Jump to content
Ménemszól.hu

BeniToth

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  13
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  44d 5h 26m 1s

Megbízhatósága

0 Semleges

BeniToth tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

458 profil megtekintő
 1. BeniToth

  M-Audio KEYSTATION 49 II

  Eladó egy M-Audio KEYSTATION 49 II. Jó állapotban van, nyáron vettem, most már nincs szükségem rá. Nem rossz kis billentyűzet ez, nagy élmény volt végre ennyi oktávon játszani. Személyesen átvehető Budapesten a 7. kerületben.
 2. A P08-at szerintem felejtsd el, kivéve ha találsz korrekt áron használtat (bár én elég keveset láttam), a Rev2 többnyire nem sokkal drágább mint egy használt P08. Nem kell belőle szerintem rögtön a 16 voice-osat venni, később is lehet bővíteni hála az istennek, a bővítőkártya nagyjából annyiba kerül mint az alap árkülönbség a 8-16 voiceos között. Én baromira várom hogy szerezhessek egyet, iszonyatosan bejön a DSI workflowja, meg persze a hangja.
 3. BeniToth

  Behringer modulok...

  Én őszintén azt hittem hogy itt reggelre már hatalmas flame-warok alakulnak ki... Engem a többi szintijük jelenleg nem igazán érdekel, de emögé nagyon be tudok állni. Eddig csak kívülről tudtam szemlélni a eurorack világot, pedig tökre érdekel, de iszonyatos összeg lenne egy kezdő setup összerakása is. Már ha csak az egyszerűbb alapmodulokat dobnák piacra, akkor is szerintem sokkal többen ugranának bele ebbe az egészbe (ki-bemenetek, mixer, asdr stb modulok). Az hogy a kisebb gyártókat mennyire kannibalizálná más kérdés.
 4. BeniToth

  Korg Volca Mix

  Nekem volt pár Volcam, elszórakoztam velük, túl sok mindenre nem tudtam őket használni, de-de ez mégis mi? Valami 200 euro lesz és gyakorlatilag annyit tud és úgy nézki hogy 30-at nem adnék érte. Miért csak 3 input? Mi a franc értelme van a sync résznek (amikor egymásba lehet amúgyis fűzni őket)? Fura látni hogy a Korg egyszerre mutat be egy csodálatos Prolouge-ot, illetve egy olyan ipari hulladékot mint ez.
 5. Már a MatrixBrute is olyan szerkezet volt amit látszólag nem igazán arra terveztek hogy mindenfele magaddal cipeld, de erről mindenképpen néznék egy videót, hogy ezt mégis hogy működik? Elsőre azt mondtam volna valami photoshoppos agymenés.
 6. Hello! Szerintem a legpraktikusabb, hogy ha a hangerő automatizálást az Utility pluginnel csinálod és akkor külön állítgathatod a sávokon is a hangerőt. Nekem ez a megoldás volt a legkellemesebb a mixing során.
×