Jump to content
Ménemszól.hu

Mészáros Nándor

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  433
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  27
 • Ennyit fórumozott

  2770d 18h 29m 36s

Mészáros Nándor last won the day on February 18

Mészáros Nándor had the most liked content!

Megbízhatósága

211 Megbízható

Mészáros Nándor tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap 1979-09-12

További Információ

 • Lakhely:
  Deák tér
 • Érdeklődési kör
  Érdeklődési tizenhétszög ... a negyvenkettedik dimenzióban, hiperbolikus térben

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  később
 • AIM
  Mieim???
 • MSN
  sMmi Setre sM
 • ICQ
  ??? ... HIQ
 • Yahoo
  Én is örülök
 • Jabber
  A Hutter?
 • Skype
  Skypewalker

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.517 profil megtekintő
 1. Mészáros Nándor

  Yamaha MODX

  Bocsi, ez egy másik topikba ment volna, csak rossz az egerem.
 2. Mészáros Nándor

  Dal lopása - ügyesen

  Nem t'om. Szerintem Madonna egy zenei zseni, Jackson pedig még több is volt annál. Pl. a Man in the Mirrorról, ami az egyik kedvencem tőle, nem mondanám, hogy züllesztő hatású. Sem mondjuk a Hymn of the Big Wheel-ről a Massive Attacktől. Persze minden relatív. Ha pl. a mai popzenéhez mérjük, akkor kifejezetten egy Beethoven-szimfónia a Dzsekó akármelyik dala, szvsz. A Beatlesben egyetértünk, zsenik voltak a srácok a dúdolható dalok előállításában, de ha volt banda, akik iszonyú züllést okoztak, hát ők tényleg.
 3. Mészáros Nándor

  Dal lopása - ügyesen

  Én sem hiszem, hogy lopás lenne, teljesen más a két dal. Amúgy egy olyan előadó, aki egy 4Fclub szintű, abszolút trash "slágert" lop el, az magában hordja a büntetését. Meg az is aki meghallgatja.
 4. Mészáros Nándor

  Korg monologue probléma

  Engem az érdekelne, hogy a Prologue is csinálja-e. Távolabbi tervként szerepelne a vétele, de ha az is bugos, akkor van jobb tippem is ...
 5. http://lucmorton.com/lucstuf/pdf/Music Synthesizers - AMODAC - Delton T Horton.pdf Szintetizátorok elektrotechnikája (különféle oszcillátorok, vco-k stb.). nekem jónak tűnik, de nem értek nagyon hozzá.
 6. Mészáros Nándor

  Yamaha CS80 újra? - Deckardsdream

  Musicradar: "Szintiügyileg kérdem, a stúdiótok immár színtiszta (DAW-)plugin, vagy van még valami vas is benne? Boris Blank: "Soha nem tudnék megválni az ARP Odüsszeiámtól! SOHA!" (interjú Blankkal, https://www.musicradar.com/news/tech/yellos-boris-blank-on-the-fairlight-revolution-his-six-figure-sample-collection-and-reincarnation-623261 )
 7. Mészáros Nándor

  Logic dalszöveg

  Nemtom ... én is szégyellném, ha ennyire s.részegen mennék fel a színpadra. Bár a végeredmény valóban érdekes, de nem tudom, mennyiben nagyobb teljesítmény annál, mintha performance jelleggel összehánynám a színpadot és össze-vissza reszelnék a gitáron.
 8. Mészáros Nándor

  Logic dalszöveg

  Hmm lehet, off egy kicsit, de Ewill B. Killedbitsch költőbarátom versezete jut az eszembe erről: http://unciklopedia.org/wiki/Romantikus_kapcsolat_a_dadámmal Előhang: Vajküllő szopránján bíbor konc darvadoz, Szövétnek kartácsán kókallón lengedez, Lustállván horonynak terjeles szügyését, Ágboltnak csomódott, élv kéklakó derez. Szódalogva kammant mokánygó hősrépa Kappanélező ködbe' moszatgyertyák hálnak, Fajdkürtös kalpagok császárló csendjében Nyomát sem hallani ily nagyhőbör bálnak. Mendigél próféta katyvaszára dűlve Abcug ostoristen vért tolulva dallik, Szokmányban küzd vele hutyorgó tengerbég, Kék ordasítása lilán átpitymallik. Szépmakács skandalló szerteszét ótvaroz, Karvalyég dümmögve, hummantón felmerül, De fennebb, ott, ahol csizmarém kérincsél, Egy korvadt mikádó rongyos tejbe merül. Utóhang: Lenge atomfelhő suhanog elánnal, Hatezer varrottas szítt rósejbnit felél, Galibaasztagot szérűbe rakodnak, Esteli csendőrhuruttyot kongat az ősi szél. A kuptor is bágyog, mint szatymazi kondás, Aztán már csak gebe pántlikázás zizen, Kalinta-bosszantó karajos vasárnap hűlt helye csak csánkos, jégvett pudvát izen. Sajnos, még nem talált megzenésítőre. Persze a Gruffacsór, a Révletek herándosai és Matisz nagypapi is játszanak.
 9. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Annyi változás történt, hogy a "bejelentkezés facebookkal" most már egyáltalán nem működik (nemcsak androidról ill. társított eszközökről, hanem a fő IP-címről sem), le kellett cserélnem a jelszavamat és a mailcímemet, hogy be tudjak jelentkezni. Szintén nem működik számos automatikus emailküldési funkció, mivel több, a rendszer által ígért levelet (jelszóemlékeztető stb.) napok óta nem kaptam meg, ellenben a jelszócserés mailt igen, tehát az a funkció még működik. Nem csinál effektíve semmit a "bejelentkezés anonimként" és sok más funkció sem. Ha valaki fogja az adást, rendbehozhatná a bejelentkezéssel kapcsolatos dolgokat.
 10. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Akkor hát szóltunk ...
 11. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Hol lehet ezt megcsinálni? Néztem a facebook beállításokat és nyomát sem találtam. De tényleg olyasmit ír ki, hogy "Hiba. Ez egy fejlesztés alatt álló alkalmazás, nincs jogosultságod a blablabla."
 12. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Androidról facebookkal nem tudok bejelentkezni a fórumba úgy, hogy a "Hülyéknek néznek minket" c. topikok akár csak meg is nézhessem. Én csinálok rosszul valamit, vagy az Android hibája? Ha szükséges, és érdekel valakit, megírom a részleteket.
 13. Mészáros Nándor

  Orosz cucczok

  http://cdm.link/2017/09/here-are-the-best-new-russian-music-electronics-youve-never-heard/ A link egy éves, de hátha érdekel valakit és még nem látta.
 14. Mészáros Nándor

  Behringer UB-Xa

  Nem is olyan vicces (úgy értem, szemmel láthatóan akad, aki komolyan gondolja ezt, vagy legalábbis azt szeretné sugallni, hogy komoly dolog) , a facebookon pont ilyen képes mémek terjengenek. Mondjuk a varrógéppel készített Minimoog érdekes ötlet
×