Jump to content
Ménemszól.hu

Hobkins

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.278
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  19
 • Ennyit fórumozott

  4458d 23h 23m 11s

Hobkins last won the day on January 4

Hobkins had the most liked content!

Megbízhatósága

133 Megbízható

Hobkins tagunkról:

 • Rang
  Óbester
 • Születésnap 1985-07-09

Legutóbb az adatlapod nézték:

9.427 profil megtekintő
 1. Hobkins

  Yamaha MODX

  Tudnál küldeni egy felvételt erről a zongoráról?
 2. Hobkins

  Yamaha MODX

  Nagyon várom
 3. Hobkins

  Yamaha MODX

  Valaki esetleg csinált már valami komplett dalt a MODX-szel? Ha igen, szivesen meghallgatnam.
 4. Hobkins

  Yamaha MODX

  Egy valami nem világos nekem teljesen. A MODX is megkapta a pattern seq.-t?
 5. Hobkins

  Yamaha MODX

  Októberben érkezik az uj OS. Mégis lesz benne szeki.
 6. Csatlakoznék az előttem szólóhoz, hallgasd meg, plusz ne hagyd ki a DT 880/990 Pro-t sem. Nálam volt 990 Pro is, és arányaiban talán a 880 "lineárisabb" A 990-nek viszont "dögösebb" alja van. A DT 880 pro hasonlít picit a HD 650-hez, de nem annyira harsány a magasa. Én a Dt 880 Pro-n szoktam alkotni, és némileg picit ugye alkotás közben is kever az ember, Genelec 8030-on visszahallgatva, nem lövök mellé.
 7. Én ezt úgy oldottam meg, hogy az első pár hangnál levágom, és újra bejátszom. Jártam már én is így, és azt gondolnám, hogy valami van bent a midiben, ami a a kontakt volume-t lenullázza. Ha megnyitod a kontaktot, azonnal látszik, hogy melyik taktusnál megy nullára. Addig le kell vágni, ha más megoldás nincs.
 8. Hobkins

  pc konfig kérdések

  Szia! Igazából az általad leírt felhasználásra majdnem mindegy, a régebbinek is tudnia kell. Én inkább a későbbi fejlesztésre gondolnék (ami miatt a 9. gen. mégiscsak előnyösebb). A jelenlegi elképzelésed változhat. Amin viszont mindenképp változtatnék, az az SSD. Minimum 250GB a rendszernek. A 120 Gb elég...egy ideig, de egyszer csak azon veszed észre magad, hogy hopsz kéne még legalább 10 Gb szabad hely és nincs. Inkább több legyen, mint kevesebb. Annyira nem vészesek már. Az én konfigomban 250Gb SSD-n a rendszer, 2Tb SSD van a hangminta könyvtáraknak, és HDD-n vannak a projektek. A 16Gb RAM jó indulónak, aztán észre fogod venni, hogy mire elég. Minden attól függ milyen VSTi-ket használsz. Most a memóriák is jó áron vannak, érdemes 1X16Gb modult venned, és ha nem elég, később még mellé dobhatsz pár modult.
 9. Hobkins

  ATC vagy nem ATC?

  Végre valaki! Köszönöm a választ!
 10. Hobkins

  ATC vagy nem ATC?

  Sziasztok! Találtam egy képet az interneten, és felfedeztem rajta egy kísértetiesen ATC SCM 16a-ra hasonlító monitort. De mégsem az. vagy igen? Esetleg egy reégebbi/újabb verzió a beszüntetés előttről? Elején logo nincs, a magas nem úgy néz ki benne, mint az ATC-ben, de az előlap mintha teljesen olyan lenne. Valaki találkozott már a képen pirossal karikázott monitorral? Mi a típus? A válaszokat előre is köszönöm!
 11. Nekem az első monitorom MS-20 volt, és nagyon szerettem. Optikán hajtottam az EMU 0404 PCI-ról. Használd egészséggel!
 12. Szia! Próbálj ki olyan kábelt, aminek az egyik vége "kis jack" és a másik 2db RCA. Ha jól gondolom, van RCA aljzat a KRK-n. Mivel aszimmetrikus az alaplapi kártya kimenete, nem kell oda TRS jack a másik végére. Első körben ezzel próbálkozz, aztán jöhet a hangkártya. Fogalmam sincs mire használod az alaplapi hangkártyát, de ha csak filmet nézel rajta, arra megfelel. UI. Ugye a gép is és a hangfalak is földelt konnektorba vannak dugva?
 13. Sziasztok! Olyan fórum társak véleménye érdekelne, akik közvetlen kapcsolatban voltak/vannak mind a két versenyzővel. Valóban annyival jobb az X széria, mint az MKII (Black Face)? Minden tapasztalatot, véleményt szívesen olvasnék, és gondolom még rajtam kívül jó páran. Esetleg azok tapasztalata is érdekes lehet, akik mondjuk valami jobb minőségű hangkártyáról váltottak. Ezalatt nem a Focusrite Scarlett kategóriát értem, hanem mondjuk egy Apogee minőségű hangkártyát/konvertert. Előre is köszönöm minden hozzászólónak!
×
×
 • Create New...