Jump to content
Ménemszól.hu

Hobkins

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.548
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  33

Hobkins last won the day on February 14

Hobkins had the most liked content!

Megbízhatósága

212 Megbízható

2 követő

Hobkins tagunkról:

 • Rang
  Generális
 • Születésnap 1985-07-09

Legutóbb az adatlapod nézték:

10.622 profil megtekintő
 1. Hobkins

  Cubase 5 - focusrite 3rdgen

  Igazán nincs mit!
 2. Hobkins

  Cubase 5 - focusrite 3rdgen

  Ha vezérlő pultban nem találod, akkor próbáld így: Tálcán hangszóró ikon jobb klikk->Hangok->Lejátszás fül->Rákattintassz arra az eszközre amin a hangok szólnak, ekkor a Tulajdonságok gomb elérhetővé válik->Előbukkanó panelen Speciális fül-> Legördülőből kiválasztod a kívánt 44.1 vagy 48 kHz mintavételi frekit.
 3. Hobkins

  Cubase 5 - focusrite 3rdgen

  Szia! A probléma annyi, h. nem egyezik meg a windows hangfelbontas, a DAW felbontasaval. Mind a ket helyen azonos legyen. 48kHz, vagy 44.1kHz. Ha ezeket beallitod a vezerlopultban es a Cubaseban is akkor jo lesz.
 4. Hobkins

  Yamaha MODX

  Végre!!! Köszönöm, hogy megosztottad! Ahogy szól, az így felvételen jobban tetszik, mint élőben kipróbálva fülesen. Az anyag jó, ami kijön belőle, lehet vele dolgozni úgy hallom. A hangszínek kategóriája nem áll hozzám közel, de a minősége kategórián belül (amennyire én értek ehhez) teljesen renbe' van! Bármi, akármi, amit a MODX-szel csinálsz, légy szíves töltsd fel ! Köszönöm előre is! Gratulálok a munkádhoz!
 5. Így van, csak sajnos az 5-ös verzió 64 bites változatát nem találtam meg. Ha van egyáltalán neki...
 6. Hobkins

  QRS

  Ez angyon profi! Gratulálok! Mi a végzettséged?
 7. Kedvezmény rendszer lenullázódott.
 8. Gondolom ugyanaz a motorja az oldalnak, mint a hitspace.hu -nak, és ezért frissült ez az oldal is. De azért van a hitspace.hu oldalon pár elkeserítő infó...
 9. Érdekes elgondolás... Én raknék bele egy Cranesong Falcon-t, egy Neve 88RLB-t, az a 3db SSL cucc maradhat
 10. Drága Csaba....Most ezt muszáj volt??? Há' mé' fájdítod a szívemet még jobban??? Lényeg a lényeg, nagyon várom a MODX-szel készített nótáidat! Teljesen jó lesz a chillout is.
 11. Hobkins

  QRS

  Silk ennek ellenére azt vallja: egy plug-in sem fog úgy szólni, mint a vas, még az UAD sem. Egy biztos, nála hallottam élőben QRS XL-t...lezsibbadtam. A gusztustalanul sok sem volt sok. Illetve érthető volt, nem csak mosás.
 12. A WSA-1 -ről már inkább nem akarok tudni semmit, mert annyira potom pénzért tudtam volna megszerezni, hogy csak na. Nem akarom fájdítani a szívemet. A MODX-et már nézegettem saját kezüleg, igaz csak fülesen, de valamiért nem hatott meg. Lehet, hogy ezzel kapcsolatban viszont felveszem vele a kapcsolatot. Nekem olyan ember kell, aki csinált már vele zenét, és nem zsinnygőset, csümbörgőset, nyünnögőset, hanem ZENÉT. Csak MODX-szel, és lehetőleg jó minőségben utómunka nélkül csak MODX-on belüi keveréssel. Szerk: Ugye az a bevett szokás, hogy mindig jön egy zászlós hajó workstation, ami a
 13. Mint HI-FI gyártó ismertem és azt is tudtam, hogy a Panasonic is Technics volt, csak azt hittem, hogy köze van pl. a Yamahának is hozzá. Hát ha tudom, hogy ez a WSA1 ilyen ereklyének számít, akkor szert teszek egyre. Lett volna rá lehetőségem, de én nem vagyok ilyen szinti nyüónnyögtetős, inkább az olyan jellegű gépezeteket szeretem, amikben az élő hangszerek utánzatai úgy szólnak, hogy leessen az állam. Erre mondjuk a Yamaha elég jó dolgokat szokott kitalálni, ezért is vagyok Yamis Bár a MODX nem tudott annyira nagyon-nagyon magával ragadni.
 14. "Azért a Yankó agyors menüelérésre még kitalálta a Direct Access funkciót " Én ezt csak arra használtam, ha valami menü mélyebb bugyrában voltam gyorsan kilépjek, ne kelljen nyomkodni sokszor az exit gombot De egyébként sok hasznos gyors menüje volt valóban "A G70-en ellenben ez úgy működik, hogy hosszan nyomva tartjuk a split gombot és behozza a menüjét. " Ez az EXR-ben is így volt, az EM-20 ban meg azt hiszem úgy, ahogy a Technicsben. Sajnos nem volt még kezeim között Technics, és nem is tudom, hogy melyik nag gyártónak van köze hozzá, vagy teljesen egyedi fejlesztés a Tech
 15. A PSR-9000 Pro egy atomerőmű a mai hangszerekhez képest, abban még van anyag. Amikor javítottam egyszer, el képzelni sem tudtam, hogy mi a franctól olyan nehéz...Konkrétan fából készült hangfal van benne, azért IS szól úgy. Talán a G70 volt a legutolsó zászlóshajójuk Rolandéknak ami még "lagzis" hangszerként jól domborított. A Yamaha nagyon csúnyán elverte őket. A Korgot is nagyon szeretik sokan, de....All In One hangszerként a Yamaha mindet veri (szerintem, msot ne menjünk bele abba, hoyg melyikbe milyen packot lehet tölteni stb, natúr üres gyári gépről beszélek). Abban nincs egyetlen egy r
×
×
 • Create New...