Jump to content
Ménemszól.hu

Baumka

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  47
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1
 • Ennyit fórumozott

  19d 12h 39m 25s

Baumka last won the day on December 29 2017

Baumka had the most liked content!

Megbízhatósága

5 Semleges

Baumka tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

371 profil megtekintő
 1. Baumka

  SRX Zongora zsugák

  Két féle zongora SRX kártya eladó. 30 + 30 vagy 55 pénzért. 70 / 9463273 Zoltán
 2. Baumka

  Rendszergazdi kerestetik!!

  Sziasztok! Az az igazság, hogy nem tudom, kit keresek igazán. Van egy rakás hangszermodulom, de jelenleg nincs rendszerbe szervezve. Egy sima D20-ról hajtom őket, mindig 1-1 gépet nyüstölök, egy szerencsétlen keverőn át egy még szerencsétlenebb hifi-torony az "audio" részlegem. Szarul szól, mit mondjak... Szóval: keresnék egy kollégát, aki eljönne hozzám (Bp., III. kerület), és tenne egy ajánlást, hogy mi a jófene kell nekem még ahhoz, hogy egy amatőr kis studió kialakulhasson. Senkinek nem vagyok konkurencia, csak magamnak akarok bohóckodni. Van a hangszerek mellett egy PC számítógép, van A880 elosztóm, meg némi midi kütyü, de NINCS RENDSZERBEN az egész, nincs szekvenszer szoftverem, és nyilván nem is tudom használni. Szóval: egy olyan jóember kellene, aki TUDJA, mit kell még megvennem (meg is veszi, odahozza és összerakja, és nem hadovál szakszavakkal, amit NEM ÉRTEK), és megmutatja, hogy kell REC, EDIT és PLAY a zenécskémet. A többivel talán elboldogulok. Huhhh. Feladtam a leckét. Tudom, Előre is bocsi. Jelentkezéseket ide kérek szépen, naponta megnézem a postafiókom. Nagyon szépen köszönöm!!!
 3. Baumka

  ROLAND R8m

  Nevezett egység totál kihasználatlanság miatt berozsdásodás előtt eladó. Kb. 55-ért kápé, vagy pediglen csere vidékén valamilyen hangszermodul izgathat, kisebb ráfizu azért beleférős. 30/276-1539 vagy ide üzi.
 4. Baumka

  Roland R8m

  Nem használt dobmodulom eladó. Indul a nyári leértékelés immárom 55 pénzért gazdira lelhet. 70/946-3273, 30/276-1539 vagy szívhezszóló üzi itt.
×