Jump to content
Ménemszól.hu

Hobkins

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.661
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  40

Hobkins last won the day on July 26

Hobkins had the most liked content!

2 követő

Hobkins tagunkról:

 • Születésnap 1985-07-09

Legutóbb az adatlapod nézték:

11.317 profil megtekintő

Hobkins's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Dedicated

Recent Badges

255

Megbízhatósága

7

Community Answers

 1. Aztán még aszondják' , hogy jó is...! Nyilván, pudgin próbája az evés!
 2. Inkább úgy mondanám, hogy a laptop nem igazán alkalmas erre. Pontosan azok a dolgok hiányoznak, amiket írtál. A cubase elbírja, de ha 96-on működik, működnie kell 44.1-en is. Szóval ha szerencséd van, akkor nem az energiabeállítással van problémád, hanem a szokásos nem megegyező sample rate.
 3. Szia! Végig csináltál minden beállítást amit az UA oldalán írnak? Valamint a windows sample rate és a Console sample rate megegyezik?
 4. Hobkins

  ELADVA!!! UAD Quad Satellite TB3

  Meghiúsult stúdió projekt miatt eladó! Bontatlan, uj, de már nem garanciás (azt hiszem). ITT minden infó róla. Főleg szolnoki személyes átvételt részesítem előnyben. Infó csak itt privát üzenetben. Az ár fix! Csere, beszámítás nem igazán jöhet szóba.
 5. Hobkins

  Low budget LEVELLER

  Még egyik sem Ha van tapasztalatod, örömmel olvasnám a véleményedet bármelyikről!
 6. Hobkins

  Steinberg dongle vége!

  Szia! Semmi probléma nincs. Ez így működik. Van egy MySteinberg fiókod, meg van egy SHOP fiókod. A kettőt külön kell regisztrálni. Mehet ugyanazzal a mail címmel, semmit nem jelent. Csak annyi az egész, hogy van egy bolt, meg van egy tulajdoni lapod. Kb. így képzeld el. Ettől ugyanúgy az accountodra fog kerülni az upgrade, mert azt majd az eLicens szoft és a download assistant fogja intézni (és te), hogy jó helyre kerüljön a megvásárolt ugrade kód begépelése után. Valóban, ez tényleg elég hülyén van a Steinbergnél. Ebbe én is beleszaladtam az első update-kor. Azt gondoltam, hogy ha már van mysteinberg fiókom, azzal tudok vásárolni is. Hát nem ...
 7. Hobkins

  Genelec 8030 szerviz könyv

  Sziasztok! Esetleg nincs meg valakinek a Genelec 8030 szervizkönyve? Nem találom neten sehol, csak a 1031-ét. De az ugye nem 8030 Előre is köszönök bármilyen jellegű segítséget!
 8. Hobkins

  Apogee Duet 3

  Egy fokkal jobb, mint az előzőek, igen Talan 2 fokkal is.
 9. Hobkins

  Apogee Duet 3

  Jajj de igazad van.... Bocsánat!!! Javítom!
 10. Hobkins

  Apogee Duet 3

  Bőven..és nevetni fogsz. Az Apogee Duet 2 preampja is baromi jó ! Nyilván nem adták lentebb a minőséget, és az SMD technika már olyan szinten van, hogy ha nagyon megerőltették volna magukat talán még 4 preamp is elférne benne. Annak idején, 2004-ben 1.7 GHz-es volt az akkori P4 es gépem... NEM 2 mag, 1X 1.7 GHz. Hogy fér el a mai telefonokban 4X1.8 + 4X1.2 GHz-es proci??? (a kérdés kölltői )
 11. Hobkins

  Apogee Duet 3

  Megérkezett az Apogee Duet 3 ! Öröm hír, hogy PC-sek is használhatják (only Win 10), nem úgy mint anno a kezdetekben a Duet 2-t (pár éve már az is működik PC-n is). Kikiáltási ára: 599$
 12. Akkor ott van valami elektronikai baja, ez fix. Érdekes, hogy mind a kettőnek.
 13. Bagatel és hülyeségnek tűnik...csapj rá a tetejére. Én focal alpha 80at használtam, és volt az egyiknek kh baja. Mondjuk olyankor a magas sem úgy szólt mikor ilyen zaja volt. Rácsaptam elmúlt. Próba szerencse.
 14. Szia! Érdekes a jelenséged, és szerintem a fehér zajnak a táphoz nem sok köze van. Annyi tehetsz, hogy nézd meg egy másik helyiségben, esetleg szomszédnál jó barátnál, hogy ott üres járaton mekkora zajt produkál, de azt tippelném, hogy ugyanennyit. Működés közben (jelet rácsatlakoztatva) semmi abnormális dolgot nem tapasztaltál? Hangerő normális? Hangerő arányával egyenesen arányosan nő a zaj, vagy állandó hangerőn van ez a zaj akár üres, akár kap jelet? Milyen kártyával küldöd és milyen kábellel?
×
×
 • Create New...