Jump to content
Ménemszól.hu

Hobkins

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.259
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  19
 • Ennyit fórumozott

  4458d 23h 20m 45s

Hobkins last won the day on January 4

Hobkins had the most liked content!

Megbízhatósága

131 Megbízható

Hobkins tagunkról:

 • Rang
  Óbester
 • Születésnap 1985-07-09

Legutóbb az adatlapod nézték:

9.167 profil megtekintő
 1. Hobkins

  Cubase+UAD

  Szia! Valószínűleg nem jó bemenetet választasz ki felvételre. Cubase-ben F4 gomb megnyomása után add hozzá a HI-Z bemeneteket az Input fülön, esetleg el is nevezheted külön a BUS-t gitárnak, és amikor ezzel kész vagy, akkor az audió sáv hozzáadásánál ezt kell beállítanod bemeneti forrásnak.
 2. Nagyon szívesen! Aztán, ha lesz tapasztalatod az X-tal kapcsolatban, ne kímélj bennünket
 3. Az összekötés helyes! A routingban én sajnos nem tudok neked segíteni, de vannak itt olyan Apollo tulajok, akik meg tudják mondani a frankót. Nekem csak futólag volt dolgom az Apollo 8-cal, míg a rendszert megcsináltam, pár napig teszteltem, de ilyenre nem volt szükség, és egyébként is sajnos kevés emlékem van a Console-lal kapcsolatban.
 4. Szia! Mindenképpen sztereó jack kábelekre van szükséged. Mivel vonalszintet kötsz vonalszintre. A routingolás már más kérdés lesz, azt az apollo console-ban/DAW-ban kell majd egy kevés időtöltéssel "kitalálnod". Drawmer line out->Apollo Line in, és fordítva. Egyébként mi a véleményed az X6-ról? Űber brutál sound?
 5. Hobkins

  Kérdés

  Szuper! Örülök, hogy sikerült megoldani!
 6. Hobkins

  Focal Alpha 80

  Szia! Genelec 8030at vettem, de van nemi tapasztalatom az Alpha 80-nal. Amit fentebb a kollega leirt az teljesen igaz, annyi kivetellel, h. nem baj az, h hangos Es igen, lusta is. De azt gondolom, h. siman a nem rossz kategoriaba tartozik.
 7. Hobkins

  Windows 10 olcsón?

  Minden világos! Köszönöm szépen mindenkinek!
 8. Hobkins

  Windows 10 olcsón?

  Azt mondod, hogy simán megvehetem? Csak nem lesz matricám? Illetve elküldik nekem a matricát és a kódot?
 9. Hobkins

  Windows 10 olcsón?

  Sziasztok! Aki tudja, legyen szíves tájékoztasson, hogy a Microsoft oldalán miért kerül egy WIn 10 Pro 80 ropiba, és miért kerül itt csak 15.500 Ft-ba? Átverés, vagy én nem értek valamit jól? A válaszokat előre is köszönöm!
 10. Rejtett mappákban megnézted? ProgramData\Waves Audio, és Users\"felhasználónév"\AppData\Roaming\Waves Audio
 11. Hobkins

  Kérdés

  Ebben van nem kevés igazság! De...amikor az ember bemegy egy számtech boltba, és kimondja a szót, hogy Thunderbolt 3, csak néznek (én így jártam), hogy mit káromkodik az ember, aztán felvilágosítottam a TB-től a TB3ig. Ha már boltot üzemeltet az ember, némi hozzáértésnek csak kellene lenni. A másik dolog meg, hogy az UAD is frissíthetné a listáját. A listán max. 1 olyan alaplap van ami még újonnan kapható, de az az 1 sem biztos. Nekem még szerencsém volt tavaly májusban, és volt újonnan Z170X Gaming 7, de az max 7. generációs procit fogad, és már lassan jön a 10. generációs.
 12. Hobkins

  Kérdés

  Nagyon szívesen! A végeredményről marj dobj pár sort, kíváncsi vagyok!
 13. Hobkins

  Kérdés

  Jogos a pont! Valóban támogatja. Nem görgettem le eddig. Az én személyes véleményem az, hogy néha még az alaplapi TB3-mal is probléma van, nem még, ha egy kiegészítő kártya van benne. Gyerek cipő még ez Windows-os körülmények között, és az Universal Audio egyébként is a Gigabyte alaplapokat támogatja jobban, ezért én a legkisebb kockázatot vállalnám be. Na már most...simán lehet az is, hogy megveszed a hozzá passzoló kiegészítő kártyát, összerakod, telepíted, bedugod és minden gond nélkül menni fog. Ezt akkor fogod megtudni, ha kipróbálod, vagy, ha esetleg valaki pont használ már ilyen konfigot. Javaslom a külföldi UAD fórumot, nézz utána, esetleg kérdezz ott rá, sőt.. a hivatalos UA supportnak is írhatsz. Egy biztos, személy szerint én alaplapot cserélnék, ha lehet. Nyilván ha nem, akkor nincs más választás, meg kell venned a kiegészítő kártyát, és elmondasz 2 miatyánkot. Még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy a fentebb leírt vélemény szimplán az én személyes véleményem, amit a tavalyi nem túl egyszerű tapasztalat szerzésem alapján írtam.
 14. Hobkins

  Kérdés

  Árban nem leszel jobb. És én nem láttam az ASUS alaplapon, hogy támogatná a kiegészítő kártyát. Nem minden alaplapba lehet rakni kiegészítő kártyát. Első fordulóban próbáld meg kicseréltetni az alaplapot arra, amit linkeltem.
×
×
 • Create New...