, hogy ugyanaz a hangszín egy régebbi szériában jobban szól, mint az újabban, holott abban a konverter is újabb. Szóval néha a régi jobban szól, mint az új. És én azt modnom XXI. század ide vagy oda, a hangszer a fülünk örömére szolgálna. Jó ezt többszemszögből megviszgálva lehet kötekedni, persze, mindent értek. De a zene az akkor is zene, ami hangokból áll, és lehetőleg nem zajokból.
 13. Hobkins

  Lesz már Korg Nautilus is!

  De jó, hogy te írtad le!!!! Pontosan ez volt nekem is a véleményem, hogy mennek a Yamaha után. És igen...Krome
 14. Hobkins

  Lesz már Korg Nautilus is!

  Marketingesek fasza gyerekek, hogy mindig ilyen neveket találnak ki.
×
×
 • Create New...