Jump to content
Ménemszól.hu

Hobkins

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.656
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  40

Hobkins last won the day on July 26

Hobkins had the most liked content!

Megbízhatósága

255 Megbízható

2 követő

Hobkins tagunkról:

 • Rang
  Generális
 • Születésnap 1985-07-09

Legutóbb az adatlapod nézték:

11.207 profil megtekintő
 1. Hobkins

  Steinberg dongle vége!

  Szia! Semmi probléma nincs. Ez így működik. Van egy MySteinberg fiókod, meg van egy SHOP fiókod. A kettőt külön kell regisztrálni. Mehet ugyanazzal a mail címmel, semmit nem jelent. Csak annyi az egész, hogy van egy bolt, meg van egy tulajdoni lapod. Kb. így képzeld el. Ettől ugyanúgy az accountodra fog kerülni az upgrade, mert azt majd az eLicens szoft és a download assistant fogja intézni (és te), hogy jó helyre kerüljön a megvásárolt ugrade kód begépelése után. Valóban, ez tényleg elég hülyén van a Steinbergnél. Ebbe én is beleszaladtam az első update-kor. Azt gondoltam, hogy ha már v
 2. Hobkins

  Genelec 8030 szerviz könyv

  Sziasztok! Esetleg nincs meg valakinek a Genelec 8030 szervizkönyve? Nem találom neten sehol, csak a 1031-ét. De az ugye nem 8030 Előre is köszönök bármilyen jellegű segítséget!
 3. Hobkins

  Apogee Duet 3

  Egy fokkal jobb, mint az előzőek, igen Talan 2 fokkal is.
 4. Hobkins

  Apogee Duet 3

  Jajj de igazad van.... Bocsánat!!! Javítom!
 5. Hobkins

  Apogee Duet 3

  Bőven..és nevetni fogsz. Az Apogee Duet 2 preampja is baromi jó ! Nyilván nem adták lentebb a minőséget, és az SMD technika már olyan szinten van, hogy ha nagyon megerőltették volna magukat talán még 4 preamp is elférne benne. Annak idején, 2004-ben 1.7 GHz-es volt az akkori P4 es gépem... NEM 2 mag, 1X 1.7 GHz. Hogy fér el a mai telefonokban 4X1.8 + 4X1.2 GHz-es proci??? (a kérdés kölltői )
 6. Hobkins

  Apogee Duet 3

  Megérkezett az Apogee Duet 3 ! Öröm hír, hogy PC-sek is használhatják (only Win 10), nem úgy mint anno a kezdetekben a Duet 2-t (pár éve már az is működik PC-n is). Kikiáltási ára: 599$
 7. Akkor ott van valami elektronikai baja, ez fix. Érdekes, hogy mind a kettőnek.
 8. Bagatel és hülyeségnek tűnik...csapj rá a tetejére. Én focal alpha 80at használtam, és volt az egyiknek kh baja. Mondjuk olyankor a magas sem úgy szólt mikor ilyen zaja volt. Rácsaptam elmúlt. Próba szerencse.
 9. Szia! Érdekes a jelenséged, és szerintem a fehér zajnak a táphoz nem sok köze van. Annyi tehetsz, hogy nézd meg egy másik helyiségben, esetleg szomszédnál jó barátnál, hogy ott üres járaton mekkora zajt produkál, de azt tippelném, hogy ugyanennyit. Működés közben (jelet rácsatlakoztatva) semmi abnormális dolgot nem tapasztaltál? Hangerő normális? Hangerő arányával egyenesen arányosan nő a zaj, vagy állandó hangerőn van ez a zaj akár üres, akár kap jelet? Milyen kártyával küldöd és milyen kábellel?
 10. Hobkins

  Yamaha MODX

  Jó a szó, Tesó!
 11. Sajnos ezt így nagyon nem tudod behatárolni. Hogy hova kéne, az egy kérdés. A másik kérdés, hogy hova fér el. Mivel a szub az egy totál mono dolog, az akusztikai tengely közepére kell(ene) rakni (Silk mondta), az az a lehallgató pozícióval szembe, a két monitor közé. Ez a kéne verzió. Az, hogy hol fér el, és hol fog majd úgy szólni, hogy neked is tetszen, az meg a másik verzió És ez kb. Wolf kolléga leírásával fog megvalósulni.
 12. A tgc 068 az a kábel neve, mint pl. Gipsz Jakab. A TRS meg annyit tesz Tip Ring Sleeve. TS= Tip Sleeve
 13. Az ATC kimondottan kevés alsó frekiben. Minden más freki viszont kiváló. Alinál sincs szinte semmi alja az SCM 16-nak (kezeletlen akusztika előtt még gázabb volt). Érdekes, hogy Silknél mikor tanfolyamon voltam, ott azt éreztem, hogy szódával pont elég (szintén az SCM 16). Volt egyetlen alkalommal nála SCM 25 és nem mondhatnám, hogy jobban hallottuk az alját, mint a 16-nak. Szóval Silk akusztikája baromi jól sikerült, vagy tuning SCM 16 van nála . Akkor biztos nagy szerencsém van, mert pont jó a 8030 12nm-es szobában. Állványokon van egyébként, nem asztalon. Nincs kezelve a szoba alsó f
×
×
 • Create New...