Jump to content
Ménemszól.hu

Hobkins

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.204
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  19
 • Ennyit fórumozott

  4265d 13h 30m 5s

Hobkins last won the day on January 4

Hobkins had the most liked content!

Megbízhatósága

121 Megbízható

Hobkins tagunkról:

 • Rang
  Óbester
 • Születésnap 1985-07-09

Legutóbb az adatlapod nézték:

9.055 profil megtekintő
 1. Ha ÖSSZESEN 2db mikrofon bemenetre van szükséged, akkor Apogee/Avid Duet. Windows 10 oprednszer esetén az Apogee is jó már, ha Windows7 akkor Avid Duet. Ha MAC, akkor meg teljesen mindegy. Konverterei és a preampok is nagyon jók. De akár az RME babyfacepro is szóba jöhet.
 2. Hobkins

  Yamaha MODX

  Én arra is kíváncsi lennék, hogy melyik nyújt jobb minőséget: a benne lévő hangkártyával 5 sztereó sávon rögzíteni, vagy analógban sztereó sávonként egy másik hangkártyával.
 3. Hobkins

  Yamaha MODX

  Én is rengeteg videót nézek a MODX-ról, most már áttértem a MONTAGE-ra és a MOTIF XF-re is
 4. Hobkins

  Yamaha MODX

  Légy szíves linkeld be azt a vidit.
 5. Hobkins

  Yamaha MODX

  Ez alatt mit értesz pontosan?
 6. Hobkins

  Yamaha MODX

  Drága Urak! Erősítsetek meg, vagy cáfoljatok meg legyetek szívesek. Jól értem, hogy a kicsike MODX-be, ha betöltöm a Yamaha oldaláról letöltött 12,8 MB-os file-t akkor a MOTIF XF hangjai elérhetők lesznek a MODX-ben? (vagy valami ilyesmi?) Megtisztelő válaszaitokat előre is köszönöm!
 7. Hobkins

  Yamaha MODX

  Senki nem birtokol még MODX-et? Olyan jó lenne, ha valaki csinálna vele egy dalt, és lehetőleg nem "diumvisumot". Úgy meghallgatnám, hogy összességében mit szól a kicsike. Valaki?
 8. Hobkins

  Dal lopása - ügyesen

  Hát...A dallam ritmikája valóban rettentően hasonló. Lehet, hogy ötletet merítettek az balatoni nyár c. világszámból, de nem hinném, hogy ez így ebben a formában lopásnak minősül. Legalább átírták moll-osra a nótát És nem bonyolították túl a 2db akkorddal. Mondjuk az eredetiben is csak 4 van, de hát egy slágerhez elég ennyi is... Ha megmaradt volna ugyanaz a dallam, és ugyanúgy dúr-os marad, akkor igen, egyértelműen lopás. Ebben a formában számomra csak egy nem túl jól sikerült dal. És igen, némi nemű hasonlóság felfedezhető, de hát azért elég nehéz már újat írni Több ezer év után megesik, hogy előfordul némi hasonlóság 1-2 dal között .
 9. Hobkins

  Kontakt 5 probléma

  Szia! Szerintem rakd fel ujra a kontaktot, es a verzio frissiteseket is. Nem talalkoztam meg ilyen problemavam. Kivancsian varom a vegeredmenyt.
 10. Igen, én azt gondolom, hogy jónak kell lennie. Ott fityeg rajta 2db TB 3 is. egy jó win10 kell hozzá, egy Startech TB3->TB2 átalakító, egy TB2 kábel és egy alapos WIN10-BIOS konfigurálás. És természetesen a TB3 driver/firmware a legújabb verzió legyen. De...! Csak akkor buzeráld a FW-t és a drivert, ha elsőre nem stabil. Ha a win 10 és a BIOS konfig megvan, és telepíted a drivereket, csak akkor kezdj el vele kínlódni, ha instabil. Ha stabil elsőre, véletlenül se kezdj el vele bűvészkedni.
 11. En azt mondom, olyan alaplapot vegyel, amin rajta van a TB3. Startechet hasznalom, tokeletes. Win10bol 2017 vagy kesobbit rakj fel es Pro-t. Hasznaltan meg lehet kapni olyan alaplapokat, amik fel vannak sorolva, abba megy 7.gen i7. De ha ujabb kell, akkor szet nezek majd. De ezek a deszkak borsosak. 50-60-tol indul az áruk.
 12. Szia! Az UA oldalan van par felsorolt alaplap, azokkal tuti mukodik. De... lenyeg, h. legyen rajta TB3,es termeszeresen Inteles deszka kell. En a GA-Z170X GAMING 7-tel hajtok Apollo 8 Quadot. Teljesen stabil, ha korulottr minden olyan, amilyen kell. Egyszer tonkre ment az Apple TB kabel, es az rettentoen megszopatott. Csere utan tokeletesen mukodik. Az UA oldalan minden lepest csinalj vegig es mukodni fog. Win10bol figyelj, h. melyik kiadast rakod fel. Elso lepesben az szivatott. A gigabyte alaplapok teljesen jok egyebkent.
 13. Szia! Az energiagazdálkodási sémát/ USB energiagazdálkodást, processzor minimális teljesítményt beállítottad?
×