Jump to content
Ménemszól.hu

Hobkins

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.270
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  19
 • Ennyit fórumozott

  4458d 23h 23m 11s

Hobkins last won the day on January 4

Hobkins had the most liked content!

Megbízhatósága

131 Megbízható

Hobkins tagunkról:

 • Rang
  Óbester
 • Születésnap 1985-07-09

Legutóbb az adatlapod nézték:

9.331 profil megtekintő
 1. Hobkins

  ATC vagy nem ATC?

  Végre valaki! Köszönöm a választ!
 2. Hobkins

  ATC vagy nem ATC?

  Sziasztok! Találtam egy képet az interneten, és felfedeztem rajta egy kísértetiesen ATC SCM 16a-ra hasonlító monitort. De mégsem az. vagy igen? Esetleg egy reégebbi/újabb verzió a beszüntetés előttről? Elején logo nincs, a magas nem úgy néz ki benne, mint az ATC-ben, de az előlap mintha teljesen olyan lenne. Valaki találkozott már a képen pirossal karikázott monitorral? Mi a típus? A válaszokat előre is köszönöm!
 3. Nekem az első monitorom MS-20 volt, és nagyon szerettem. Optikán hajtottam az EMU 0404 PCI-ról. Használd egészséggel!
 4. Szia! Próbálj ki olyan kábelt, aminek az egyik vége "kis jack" és a másik 2db RCA. Ha jól gondolom, van RCA aljzat a KRK-n. Mivel aszimmetrikus az alaplapi kártya kimenete, nem kell oda TRS jack a másik végére. Első körben ezzel próbálkozz, aztán jöhet a hangkártya. Fogalmam sincs mire használod az alaplapi hangkártyát, de ha csak filmet nézel rajta, arra megfelel. UI. Ugye a gép is és a hangfalak is földelt konnektorba vannak dugva?
 5. Sziasztok! Olyan fórum társak véleménye érdekelne, akik közvetlen kapcsolatban voltak/vannak mind a két versenyzővel. Valóban annyival jobb az X széria, mint az MKII (Black Face)? Minden tapasztalatot, véleményt szívesen olvasnék, és gondolom még rajtam kívül jó páran. Esetleg azok tapasztalata is érdekes lehet, akik mondjuk valami jobb minőségű hangkártyáról váltottak. Ezalatt nem a Focusrite Scarlett kategóriát értem, hanem mondjuk egy Apogee minőségű hangkártyát/konvertert. Előre is köszönöm minden hozzászólónak!
 6. Nálunk a 100Hz és környéke a problémás, ami elég kritikus tartomány, de Vas Misi már készíti a tervet, aztán a kivitelezés után kiderül, hogy "hol is van a kutya elesve"
 7. A jó akusztika sokkal többet számít, mint egy jó hangkártya. Én Silknél amit hallottam, azzal nagyon meg voltam elégedve. Most, hogy már van a közvetlen környezetemben is, (nem saját) így azt tudom mondani, hogy kevés az alja (nem kellő akusztikai körülmények között). Az akusztika kialakítása után (2-3 hét) kíváncsi leszek, hogy hozza-e azt, amivel már egyszer lenyűgözött a láda. Persze a részletgazdagság az így is meg van, de az alja eléggé "sötét erdő" jelen pillanatban.
 8. Hobkins

  Cubase 10

  Szia! Csak az SE5 van benne (szerintem), és a legjobb megoldás, ha letöltöd a full verziós C10 telepítőt, előtte leszeded a mostanit, és a fullos telepítőt rakod fel. A 32-bites plugin black list már a 9-es verziótól kezdve van, erre a "megoldás" a jBridge nevű program.
 9. Hobkins

  Yamaha MODX

  Csinálj vele valami dalt légy szíves! Lehetőleg ne csümbörgős diumvisumot.
 10. Hobkins

  Cubase+UAD

  Szia! Valószínűleg nem jó bemenetet választasz ki felvételre. Cubase-ben F4 gomb megnyomása után add hozzá a HI-Z bemeneteket az Input fülön, esetleg el is nevezheted külön a BUS-t gitárnak, és amikor ezzel kész vagy, akkor az audió sáv hozzáadásánál ezt kell beállítanod bemeneti forrásnak.
 11. Nagyon szívesen! Aztán, ha lesz tapasztalatod az X-tal kapcsolatban, ne kímélj bennünket
 12. Az összekötés helyes! A routingban én sajnos nem tudok neked segíteni, de vannak itt olyan Apollo tulajok, akik meg tudják mondani a frankót. Nekem csak futólag volt dolgom az Apollo 8-cal, míg a rendszert megcsináltam, pár napig teszteltem, de ilyenre nem volt szükség, és egyébként is sajnos kevés emlékem van a Console-lal kapcsolatban.
 13. Szia! Mindenképpen sztereó jack kábelekre van szükséged. Mivel vonalszintet kötsz vonalszintre. A routingolás már más kérdés lesz, azt az apollo console-ban/DAW-ban kell majd egy kevés időtöltéssel "kitalálnod". Drawmer line out->Apollo Line in, és fordítva. Egyébként mi a véleményed az X6-ról? Űber brutál sound?
×
×
 • Create New...