Jump to content
Ménemszól.hu

Mészáros Nándor

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  522
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  29

Mészáros Nándor last won the day on September 4 2019

Mészáros Nándor had the most liked content!

Mészáros Nándor tagunkról:

 • Születésnap 1979-09-12

További Információ

 • Lakhely:
  Kényszer-
 • Érdeklődési kör
  Érdeklődési tizenhétszög ... a negyvenkettedik dimenzióban, hiperbolikus térben

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  később
 • AIM
  Mieim???
 • MSN
  sMmi Setre sM
 • ICQ
  ??? ... HIQ
 • Yahoo
  Én is örülök
 • Jabber
  A Hutter?
 • Skype
  Skypewalker

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.344 profil megtekintő

Mészáros Nándor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated
 • Reacting Well Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

244

Megbízhatósága

 1. Ennek örülök, és nem állítottam, hogy te csinálnál hirdetési floodokat, viszont pár ember csinál(t) ilyeneket. Pölömondjuk ez fennnnnt van kb. 500 példányban:
 2. Szerintem mindenki annyiért áruljon akármit, amennyiért nem szégyell, viszont ne sértődjön meg, ha kommentben a még megengedhető hangnemben kicikizik érte kicsit. Az viszont, hogy valaki mindennap felpakolja ugyanazt a hirdetést anélkül, hogy a régebbit törölné, önmagában idegesítő, árra való tekintet nélkül. Ezt tényleg moderálni kellene, mert a 100 lapot úgy végigböngésztetni, hogy minden 5. hirdetés ugyanaz, mások idejének és türelmének felesleges és barátságtalan próbára tétele..
 3. Én konkrétan erre a dalra emlékszem, hogy ment az ovifarsangon (egy kis Neoton és természetesen komoly mennyiségű seri-seri-lédy mellett) : P.S. Aki még többet akar tudni (kétlem, de senkit ne érjen kár emiatt): https://hu.wikibooks.org/wiki/Szerkesztő:Gubbubu/Linkgyűjtemény/Személyes#Child-age_Mixtapes_sorozat
 4. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Az lehetséges, ugyanis nálam a Google sem találja. Az Internet Archive-t még nem próbáltam, de lehet, onnan is törlődött.
 5. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Nem, két hete elkezdte kiírni, hogy nincs jogosultsága a fórum megtekintéséhez, mára pedig már semmi jel nem utal rá, hogy valaha is létezett volna, nyom nélkül eltűnt a digitális emlékezetlikban.
 6. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Fura dolgokat észlelek, a "hülyének néznek bennünket" c. topikban eltűnt egy hozzászólásom, legalábbis nekem nem jelenik meg, és aligha hinném, hogy admin törölte volna. Össze-vissza jelennek meg szmájlis reakcióim, egy posztra akár öt is. Eddig szvsz nem úgy volt, hogy egy hozzászólásra sírósa és nevetős szmájlit is lehet válaszolni egyszerre (?). Ha félrenéztem volna valamit, elnézést.
 7. Mindenképp kipróbálom! Köszi a linket, ha beválik, még egy köszönet jár majd!
 8. Ehhez a témához kb. kapcsolódóan, tud valaki ingyenes és könnnyen letölthető, vírusmentes, korlátozásmentes - lehetőleg legális - audio/video konverter szoftvert mondani Windows 10-re (nem downloader kell, bár az is jöhet, hanem konverter)? Ami tudja a sztenderdeket: videóból lementi az audio sávot, Mp4-ből és webm-ből avi-ba, wmw-be stb. és vissza konvertál, ISO fájlokat is kezel, ha lehet; és tud DVD/CD/BRD rippelést (a BRD jelenleg nem érdekel annyira). Mindezt időkorlát nélkül? Évekig használtam a Nero termékeit, de már XP alatt sem futottak biztonságosan (sok crash). Aztán Freemake-et, majd Format Factoryt használtam, de sajnos mindkettő gyógyíthatatlanul, gyárilag férges, mint kiderült.
 9. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Ha lementek egy oldalt (pl. apróhirdetést), helytelenül fog megjelenni. Például a szintetizátorról adott kép helyén a feladó profilképe jelenik meg óriási méretben, és általában minden "rossz helyen" van, szanaszét tördelve az oldal. Ugyanez, sőt ugyanaz van, ha a nyomtatási képre megyek és úgy mentem le. Ezen nem lehet segíteni valahogy? "Tiszta" html-ként szoktam menteni, tehát nem úgy, hogy egy mellékelt "elemei" mappába teszi a képeket, szkripteket stb., az idegesítő. (Nem fontos ugyan, de azért szoktam lementeni az oldalakat, hogy az árak alakulását bizonyos cikkeknél nyomon követhessem időben, statisztikailag megalapozottabb tudással akarok rendelkezni, hogy mennyi egy-egy típus ára a használtpiacon, és hogyan változik).
 10. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Köszi, tényleg megjavult. Mégse. Július 12-ig, ami jelenleg a 8. lap, dátumoz, aztán abbahagyja,. és csak óraikon van. A harmadik lapon újrakezdi az időmérést relatív időpontokkal ("tegnap" stb.).
 11. https://boingboing.net/2019/06/20/enjoy-30gb-of-1980s-noise-musi.html?fbclid=IwAR1Pi0bmktwsIIb1-9WBBZixl6VBD_i-biOqFdEBZRsVeQuagtU8rny-9iY https://archive.org/details/noise-arch Zajzenei archívum. Még nem néztem (füleltem) bele, nem tudom, mennyire komoly.
 12. Ez az MC-202 elérhető még vételre?

 13. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Meg lehet tudni valahogyan, hogy az egyes apróhirdetéseket mikor adták fel, ha a feladója nem dátumozza? Pár napig a rendszer megdátumozza a bélyegképet, de azután csak egy egyforma kis óraikont ír ki. Legjobban az érdekelne, hogy Nelzon aprója a Roland MC-808-ról mikor volt feladva.
 14. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  A facebook-kal még mindig nem lehet bejelentkezni, ezt írja ki: "Az alkalmazás nincs beállítva: Ez egy fejlesztés alatt álló alkalmazás, amelyhez nincs hozzáférési jogosultságod. Jelentkezz be regisztrált tesztelőként, vagy kérj engedélyt az alkalmazás valamelyik adminisztrátorától. " Persze lehet, hogy azért jelez hibát, mert már nem használom a funkciót. A "bejelentkezés anonimként" nem igazán tudom, mit jelent, de egyszerűen beléptet nem-anonimként a szokásos itteni nickembe.
 15. Mészáros Nándor

  Elhunyt Keith Flint

  https://bakerlund.com/keith-flint-aim-4-music-video/ Ps. nem tudna találni valaki egy beágyazható verziót?
×
×
 • Create New...