Jump to content
Ménemszól.hu

Hobkins

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.284
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  19
 • Ennyit fórumozott

  4459d 5h 13m 43s

Hobkins last won the day on January 4

Hobkins had the most liked content!

Megbízhatósága

134 Megbízható

Hobkins tagunkról:

 • Rang
  Óbester
 • Születésnap 1985-07-09

Legutóbb az adatlapod nézték:

9.466 profil megtekintő
 1. Hobkins

  Cubase 10

  Köszönöm szépen! Nekem a WIN a lényeg Délutan megnézem.
 2. Hobkins

  Cubase 10

  Sziasztok! Tudja valaki, hogy melyik XML fájl tartalmazza a Cubase utoljára megnyitott projektek listáját? Előre is köszönöm!
 3. Hobkins

  Monitor vezérlő

  Szia! Ugy van összefüggésben, h. egy mezei asszimetrikus kimenet analog szabalyozasa cirka 300Ft-os potibol megoldhato. Ugyanez szimmetrikus kimenetnel meg 3000Ft-bol sem. 4pályás potik nen olcsok. A mezei sztereo potit beleilleszteni az asszimetrikus analog aramkorbe (szerintem) lenyegesen olcsobb, egyszerubb, mint digitalisan szabalyozni.
 4. Hobkins

  Monitor vezérlő

  Esélyes, hogy nem a biteket szabályozza, mert nincs szimmetrikus kimeneted, sima RCA aljzatokon jön ki a hang, ha jól látom, és így lényegesen egyszerűbb megoldani, egy teljesen analóg hangerőszabályozót. De azt gondolom, hogy amire ez a hangkártya való, nem hiszem, hogy ezen múlna bármi is.
 5. Hobkins

  Monitor vezérlő

  Szia! Azt azért meg kell vizsgálni, hogy a hangkártya miként szabályoz. Ha nem VCA-s, mint az UA Apollok, vagy ugyanúgy csak a biteket szabályozza (szoftvert vezérli) , akkor kell az a passzív hangerő szabályozó.
 6. Régi szép idők.. Rutse Diszkók alja általában ez volt
 7. Hobkins

  Yamaha MODX

  Tudnál küldeni egy felvételt erről a zongoráról?
 8. Hobkins

  Yamaha MODX

  Nagyon várom
 9. Hobkins

  Yamaha MODX

  Valaki esetleg csinált már valami komplett dalt a MODX-szel? Ha igen, szivesen meghallgatnam.
 10. Hobkins

  Yamaha MODX

  Egy valami nem világos nekem teljesen. A MODX is megkapta a pattern seq.-t?
 11. Hobkins

  Yamaha MODX

  Októberben érkezik az uj OS. Mégis lesz benne szeki.
 12. Csatlakoznék az előttem szólóhoz, hallgasd meg, plusz ne hagyd ki a DT 880/990 Pro-t sem. Nálam volt 990 Pro is, és arányaiban talán a 880 "lineárisabb" A 990-nek viszont "dögösebb" alja van. A DT 880 pro hasonlít picit a HD 650-hez, de nem annyira harsány a magasa. Én a Dt 880 Pro-n szoktam alkotni, és némileg picit ugye alkotás közben is kever az ember, Genelec 8030-on visszahallgatva, nem lövök mellé.
 13. Én ezt úgy oldottam meg, hogy az első pár hangnál levágom, és újra bejátszom. Jártam már én is így, és azt gondolnám, hogy valami van bent a midiben, ami a a kontakt volume-t lenullázza. Ha megnyitod a kontaktot, azonnal látszik, hogy melyik taktusnál megy nullára. Addig le kell vágni, ha más megoldás nincs.
 14. Hobkins

  pc konfig kérdések

  Szia! Igazából az általad leírt felhasználásra majdnem mindegy, a régebbinek is tudnia kell. Én inkább a későbbi fejlesztésre gondolnék (ami miatt a 9. gen. mégiscsak előnyösebb). A jelenlegi elképzelésed változhat. Amin viszont mindenképp változtatnék, az az SSD. Minimum 250GB a rendszernek. A 120 Gb elég...egy ideig, de egyszer csak azon veszed észre magad, hogy hopsz kéne még legalább 10 Gb szabad hely és nincs. Inkább több legyen, mint kevesebb. Annyira nem vészesek már. Az én konfigomban 250Gb SSD-n a rendszer, 2Tb SSD van a hangminta könyvtáraknak, és HDD-n vannak a projektek. A 16Gb RAM jó indulónak, aztán észre fogod venni, hogy mire elég. Minden attól függ milyen VSTi-ket használsz. Most a memóriák is jó áron vannak, érdemes 1X16Gb modult venned, és ha nem elég, később még mellé dobhatsz pár modult.
×
×
 • Create New...