Jump to content
Ménemszól.hu

Hobkins

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.644
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  37

Hobkins last won the day on April 26

Hobkins had the most liked content!

Megbízhatósága

244 Megbízható

2 követő

Hobkins tagunkról:

 • Rang
  Generális
 • Születésnap 1985-07-09

Legutóbb az adatlapod nézték:

10.799 profil megtekintő
 1. A tgc 068 az a kábel neve, mint pl. Gipsz Jakab. A TRS meg annyit tesz Tip Ring Sleeve. TS= Tip Sleeve
 2. Az ATC kimondottan kevés alsó frekiben. Minden más freki viszont kiváló. Alinál sincs szinte semmi alja az SCM 16-nak (kezeletlen akusztika előtt még gázabb volt). Érdekes, hogy Silknél mikor tanfolyamon voltam, ott azt éreztem, hogy szódával pont elég (szintén az SCM 16). Volt egyetlen alkalommal nála SCM 25 és nem mondhatnám, hogy jobban hallottuk az alját, mint a 16-nak. Szóval Silk akusztikája baromi jól sikerült, vagy tuning SCM 16 van nála . Akkor biztos nagy szerencsém van, mert pont jó a 8030 12nm-es szobában. Állványokon van egyébként, nem asztalon. Nincs kezelve a szoba alsó f
 3. Pontosan ezt mondom igen. Ha jó helyre van rakva, akkor "jól szól". Mint ahoyg fentebb írtam így a genelec 8030hoz sem kell. Pedig van EMU PS12. Más elrendezésben nagyon kellett a szub hozzá, mióta elforgattam 90 fokot az asztalt így már jó.
 4. A pélkda kiválóóóó IMÁDOM És igen, én csak azért vettem BX8-at mert hangos, és dübörög. Nem keverni. Hallgatni. Keverni a 8030. A részletgazdagsága/pontossága a BX8-nak elég csekély. Ráadásul a magasai szerintem elég gyengén és alacsonyan muzsikálnak.
 5. Az enyém 3X4-es és szabad "tánctér" ebből középen 3m X 0.8m. a két 4m-es oldal dugig pakolva. Egyébként azt m ondják, hogy az azonos oldalméretű szobáknak rosszabb az akusztikája. Nagy valószínűséggel, ha nem találsz neki jó helyet, nem igazán fogod élvezni a "jótékony" hatását a szubnak sem.
 6. Értem én, hogy gőzgép... de mi hajcsa'? Hat ha annyira extra, h. szub kell hozzá akkor én kérek elnézést
 7. Ha a BX8-nak kevés a mélye.... akkor ott akusztika baj van. Nekem az 2.gen. BX 8 van es nem kell hozzá szub. Sőt... Genelec 8030 mellé sem kell szub, mióta átrendeztem a szobát. Javaslom, hogy te is pakolj máshogy,ha van lehetöséged.
 8. Bemenetet minden zokszó nélkül lehet földre zárni! SEMMI BAJA nem lesz az eszköznek! Egy hangerő szabályozó potmétere pontosan ezt csinálja. Kimenetnél már nem ennyire egyszerű, de ilyen opamp kimeneteknél az sem okoz kimondottan problémát, mert az áramkör fel van rá készítve a körülötte lévő alkatrészekkel. Általában a Vout-on (és a bemeneteken is, fentebbi kapcsoláson csak ellenállás látható) szokott lenni egy soros ellenállás-kondenzátor tag, és az úgy már az IC szempontjából nem is rövidzár.
 9. Hobkins

  Yamaha MODX

  Ha lenne 1.4 millám feleslegesen, hidd el, Genost vennék Gondolkodás nélkül, de sajna nincs. De teljesen igazad van!
 10. Hobkins

  Yamaha MODX

  Ohhh! Köszi az infót. Igaz nincs MODX-em, de így már megfontolom.
 11. Hobkins

  Yamaha MODX

  Csak hogy ezzt eddig senki nem mutatta be (legalábbis én nem láttam), és amikor én próbáltam én sem találtam ezt a lehetőséget, ellenben a MOXF-fel, ott egyből tudtam így játszani vele.
 12. Hobkins

  Yamaha MODX

  Igazad van! Kihagytam a sima MOX-ot, azt akartam én írni az MO helyett.
 13. Hobkins

  Roland-cubase 5

  Ja, hoyg csak a HUN oldalon nincs semmi....így már más. Köszönöm szépen!
 14. Hobkins

  Yamaha MODX

  Na ezt hiányoltam belőle !!!!!!! MO-ban, MOXF-ben volt!
×
×
 • Create New...