Jump to content
Ménemszól.hu

Nagy Ákos

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  69
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  3
 • Ennyit fórumozott

  450d 7h 52m 53s

Nagy Ákos last won the day on September 8 2018

Nagy Ákos had the most liked content!

Megbízhatósága

15

Nagy Ákos tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  https://www.youtube.com/user/akosostenuto

Legutóbb az adatlapod nézték:

698 profil megtekintő
 1. Nagy Ákos

  UAD plugin autorizáció

  Olyannyira nem kell megvenned, hogy ha pl. a már meglevő plugineket kapod, akkor szokás részükről jóváírni azok összegét és azt elköltheted más pluginekre. Ha ez nem így lenne és látszólag elveszett az az összeg, írj nekik és tuti megoldják neked, amit fentebb írtam. Rablókapitalista világunkban ez egy meglepően korrekt cég.
 2. Ja valamiért pánsíp is van sok szinyón
 3. Én se írtam mást kedves Töfi!
 4. Bocs. Régi becsípődés, de sose értettem akusztikus hangszert miért akarnak egyesek elektronikus úton utánozni! Az egész egyszerűen nem erre lett kitalálva. Olyan mint, amikor paradicsomot eszel úgy, hogy az valójában dinnye. Ki kell, hogy ábrándítsalak, de sose lesz dinnye a paradicsom. Az ízt még lehet, hogy sikerül szintetizálni, de a formája, színe és egyéb paraméterei keményebb dió [hogy teljes legyen a képzavar ]. Az összes akusztikus hangszerre ugyanez érvényes. Ha lemondasz minderről, akkor pótléknak írták a fentebbi megoldásokat, de azok se fognak úgy reagálni, mint egy zongora. Hangszert pedig a hogyan reagál arra, amit te csinálsz alapján választunk, veszünk, nyüstölünk. Máshogy is lehet, csak jobb kézzel egyszerűbb a jobb fülünket vakarni. Gondolom A falnak mászom Clara Rockmore-tól is. Miért kell Saint Saëns-t thereminen előadni? Ott a cselló. Nem mondom. C. R. igazán ügyes és tehetséges, de biztos a cselló és az énekhang utánzására a legizgibb a theremin? Ez viszont, már igazán izgi vegyesházasság, ebben valóban van innováció szerintem:
 5. Nagy Ákos

  ISA ONE & DI BOX

  Köszi ezt az igen is ON dolgot az előző válasszal együtt
 6. Nagy Ákos

  ISA ONE & DI BOX

  Szevasztok! Tudja vki, nem tipp és spekuláció érdekelne, hanem valódi tudás, hogy az Isa Two az 2 db Isa One, tehát olyan, mint egy dupla UA Twinfinity 710, vagyis tökéletesen ua. a konstrukció csak duplikálva? Kösz, előre is! Üdvök!
 7. Drága kicsi fanyalgó plüssturulom! Te nem hallottál még arról, hogy vki nem a szakmájában kezd elsőként? Ez alapján ítélsz emg vkit, vmit? Oltári nagy faszfej vagy, de ez eddig se volt számomra rejtély. Igen, egy őstahó, suttyó, proli, pronyó seggfasznak tartalak, ahogy írod. Tűpontosan látsz Osztás ezerrel, de zene az nyema. Na, ezért imádom az ilyesféle fórumokat. Na helló pronyókám!
 8. Ja, persze. Rám jellemző, hogy szemmel hallgatok zenét, osztom az észt leírás és fórumkedveltség alapján, leszólom azokat az eszközöket, amiket soha se érintettem, használtam még. Elég frusztrált szemetet fújt itt össze azért a szél, ezt meg kell hagyni
 9. Ja, tényleg! valójában én tolom a kicsipöcsű focit tényleg. Kösz, hogy felhozod a korábbi agyatlan támadásokat a fórumozók részéről. Szintén hasonló "biztos, hogy ez ilyen és ilyen" téma kapcsán pattant ki az is. Na pápá, megyek inkább zenélni, az termékeny, ez nem, ahogy írod is
 10. Nem tudom milyen. Ugyanúgy nem hallottam, ahogy gondolom sokan mások se Kifejezetten érdekel mit tudhat. Elég sok modulációs lehetősége lehet. Nekem pl. az egy nagyon fontos szempont, mert nnem akarom mindig a modulárjaimat a színpadra cipelni. Az Arturia Matrix Brute emiatt tetszik is, nagyon.
 11. Arról ember, amiről ez az egész átkozott fórum szól kb. Mindenki lenéz mindenkit, a farkát méregeti a másikéhoz, osztja az észt ezerrel, leszól dolgokat úgy, hogy gőze sincs róla, nem is hallotta, látta és folyamatosan feltételez mindenről és mindenkiről mindent. Azt nem hallottad még, hogy zenész az, aki az 5000 dolláros hangszerét berakja az 500 dolláros autójába, hogy adjon egy 50 dolláros gázsijú koncertet? Az nincs meg, hogy a zenésznek a drága vagy nem drága hangszer a munkaeszköze? Ergó, ha jó, akkor nem azt fogja nézni, hogy drága vagy se. El kéne engedni végre ezt a rettenetesen fellengzős és amatőr mentalitást, lásd fentebb! Ha inged, vedd magadra, ha nem, akkor ne!
 12. Szvsz ennek eldöntése ugyanúgy nem lehet feladatot, mint az ész osztása azoknak, akik még csak nem is hallottak vmit! Ugyanúgy csapda. Hm!? Sose értettem a feltételezést, hogy azért, mert vkinek vmi elérhetetlen miért gondolja bárki is, hogy csak gyűjtő lehet vki, már ti. aki a másik oldalon van? Hm? Értem én, hogy megy a "szorongás" ezerrel, de visz ez előre?
 13. ...mert van olyan, hogy "mindene van/megvan"?
 14. Annyira bírom ezt a mentalitást, már ti. azt, hogy vannak fórumok, ahol emberek mindent annyira tudnak Jön egy hír s páran osztják egyből az észt, pedig se látni nem, se hallani nem hallotta kb. senki a hangszert. Gratulálok! A Behringer Deepmind az a tuti s minden más, mivel el nem érheti(k), az élből ócska és szar.
×
×
 • Create New...