Jump to content
Ménemszól.hu

Hobkins

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.661
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  40

Community Answers

 1. Hobkins's post in Cubase-n kívül más nem szólal meg was marked as the answer   
  Szia! 
   
  Eloszor is minden 44.1kHz legyen, masod sorban meg miert hasznalsz ASIO4ALL programot? Nem ismerem a Behringert, nincs sajat ASIO drivere? 
 2. Hobkins's post in Hangkártya csere was marked as the answer   
  Szia!

  Inkább kérdezz magyarul, és mi magyarul válaszolunk   Egyszerűbb, nem?
 3. Hobkins's post in Usb-s, nem usb-s mikrofont vegyek? was marked as the answer   
  Nagyon szűk a budget... Focusrite Scarlett 2i2 (2nd gen) plusz az AT2020 használtan kb. ki is nullázza a keretet. Egy dolgot még mindenképp venned kell... egy pop filtert (mikrofon elé ) , ezt azért újonnan  vedd. 5-6 ezerért ilyesmi teljesen jó lesz. 
  A számítógéped jó, ha a zenét nem te csinálod magadnak és nem te akarsz szoftver hangszerekből alapot készíteni. Illetve akkor is jó lehet, csak bizonyos korlátokkal, bizonyos keretek között.
  Sőt...fejhallgatót is venned kellene, zárt kivitelűt énekléshez. Ebből ami biztosna jó az a SONY MDR-7506, és az ehhez hasonló kategóriájúak. Ez direkt énekre van kihegyezve.
  És így midnjárt ott járunk, hogy 90-100 ezer... Persze lehet venni fejhallgatót is használtan kérdés, hogy mennyivel olcsóbban és az megéri-e az árkülönbséget a garancia hiányában. 
 4. Hobkins's post in plugin-probléma was marked as the answer   
  Szerintem ez a megoldás nem fog működni. Mármint a STANDALONE. Mivel mind a kettőhöz ASIO out kell, és igazából mind a kettő proginak külön-külön ASIO out párokra lenne szüksége, és a 2i4 meg nem tud olyat. Szóval DAW kell hozzá, hogy tudd használni őket egyszerre. Legalábbis, ha jó a logikám, akkor ez lehet a probléma. Ha nem, akkor én kérek elnézést  
×
×
 • Create New...