Jump to content
Ménemszól.hu

mickeyratt

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  9
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  107d 49m 51s

Megbízhatósága

0 Semleges

mickeyratt tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Köszi, én is azon gondolkodtam mostanság, hogy milyen mobil felvételkészítési lehetőségek lennének erre az eszközparkra. Elvileg ugye van cardbus verziós EMU kártya is (bár az lehet, nem tudja kezelni az Audiodock-ot csak a Microdock-ot -1616(m) ), de ennek használhatósága ahogy az idő múlik, egyre problémásabb lesz (leginkább az újabb notebook-ok miatt, már ma is nehéz ilyen bővíthetőséggel rendelkező notebookot találni. A Lenovo 'T' széria egy nagyon jó sorozat erre a fajta igényre, de hosszú távon tényleg jobb a Firewire/USB interfész. Köszi a tapasztalataid megosztását!
 2. Szia, köszi szépen a tippeket. Időközben sikerült megtalálni a vst plugineket. Érdekes módon egész jól működik WIn7x64 alatt is. Bár én csak az E-Wire nevűt nézegettem, egy külső effektproci beintegrálása végett, de az eddigiek alapján jól működik (igaz, Mixdown-t még nem csináltam vele). Én továbbra is ragaszkodom ehhez a v1 PCI EMU -hoz (és újonnan az Audiodock-hoz is), számomra rendkívül jó eszköznek tűnik (recap után) Én sem fogok win7-nél feljebb menni. A win10-et nagyon nem szeretem.
 3. Hát, a hardveres DSP-vel szemben lehet, hogy nincs esélye, de ha kipróbálnád, érdekelne a véleményed Állítólag lemodellezték alkatrész-szinten a Harrison legjobb analóg pultjának channel-ét Windows alatt még nagyon háklis az asio driverre, de tényleg egy teljesen más feeling, mint amit az ember eddig megszokott.
 4. Végül is az ember fenntarthat egy jó minőségű régi gépet, amin XP-van Nem szabad kiengedni a Net-re és akkor nem lesz vele gond. Én nagyon úgy látom, hogy nem fogok win7-nél feljebb menni. Akkor már inkább linux irányba. Nagyon szimpatikus pl.: az Ardour alapokra épülő Harrison Mixbus DAW, ami alapból linuxon született http://harrisonconsoles.com/site/mixbus32c.html
 5. Szia, bocs, megint én Igazad volt, a következő linken van egy komplett leírás a plugin-ek "kinyeréséről" (működik a legújabb app verzióval is): http://www.guitarampmodeling.com/viewtopic.php?t=7617 A gyártó csak XP alatt támogatta ezen plugin-ek használatát, ezért nem is települ fel XP feletti rendszerre. Egyébként az APP kicsomagolása után a: Bin.cab\TargetDirXP\Vst\ elérési útvonalon vannak a fájlok Köszi!
 6. Nagyon köszönöm, ha lesz időd ezzel foglalkozni. De tényleg nem akarnálak ezzel fárasztani, hiszen megoldható ez a probléma ezen plugin-ek nélkül is Főleg, hogy említetted, hogy nem is volt túl megbízható a plugin-ek működése. Ahogy néztem, a kondik egy része Jamicon gyártmány, ezek talán megbízhatóbbak mint a gagyi G-Luxon kondik, melyekből sajnos tényleg van az audio-jelútban is. Kár, hogy ezen spóroltak annak idején, pedig a konstrukció tényleg jó lenne. Valahol olvastam, hogy azért nem szeretik ezt a külső egységet, mert az órajel is az EDI kábelen megy keresztül és emiatt nagy a jittere, azaz a sztereo tér gyenge lesz. Máshol meg azt írták, hogy ez nem igaz, mert a clock-ot a külső egységben lévő FPGA generálja és a kábelen nem küld át órajelet. Hogy mi az igazság... ki tudja ?
 7. Nagyon köszönöm válaszod! Igen, ez a probléma, hogy fel sem telepíti a VST plugineket (gondolom valami *.dll fájlok lennének). Próbáltam kicsomagolni mind az app, mind a drv telepítőket, de nem találom bennük sem a plugineket (vagy csak vak vagyok) A EmuPMX_PCDrv_US_2_30_00.exe és EmuPMX_PCApp_US_2_20_00.exe fájlokkal próbálkoztam. Egyébként meglepően jól működik ez a 1820m Win7x64 alatt, így 12-13 év után is egy jó eszköz ez (persze a két kiszáradó kondenzátort azonnal cseréltem) Köszönöm még egyszer!
 8. Sziasztok Hátha van itt olyan "guru", aki ismeri a címben szereplő hangkártyák szoftverét. Nemrégiben tettem szert egy 1820m Audiodock külső egységre, amit Win7x64 alatt használnék 1. generációs PCI 1010 kártyával, s szeretnék egy külső -csak analóg ki és bemenetekkel rendelkező (Boss SX-700)- effekt-processzort integrálni a rendszerbe. A hangkártya manual-ban van is egy egy szimpatikus leírás, amiben egy bizonyos E-Wire VST plugin segítségével oldják meg a dolgot. A gondom az, hogy nincsenek meg ezek a VST plugin fájlok. Végigkerestem az összes lehetséges előfordulási helyet (Vstplugins könyvtárak 3-4 helyen szétszórva, Creative, EMU könyvtárak) de nem találtam őket. Lehet, hogy ezek a pluginek (PowerFX, E-delay, E-wire) már nincsenek benne a v.2 driverekben? Köszönöm, előre is!
×
×
 • Create New...