Jump to content
Ménemszól.hu

Morar

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  52
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  95d 1h 27m 55s

Megbízhatósága

4 Semleges

Morar tagunkról:

 • Rang
  Káplár
 • Születésnap July 7

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  https://www.youtube.com/channel/UCBUJ3Ka1oVmFFgkNXiqJ6oA

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.036 profil megtekintő
 1. Morar

  Hangkártya javítás Budapesten?

  sziasztok 🙂 ! TC Electronic Studio Konnekt 48 - nem tud bootolni a kártya rendszerindításkor, csak újraindítgatja magát, egy darabig kb. egy hétig, pár 3-4 próbálkozás után felállt és pc nélkül is önálló erősítőként is napokig ment ha nem kapcsoltam ki soha, de aztán már sehogy sem, w10, minden naprakész aminek annak kell lenni, évekig futott gond nélkül, nem hiszem hogy driver support hiba lenne, a ledek működnek - ? - vélemény erről a szervizről : http://audiomonde.hu/szerviz ?
 2. Morar

  FireWire kábel wanted!

  Hát nem is volt akkor éppen több, és csak egy hiányzó gyári tartozék-kábelt szerettem volna pótolni, és így ahhoz képest azért sok, mivel erre a kiadásra nem számítottam.
 3. Morar

  FireWire kábel wanted!

  köszi az infót! már megvettem, a hitspaceben volt csak olyan minőségű kábel ami jó, 9500-ért 4.5 méteres, de az nagyon hosszú lenne mert 1.5-2 m az optimális nekem és még várni is kellett volna amíg lesz megint belőle, ezért inkább ezt a karbont választottam 15 000-ért mert ennek pluszba a jitter vesztesége a létező legkisebb, és tényleg nagyon szuper, így végül a sonnet allegro firewire kártyával ami T I-tes chippel szerelt lett 43 ezer a vége, annyi a gond (Windows 10) most hogy két usb3-as port a hátlapon lefagyasztja a gépet ha külső meghajtót csatlakoztatok rájuk, ezen még dolgoznom kell, de maradt még két usb3-as amik még használhatóak, elöl meg 2 usb2-es, nagyon féltem hogy kidobott pénz lesz az egész de úgy néz bevált, sokan mondták hogy max a W7 az a ami még támogatja firewire-ert és a TC konekt 48-at, de amikor még mielőtt megvettem volna mindezeket, föltelepítettem az összes szoftvert, drájvert ami fellelhető hozzájuk és pisszenés nélkül települtek úgy gondoltam talán nincs igazuk, hát is, is, az usb hiba azért eléggé aggaszt, de az hiba naplóban nincs nyoma valamiért, na ennyi, kösz mindenkinek a segítséget!
 4. nem erről van szó, i7-es p-van, és most vettem egy tc konnekt 48-ast és azt gondoltam hogy mellé jó lenne valami olyan belső kártya amivel a virtuálszintik hangzását teljesebbé tehetném, vagy valami pluszt nyerhetnék, akár csak térhangzás is jó lenne, mert ez az egyik célom, a surround térhatás átvitele sztereóba, / na de ez már egy külön téma
 5. és létezik ilyen PCI kártya amelyik a virtuálszintetitzátoroat támogatja és ezáltal minőségjavulást lehet elérni hangzásban?
 6. örülök hogy vicces kedvetekben vagytok , szóval pontosan az érdekelne, hogy általánosan a vst virtuálszintetitzátorok kapnak-e támogatást az ilyen típusú kártyáktól, vagy csak a gyártó pluginjait támogatja, s még, az i7-es p.szort van értelme külön procikkal a kártyán mentesíteni ?
 7. Morar

  TC elektronic PowerCore PCI kártyák

  Van tapasztalata valakinek a TC elektronic PowerCore PCI kártykáról? > http://www.tcelectronic.com/powercore/
 8. Morar

  alapzaj? bluescreen!

  - W10, Soonet firewire card, TC konnekt 48, > minden várakozás ellenére működik szépen, hepi > de mikor az TB-os külső vinyót usbébe rakom, end of the world, bluscreen, / évek óta nem volt szerencsém látni / - Miért van max hangerőn a monitorokban zaj, mikor a fülesben semmi? Kábelhiba? (kábelek, noném, de valamilyen régi gyáricucc lehet, XLR - XLR)
 9. Morar

  FireWire kábel wanted!

  ? http://www.audioquest.com/firewire/carbon / én attól félek hogyha rossz minőségű kábellel csatlakozom, nem tudom majd kiszűrni azt a hibalahetőséget hogy a kábel gyenge minősége okoz-e problémát, tekintve hogy windowson firewire-ert futtatni sokak szerint macarás
 10. Morar

  FireWire kábel wanted!

  Sonnet Allegro PCIe FireWire 800 > http://www.ijoe.hu/sonnetallegrofirewire800/ TC Electronic studiokonnekt 48 > http://www.tcelectronic.com/studio-konnekt-48/tech-specs/
 11. Morar

  FireWire kábel wanted!

  kösz, ezt nézd meg légy szíves jó-e, nekem nem tiszta hogy 400. vagy 800-as, és hogy windowshoz is ok, "Maximális sebesség a fájlátvitelhez és a Mac gépek közvetlen csatlakoztatásához." írja - http://www.apple.com/hu/shop/product/HHLW2ZM/B/belkin-firewire-800-400-9-t%C5%B1s-6-t%C5%B1s-k%C3%A1bel#
 12. Morar

  FireWire kábel wanted!

  melyek a legfontosabb szempontok a kiválasztásnál? > típus: FireWire cable IEEE 1394a 6/9 400-800 IEEE 1394b-set találtam, de nem tudom mi ez a különbség hogy "a" vagy "b" , vagy miért kerül két ugyanolyannak látszó kábel közül az egyik 9500Ft-ba és a másik 3000-be?
 13. Morar

  Daw választó

  Zeneszerzéshez az FL-nél nincs jobb, a többi lelassít, mire beszöszölsz minden beállítást pl. a reasonnál, elszáll az ihlet, azt sem tudod mi a effet akartál. (Az FL nem stúdiózásra való. Ha sávokat akarsz felvenni, felveszed másban.) Utána ha már összeállt a zene, abban molyolsz, amiben akarsz. K-ra nem szégyen egyszerűségre törekedni. Mindegyik dawnak vannak előnyei, és hátrányai, (zenei stílusok szerint is) és ha ezekkel tisztában vagy, tudni fogod mikor melyiket használd, és az tökmindegy hogy mit mondanak. Nyilván aki egy kalap pénzt fizet egy dawért, nem akarja tudni ezt.
 14. Ambrus, ezek jóknak látszanak, kösz! (http://www.noisemakers.fr/) ha elég precíz beállításokat tudnak adni beválhatnak
×
×
 • Create New...