Jump to content
Ménemszól.hu

Mészáros Nándor

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  489
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  28
 • Ennyit fórumozott

  18906d 7h 12m 25s

Mészáros Nándor last won the day on February 27

Mészáros Nándor had the most liked content!

Megbízhatósága

232 Megbízható

Mészáros Nándor tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap 1979-09-12

További Információ

 • Lakhely:
  Deák tér
 • Érdeklődési kör
  Érdeklődési tizenhétszög ... a negyvenkettedik dimenzióban, hiperbolikus térben

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  később
 • AIM
  Mieim???
 • MSN
  sMmi Setre sM
 • ICQ
  ??? ... HIQ
 • Yahoo
  Én is örülök
 • Jabber
  A Hutter?
 • Skype
  Skypewalker

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.706 profil megtekintő
 1. Ez az MC-202 elérhető még vételre?

 2. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Meg lehet tudni valahogyan, hogy az egyes apróhirdetéseket mikor adták fel, ha a feladója nem dátumozza? Pár napig a rendszer megdátumozza a bélyegképet, de azután csak egy egyforma kis óraikont ír ki. Legjobban az érdekelne, hogy Nelzon aprója a Roland MC-808-ról mikor volt feladva.
 3. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  A facebook-kal még mindig nem lehet bejelentkezni, ezt írja ki: "Az alkalmazás nincs beállítva: Ez egy fejlesztés alatt álló alkalmazás, amelyhez nincs hozzáférési jogosultságod. Jelentkezz be regisztrált tesztelőként, vagy kérj engedélyt az alkalmazás valamelyik adminisztrátorától. " Persze lehet, hogy azért jelez hibát, mert már nem használom a funkciót. A "bejelentkezés anonimként" nem igazán tudom, mit jelent, de egyszerűen beléptet nem-anonimként a szokásos itteni nickembe.
 4. Mészáros Nándor

  Elhunyt Keith Flint

  https://bakerlund.com/keith-flint-aim-4-music-video/ Ps. nem tudna találni valaki egy beágyazható verziót?
 5. Mészáros Nándor

  Yamaha MODX

  Bocsi, ez egy másik topikba ment volna, csak rossz az egerem.
 6. Mészáros Nándor

  Dal lopása - ügyesen

  Nem t'om. Szerintem Madonna egy zenei zseni, Jackson pedig még több is volt annál. Pl. a Man in the Mirrorról, ami az egyik kedvencem tőle, nem mondanám, hogy züllesztő hatású. Sem mondjuk a Hymn of the Big Wheel-ről a Massive Attacktől. Persze minden relatív. Ha pl. a mai popzenéhez mérjük, akkor kifejezetten egy Beethoven-szimfónia a Dzsekó akármelyik dala, szvsz. A Beatlesben egyetértünk, zsenik voltak a srácok a dúdolható dalok előállításában, de ha volt banda, akik iszonyú züllést okoztak, hát ők tényleg.
 7. Mészáros Nándor

  Dal lopása - ügyesen

  Én sem hiszem, hogy lopás lenne, teljesen más a két dal. Amúgy egy olyan előadó, aki egy 4Fclub szintű, abszolút trash "slágert" lop el, az magában hordja a büntetését. Meg az is aki meghallgatja.
 8. http://lucmorton.com/lucstuf/pdf/Music Synthesizers - AMODAC - Delton T Horton.pdf Szintetizátorok elektrotechnikája (különféle oszcillátorok, vco-k stb.). nekem jónak tűnik, de nem értek nagyon hozzá.
 9. Musicradar: "Szintiügyileg kérdem, a stúdiótok immár színtiszta (DAW-)plugin, vagy van még valami vas is benne? Boris Blank: "Soha nem tudnék megválni az ARP Odüsszeiámtól! SOHA!" (interjú Blankkal, https://www.musicradar.com/news/tech/yellos-boris-blank-on-the-fairlight-revolution-his-six-figure-sample-collection-and-reincarnation-623261 )
 10. Mészáros Nándor

  Logic dalszöveg

  Nemtom ... én is szégyellném, ha ennyire s.részegen mennék fel a színpadra. Bár a végeredmény valóban érdekes, de nem tudom, mennyiben nagyobb teljesítmény annál, mintha performance jelleggel összehánynám a színpadot és össze-vissza reszelnék a gitáron.
 11. Mészáros Nándor

  Logic dalszöveg

  Hmm lehet, off egy kicsit, de Ewill B. Killedbitsch költőbarátom versezete jut az eszembe erről: http://unciklopedia.org/wiki/Romantikus_kapcsolat_a_dadámmal Előhang: Vajküllő szopránján bíbor konc darvadoz, Szövétnek kartácsán kókallón lengedez, Lustállván horonynak terjeles szügyését, Ágboltnak csomódott, élv kéklakó derez. Szódalogva kammant mokánygó hősrépa Kappanélező ködbe' moszatgyertyák hálnak, Fajdkürtös kalpagok császárló csendjében Nyomát sem hallani ily nagyhőbör bálnak. Mendigél próféta katyvaszára dűlve Abcug ostoristen vért tolulva dallik, Szokmányban küzd vele hutyorgó tengerbég, Kék ordasítása lilán átpitymallik. Szépmakács skandalló szerteszét ótvaroz, Karvalyég dümmögve, hummantón felmerül, De fennebb, ott, ahol csizmarém kérincsél, Egy korvadt mikádó rongyos tejbe merül. Utóhang: Lenge atomfelhő suhanog elánnal, Hatezer varrottas szítt rósejbnit felél, Galibaasztagot szérűbe rakodnak, Esteli csendőrhuruttyot kongat az ősi szél. A kuptor is bágyog, mint szatymazi kondás, Aztán már csak gebe pántlikázás zizen, Kalinta-bosszantó karajos vasárnap hűlt helye csak csánkos, jégvett pudvát izen. Sajnos, még nem talált megzenésítőre. Persze a Gruffacsór, a Révletek herándosai és Matisz nagypapi is játszanak.
 12. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Annyi változás történt, hogy a "bejelentkezés facebookkal" most már egyáltalán nem működik (nemcsak androidról ill. társított eszközökről, hanem a fő IP-címről sem), le kellett cserélnem a jelszavamat és a mailcímemet, hogy be tudjak jelentkezni. Szintén nem működik számos automatikus emailküldési funkció, mivel több, a rendszer által ígért levelet (jelszóemlékeztető stb.) napok óta nem kaptam meg, ellenben a jelszócserés mailt igen, tehát az a funkció még működik. Nem csinál effektíve semmit a "bejelentkezés anonimként" és sok más funkció sem. Ha valaki fogja az adást, rendbehozhatná a bejelentkezéssel kapcsolatos dolgokat.
 13. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Akkor hát szóltunk ...
 14. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Hol lehet ezt megcsinálni? Néztem a facebook beállításokat és nyomát sem találtam. De tényleg olyasmit ír ki, hogy "Hiba. Ez egy fejlesztés alatt álló alkalmazás, nincs jogosultságod a blablabla."
 15. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Androidról facebookkal nem tudok bejelentkezni a fórumba úgy, hogy a "Hülyéknek néznek minket" c. topikok akár csak meg is nézhessem. Én csinálok rosszul valamit, vagy az Android hibája? Ha szükséges, és érdekel valakit, megírom a részleteket.
×
×
 • Create New...