Jump to content
Ménemszól.hu

aDaM

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  67
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1
 • Ennyit fórumozott

  13d 13h 23m 29s

aDaM last won the day on October 28 2011

aDaM had the most liked content!

Megbízhatósága

1 Semleges

aDaM tagunkról:

 • Rang
  Káplár
 1. Üdv! Érdekelne, hogy mi a véleményetek az M-Audio Keystation 49 II MIDI billentyűzetéről, illteve, hogy milyen minőségű, főleg pl. egy Miditech-hel összehasonlítva. Köszi!
 2. aDaM

  DAW-ok 2011-től

  pff ezt hamarabb is elolvashattam volna!
 3. aDaM

  H’AIRA’ Roland!

  Nekem is tetszik a TR-8 (így elsőre), itt Debrecenben vajon ki lesz-e próbálható mondjuk a Hangszerarzenálnál?
 4. Viszont az audio demók tényleg jók! Pl.a Cinematic tisztára a Yello-t idézi hangszerelésileg/hangzásilag számomra.
 5. Ezt sajnos még nem tudtam kipróbálni, de a Lounge Lizard-ot igen és hát ott, a Tension-nal való összehasonlításban (nálam) a Tension a nyerő, főleg a gitárhangok miatt.
 6. Ezt akartam még ezzel kapcsolatban írni: kiírhatná a rendszer valamilyen formában, amikor már időtÚllépés miatt nem lehet szerkeszteni, hogy ez áll fenn, mert ez nem derül ki a jelenlegi hibaüzenetből (tehát, hogy nincs engedélyem a művelethez).
 7. Közben nekem is eszembe jutott ez a lehetőség, elnézést akkor ez nem hiba. Egyébként félreértés ne essék, én nem akarom a fórumot fikázni, sőt ellenkezőleg, nagyon tetszik.
 8. Van egy kis hiba ezzel a fórummal, nem engedi szerkeszteni az előző hozzászólásom, azt az üzenetet kapom, hogy nincs engedélyem a művelethez. Pedig be vagyok jelentkezve.
 9. Hát igen, úgy jobban értékeli az ember - mint ahogy átülünk egy szocialista autóból egy nyugati típusúba - ez nyilvánvaló, viszont van kivétel szerintem; szintetizátoroknál pl. nagyon lehangoló tud lenni ha egy szoftszinti gagyin szól, hiába tekered meg töltögeted a patch-eket. Ez esetben a jobb, profibb hangszer nyilván jobban inspirálja az embert, mint a Nordok vagy a moog cuccai (egyébként nem akarok nyalizni Ismerőseim pár éve diktafonnal vették fel a saját előadásukat (rock és punk zene) tehát semmi keverés, effektezés, vagy mastering (és szar hangminőség) ... Viszont a srác tudott legalább valamilyen szinten gitározni meg dobolni, amit meg én nem tudok. Waves esetén az lehet, hogy egy szoftveres kompresszoron nincs nagyon mit fejleszteni, egyszer megírták és a lényeg akkor készen van szerintem, nem lehet úgy fejleszteni mint egy átlagos szoftvert, hogy minden újabb verzió egy jelentősebb újítást tartalmaz. Esetleg az emuláció minőségén javíthatnak (vagy nem tudom)..
 10. én ezzel egyetértek, de csak akkor ha valaki már profi szinten akar otthon effektezni, és profin zenél. Akik amatőr zenéket csinálnak ott szerintem azért mindegy, hogy most Waves vagy UAD, nem azon mÚlik ebben az esetben, hogy milyen a zene. Ez elsősorban tehetség és munka kérdése. Ez olyan szerintem a F1 hasonlattal élve, hogy egy amatőr versenyzőnek teljesen mindegy, hogy most Red Bullt vezet, vagy Toyotát, a fő akadályt a vezetési tudás profizmusának hiánya jelenti. De ha profi a versenyző, akkor valószínű egy jobb gépből többet tud kihozni.
 11. aDaM

  A MAGYAR...

  Mondjuk gondolom megvannak az okai
 12. aDaM

  A MAGYAR...

  Kár hogy a moog nem csinál ilyen profi natív szoftvereket PC-re
 13. Bekopizva az oldalról: A Fantom-G az első olyan hangszer, amely a Roland forradalmian új ARX bővítőit képes fogadni. Mindegyik ARX kártya egy önálló szintetizátor, amely a Roland által szabadalmaztatott SuperNATURAL hangtechnológiával van felvértezve, lehetővé téve a hangszerek fizikai modellezését és egyedi hangzások létrehozását. http://www.rolandee.hu/product.php?node_id=2004587
 14. A Fantom G leírásában így szerepel a SunperNatural: "2XARX bővíthetőség SuperNATURAL technológiával" tehát szerintem ez azt jelenti, hogy alapól nincsen benne ilyen hangkeltő, de ARX bővítőkártyákon van.
×
×
 • Create New...