Jump to content
Ménemszól.hu

Mészáros Nándor

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  513
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  29
 • Ennyit fórumozott

  24855d 3h 14m 7s

Mészáros Nándor last won the day on September 4

Mészáros Nándor had the most liked content!

Megbízhatósága

239 Megbízható

Mészáros Nándor tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap 1979-09-12

További Információ

 • Lakhely:
  Deák tér
 • Érdeklődési kör
  Érdeklődési tizenhétszög ... a negyvenkettedik dimenzióban, hiperbolikus térben

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  később
 • AIM
  Mieim???
 • MSN
  sMmi Setre sM
 • ICQ
  ??? ... HIQ
 • Yahoo
  Én is örülök
 • Jabber
  A Hutter?
 • Skype
  Skypewalker

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.859 profil megtekintő
 1. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Fura dolgokat észlelek, a "hülyének néznek bennünket" c. topikban eltűnt egy hozzászólásom, legalábbis nekem nem jelenik meg, és aligha hinném, hogy admin törölte volna. Össze-vissza jelennek meg szmájlis reakcióim, egy posztra akár öt is. Eddig szvsz nem úgy volt, hogy egy hozzászólásra sírósa és nevetős szmájlit is lehet válaszolni egyszerre (?). Ha félrenéztem volna valamit, elnézést.
 2. Mindenképp kipróbálom! Köszi a linket, ha beválik, még egy köszönet jár majd!
 3. Ehhez a témához kb. kapcsolódóan, tud valaki ingyenes és könnnyen letölthető, vírusmentes, korlátozásmentes - lehetőleg legális - audio/video konverter szoftvert mondani Windows 10-re (nem downloader kell, bár az is jöhet, hanem konverter)? Ami tudja a sztenderdeket: videóból lementi az audio sávot, Mp4-ből és webm-ből avi-ba, wmw-be stb. és vissza konvertál, ISO fájlokat is kezel, ha lehet; és tud DVD/CD/BRD rippelést (a BRD jelenleg nem érdekel annyira). Mindezt időkorlát nélkül? Évekig használtam a Nero termékeit, de már XP alatt sem futottak biztonságosan (sok crash). Aztán Freemake-et, majd Format Factoryt használtam, de sajnos mindkettő gyógyíthatatlanul, gyárilag férges, mint kiderült.
 4. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Ha lementek egy oldalt (pl. apróhirdetést), helytelenül fog megjelenni. Például a szintetizátorról adott kép helyén a feladó profilképe jelenik meg óriási méretben, és általában minden "rossz helyen" van, szanaszét tördelve az oldal. Ugyanez, sőt ugyanaz van, ha a nyomtatási képre megyek és úgy mentem le. Ezen nem lehet segíteni valahogy? "Tiszta" html-ként szoktam menteni, tehát nem úgy, hogy egy mellékelt "elemei" mappába teszi a képeket, szkripteket stb., az idegesítő. (Nem fontos ugyan, de azért szoktam lementeni az oldalakat, hogy az árak alakulását bizonyos cikkeknél nyomon követhessem időben, statisztikailag megalapozottabb tudással akarok rendelkezni, hogy mennyi egy-egy típus ára a használtpiacon, és hogyan változik).
 5. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Köszi, tényleg megjavult. Mégse. Július 12-ig, ami jelenleg a 8. lap, dátumoz, aztán abbahagyja,. és csak óraikon van. A harmadik lapon újrakezdi az időmérést relatív időpontokkal ("tegnap" stb.).
 6. https://boingboing.net/2019/06/20/enjoy-30gb-of-1980s-noise-musi.html?fbclid=IwAR1Pi0bmktwsIIb1-9WBBZixl6VBD_i-biOqFdEBZRsVeQuagtU8rny-9iY https://archive.org/details/noise-arch Zajzenei archívum. Még nem néztem (füleltem) bele, nem tudom, mennyire komoly.
 7. Ez az MC-202 elérhető még vételre?

 8. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Meg lehet tudni valahogyan, hogy az egyes apróhirdetéseket mikor adták fel, ha a feladója nem dátumozza? Pár napig a rendszer megdátumozza a bélyegképet, de azután csak egy egyforma kis óraikont ír ki. Legjobban az érdekelne, hogy Nelzon aprója a Roland MC-808-ról mikor volt feladva.
 9. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  A facebook-kal még mindig nem lehet bejelentkezni, ezt írja ki: "Az alkalmazás nincs beállítva: Ez egy fejlesztés alatt álló alkalmazás, amelyhez nincs hozzáférési jogosultságod. Jelentkezz be regisztrált tesztelőként, vagy kérj engedélyt az alkalmazás valamelyik adminisztrátorától. " Persze lehet, hogy azért jelez hibát, mert már nem használom a funkciót. A "bejelentkezés anonimként" nem igazán tudom, mit jelent, de egyszerűen beléptet nem-anonimként a szokásos itteni nickembe.
 10. Mészáros Nándor

  Elhunyt Keith Flint

  https://bakerlund.com/keith-flint-aim-4-music-video/ Ps. nem tudna találni valaki egy beágyazható verziót?
 11. Mészáros Nándor

  Yamaha MODX

  Bocsi, ez egy másik topikba ment volna, csak rossz az egerem.
 12. Mészáros Nándor

  Dal lopása - ügyesen

  Nem t'om. Szerintem Madonna egy zenei zseni, Jackson pedig még több is volt annál. Pl. a Man in the Mirrorról, ami az egyik kedvencem tőle, nem mondanám, hogy züllesztő hatású. Sem mondjuk a Hymn of the Big Wheel-ről a Massive Attacktől. Persze minden relatív. Ha pl. a mai popzenéhez mérjük, akkor kifejezetten egy Beethoven-szimfónia a Dzsekó akármelyik dala, szvsz. A Beatlesben egyetértünk, zsenik voltak a srácok a dúdolható dalok előállításában, de ha volt banda, akik iszonyú züllést okoztak, hát ők tényleg.
 13. Mészáros Nándor

  Dal lopása - ügyesen

  Én sem hiszem, hogy lopás lenne, teljesen más a két dal. Amúgy egy olyan előadó, aki egy 4Fclub szintű, abszolút trash "slágert" lop el, az magában hordja a büntetését. Meg az is aki meghallgatja.
 14. http://lucmorton.com/lucstuf/pdf/Music Synthesizers - AMODAC - Delton T Horton.pdf Szintetizátorok elektrotechnikája (különféle oszcillátorok, vco-k stb.). nekem jónak tűnik, de nem értek nagyon hozzá.
 15. Musicradar: "Szintiügyileg kérdem, a stúdiótok immár színtiszta (DAW-)plugin, vagy van még valami vas is benne? Boris Blank: "Soha nem tudnék megválni az ARP Odüsszeiámtól! SOHA!" (interjú Blankkal, https://www.musicradar.com/news/tech/yellos-boris-blank-on-the-fairlight-revolution-his-six-figure-sample-collection-and-reincarnation-623261 )
×
×
 • Create New...