Jump to content
Ménemszól.hu

backslashzero

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  5
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  66d 14h 56m 6s

Megbízhatósága

0 Semleges

backslashzero tagunkról:

 • Rang
  Talpas

További Információ

 • Lakhely:
  BP
 • Érdeklődési kör
  Tekno, Hardkore, Noize, Punk Ⓐ ☭ ★

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  https://soundcloud.com/backslash-zero

Legutóbb az adatlapod nézték:

527 profil megtekintő
 1. backslashzero

  Keresek házat TR-505-höz

  Ha van egy tönkrement 505-öd, aminek nagyjából ép a háza, azt ésszerű áron megvenném (ha kidobnád, ingyen is elfogadom). Keress itt, üzenetben
 2. Világos, de pont azt mondom, hogy a kijelzőn nem lett állítva semmi, csak be lett kapcsolva egyszer az egyik táppal, utána pedig a másikkal, 2.5A fényes, 2A normális, amire nincs ésszerű magyarázat. Viszont ha bőven elég a Virusnak a 2A, akkor a baráton szintetizátora nem fog elfüstölni, és a dobgépem is köszöni megvan az "új" 2.5A táppal, ami biztos nem az enyém. Gyerekes gyarlóságom csak az, hogy tudom, hogy nem a saját tápomat kaptam vissza, és nem tudom, milyen pontosan a Virus tápja, ezek nem hagynak nyugodni.
 3. Arra akartam utalni, hogy esetleg rossz feszültség esetén változna a fényerő, de az áramerősség talán nem befolyásolja. Viszont az nem volt állítva, mert annyit tettünk, hogy bekapcsoltuk és kipróbáltuk egyszer az egyik, majd a másik táppal.
 4. A volt és a polaritás stimmel, 12V, belső porzitív, ugyanakkora dugók, és én is úgy tudtam, hogy a több amper nem baj, csak a kevesebb, de a 2.5 amperrel a Virus kijezője ijesztően fényes lett, a tulaj a 2 amperre esküszik, de az sajnos sehol nincs ráírva, ellenben az Akaival. Na most ha a Virus csak 2 ampert kap a tegyük fel Akai tápból, de többre lenne szüksége, gondolom az is veszélyes.
 5. backslashzero

  Virus TI Snow táp, specifikációk

  Tisztelt Virus-t birtokló fórumozók, Kicsit furcsa kérdéssel jövök, nem tudja valaki, milyen táp való Virus TI szintetizátorhoz? Egy pár hónapja kölcsönadtam egy parátomnak egy AKAI Rhythm Wolf gépet, és szerintem nem a saját tápommal kaptam vissza, amiről meg úgy gondoltam, hogy az én tápom, a barátom szerint a Virusé. Tény, hogy azzal a táppal (12V, 2A) működik neki a Virus, amit elhoztam, az pedig 2.5A, és a Virus kijelzője veszélyesen fényes tőle, pedig ez is 12V (mindkettőt többször is lemértem), az Akai viszont boldogan működik vele. Több Rhythm Wolfot használó ismerőstől is kérdeztem, milyen a tápjuk, mindenki ezt a 2 amperest mondta (magán a gépen is ez van feltüntetve, ellentétben a Virussal, amin csak 12V, más nem), kinézetre és típusszámra is (TDX-1202000), azonban ez egy elég általános adapter, elképzelhető, hogy a Viroshoz is ilyen járt. Ha van köztetek Virus TI Snow, és esetleg Rhythm Wolf tulajdonos, segítenétek tisztázni a helyzetemet? Az én szegénységem, hogy nem tudom elengedni, miközben mindkettőnk gépei működnek a jelenlegi felállásban, nálam a 2 amperes dobgéphez 2.5A táp, a barátomnál pedig a szerintem az Akai tápja. A dobgépemet nem féltem, de nem szeretném, ha elfüstölne a szintetizátora. Segítségeteket előre is köszönöm.
×