Jump to content
Ménemszól.hu

Hobkins

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.169
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  18
 • Ennyit fórumozott

  4061d 19h 10m 50s

Hobkins last won the day on October 12

Hobkins had the most liked content!

Megbízhatósága

115 Megbízható

Hobkins tagunkról:

 • Rang
  Óbester
 • Születésnap 1985-07-09

Legutóbb az adatlapod nézték:

8.961 profil megtekintő
 1. Szia! Nagyon szívesen! Erre igazából nehéz lenne korrekt választ adni. Mert kérdés, hogy mi a valóság? Kinek mi a sok, és kinek mi a kevés? Ez eléggé szubjektív. Max viszonyítani tudnám a 8030-hoz képest. De ebből a szemszögből még nem figyeltem meg. Csak úgy, hogy ah. fülesen beállítom is "jól" szól, meg ha átkapcsolok a 8030-ra akkor is elfogadható. Tehát inkább úgy fogalmaznék, hogy a füles arányai alapjában véve jók, mert 8030-ra átkapcsolva nem kell megváltoztatnom, hogy ugyanazzal a lendülettel, feelinggel tovább tudjam folytatni a munkát. De ez nem azt jelenti, hogy a 8030-at ki tudná váltani a DT 880PRO!!!
 2. Én egy dolgot tudok. A 600-ast sokan jobban preferálják, mint a 650-est. A DT990 pronak talán nagyobb a mélye, mint a valóság. A keverést "ellenőrizni" ilyen formában nem tudod. A megközelítés nem jó. És nem ez a probléma megoldása. Én esti melóhoz egy DT 880 Pro-t használok, és utána nappal Genelec 8030-on keverek. Nyilván hangszerelés közben is valamiféle kevert arány, sound design kell, hogy meglegyen a komfort érzet, további inspiráció, és amikor meghallgatom a 8030-on, nem érzem, hogy nagyon mellé nyúltam a DT880 Pro-val. A 990 Pro is majdnem ugyanaz, a 880hoz képest nagyobb alja van. Ez egy amolyan nesze semmi fogd meg jól, de talán le tudsz belőle szűrni dolgokat. Egyébként meg, menj be egy üzletbe és hallgasd meg, hogy neked melyik tetszik jobban és azt válaszd. Mind a két kiszemelted viszonylag kényelmes, egyik jobban, mint a másik, de azért ne vegyél fejhallgatót, hogy kiváltsd a monitort JÓ keveréshez JÓ monitor kell. Sajnos ebben nincs apelláta. Nem beszélve a jó akusztikáról, stb.
 3. Hobkins

  Cubase 10

  Szia! A Cubase 10-et nyugodtan telepítsd, nem kell csinálni semmit. Megmarad a 9.5 is, és a 10 is menni fog. A másikkal nincs tapasztalatom.
 4. Hobkins

  Cubase 10

  A variaudio 3 eddig tetszik. Mindig bajom volt, hogy az ollót külön gombbal kellett kapcsolni. Most erre már nincs szükség. Most már meg kell tanulni, hogy hova nyúl az ember, mert hol vág hol ragaszt De az első pár óra a fura, utána nagyon jól kézre áll. Legalábbis én már kezdem megszokni és tetszik. A shift formant meg tök vicces is tud lenni. Effekt szerű dolgokra nagyon jó. Mondjuk nem emiatt vettem meg, de legalább örüljek már valaminek.
 5. Hobkins

  Cubase 10

  A pro-ban ott van az export chanel alatt. Nem tűnt el, gondolom az Elements nem tudja.
 6. Hobkins

  Cubase 10

  Óriási köszi!!! Akárhogy néztem, nem találtam.... Fától az erdőt tipikus esete.
 7. Hobkins

  Cubase 10

  Szia! Ha exportálsz mp3-ba tudsz bitrátát állítani? Én sehol nem találom, és 160 kb/sec amit kitol, az meg ló..sz. Válaszod előre is köszönöm!
 8. Hobkins

  Cubase 10

  De te magad is tesztelheted van DEMO verzió.
 9. Hobkins

  Cubase 10

  Fogok küldeni.
 10. Hobkins

  Cubase 10

  A Synchroarts vocalign azért odab@asz..
 11. Hobkins

  Cubase 10

  Megvettem, de az align funkció nem valami fasza. Demo vidikhez képest alul marad a valóságban.
 12. Hobkins

  Cubase 10

  Tipikus Steinberg BUG
 13. Hobkins

  Cubase 10

  a 9.5 már úgy is volt
 14. Hobkins

  Cubase 10

  Nincs trial verzió letöltési lehetőség. Csak a fullos, de legutóbb a 9-et is így próbáltam ki. Automatikusan trialban működött. Bíztam benne,hogy most is így lesz. A 9.5-nél viszont küldtek mailt, hogy töltsem le az oldalról a trialt. Szóval nem értem én ezt. Úgyhogy nincs más hátra, mint előre. Vagy megvárom míg lesz belőle trial.
 15. Hobkins

  Cubase 10

  Valószínűleg nem lehet kipróbálni a 10-es verziót.... Ezt a választ kaptam : "Sajnos mug kicsit kaotikus számomra is az új steinberg oldal, de érdeklődöm a second level supportnál az ügyben! Amint többet tudok, jelentkezem. A 10-es verziónál egyelőre nem is látok trial verziót, csak 9.5-ig. Üdv, Csiszár Ferenc Steinberg Support Hungary ui: Legyen szíves használni az új email címet: steinberg.help.hu@gmail.com" De legalább megtudtam, hogy megújult az e-mail cím.
×