Jump to content
Ménemszól.hu

Hobkins

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.303
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  19
 • Ennyit fórumozott

  11350d 2h 23m 2s

Hobkins last won the day on January 4 2019

Hobkins had the most liked content!

Megbízhatósága

134 Megbízható

Hobkins tagunkról:

 • Rang
  Óbester
 • Születésnap 1985-07-09

Legutóbb az adatlapod nézték:

9.552 profil megtekintő
 1. Hobkins

  VGA és a Cubase

  Eddig úgy néz ki, hogy egy GTX 1050Ti megoldotta a problémát. Remélem, nem csak átmeneti és később nem jön elő a probléma.
 2. Én anno a magyarnyelvű miatt cseréltem le a 0404-et 1820m-re Megláttam, hogy miket tud, és úgy gondoltam, hogy nekem ez kell. Még nagyon gyerekcipőben jártam akkor, a 0404 előtt egy SB Live 5.1 volt, és aztán most járok az Apollo X6-nál. Ha az ember ebbe beleszeret, akkor nincs megállás. A 1820m egy csoda volt anank idején (szerintem) ilyen jó patchmix nem sok hangkártyához van én azt gondoloim, az RME totalmix-t modnják még nagyon jónak. Nekem a retro miatt még megvan a 1820m és remélem sokáig működni fog még. Jó kártyák voltak ezek.
 3. Hobkins

  SSL 2+ USB Audio Interface

  Hát ezen be....tam🤣🤣🤣
 4. Szia! Na ez az!!! A 2.1-es driver meg app. Az kell. Mindenképpen először driver utána patchmix. MIkor megnéztem semmit nem mutatott, azért bátorkodtam kérni a mail címet. Ha mégsem lesz jó, írj és küldöm az enyémet.
 5. Ha dobsz privátban egy mail címet küldöm a tuti jó WIN7-es drivereket. 1820m-hez használom, de szerintem a 1212m-hez is ugyanaz való.
 6. Hobkins

  SSL 2+ USB Audio Interface

  Hát ez nagyon meglepett! Sőt.. a többi társához képest is nagyon olcsó.
 7. Hobkins

  SSL 2+ USB Audio Interface

  Na jó..... Lesz vagy fél milla és biztos jól is fog szólni. Egyre jobban kezdik megközelíteni a nem csak pro közönséget....
 8. Hobkins

  Focal Alpha 80

  Szia! 12nm-nel nem art ha nagyobb. Nekem ott nem nagyon szolta ki magat. De meg fontosabb, h. a szoba rovidebb oldara rakd a hangfalakat. Jo hangos egy joszag, es raadasul eleg jol is szol.
 9. Hobkins

  Mitől jó Macen dolgozni?

  És akkor itt jön Ábel..."De miért?"
 10. Hobkins

  VGA és a Cubase

  Köszönöm, hogy megnézted! Mivel Intel a VGA, nem lehet sehova rakni, mert alaplapi, illetve CPU-ba integrált. Az előző setup-om egy Avid Duet by Apogee volt, ami ugyancsak USB 2.0 és azzal is tapasztaltam ilyen problémát. Szintén Intel alaplapi VGA-val, csak az Intel HD4600 volt WIN 7 oprendszerrel 24Gb RAM, i7-4790 CPU-val.
 11. SZÉP! És első blikkre olyan gombokat raktak rá, amik jó ha azonnal elérhetők és nem külön bill. kombinációkkal lehet elérni.
 12. Hobkins

  VGA és a Cubase

  Előre is köszönöm, ha lesz rá időd! Szemezek 2 olcsobb kategorias VGA-val, egyik Alinak lesz sok kijelzos megjeleniteshez, egy GTX 1050 2Gb. Még utana olvasok, h. mennyire jó.
 13. Hobkins

  VGA és a Cubase

  Jól van na....tudom, de hát mindenes IS.
 14. Hobkins

  VGA és a Cubase

  Pihentetés képpen szoktam böngészni, de akkor meg hallgatom mellette, hogy mit javítsak még. Akkor jönnek új ötletek, stb. Nyilván nagy üzemben igazából még internet se kellene rá, de nálam ez egy mindenes gép, mivel csak home szinten csinálom az egészet. Cubase 8 óta tapasztalom ezt a jelenséget. Ha nincs betöltve sok sampler, akkor is peak-el néha az ASIO meter böngészés közben, és azért szerintem ennyire nem kéne megfogni a gépet pár sávnak meg egy böngészőnek. És az is érdekes, hogy pl. Firefox jobban gyilkolja, mint a Chrome. Azért gondolok a VGA-ra, mert ugye a rendszer memória egyben a VGA memóriája is. És amikor tölti a képkockákat a RAM-ba, akkor jönnek elő a szaggatások, fura hangok. Legalábbis az én elméletem ez. Ezért gondoltam, hogy egy dedikált GPU+RAM megkönnyítené a rendszer memória helyzetét, és talán megszűnne a probléma.
×
×
 • Create New...