Jump to content
Ménemszól.hu

zorius

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  73
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  839d 8h 14m 2s

Megbízhatósága

12

zorius tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.422 profil megtekintő
 1. zorius

  Circuitbenders Phonic Taxidermist (JEGELVE)

  A Circuitbenders beteg lo-fi, audio-chopper, ring mod jellegű echo-delay effektje. Külön a delay és a torzítás is használható, de együtt az igazi természetesen. Magam készítettem, hibátlan működésű, kinézetű. Standard Eurorack szabvány, 10-erű szalagkábellel adom. További infók, demók it: https://www.circuitbenders.co.uk/forsale/phonictaxi/ptaxi.html Képgaléria: https://photos.app.goo.gl/sz9ghGdS3EgRfdc59 Saját videó: Észak-Budapesti, Észak-Pest megyei átvétel vagy posta is mehet akár. (ugyanitt noiseswash|noctoloco|phaseurfleur|tremuluslune pedálok is előfordulnak alkalomadtán )
 2. zorius

  dreadbox Lil' Erebus (JEGELVE)

  Hibátlan, karcmentes dreadbox Lil' Erebus eurorack szintetizátor modul eladó. Egyetlen tartozéka az eurorack tápkábel. Képgaléria: https://photos.app.goo.gl/KSLAygHYdtfxonKy5 Gyártói oldal: https://www.dreadbox-fx.com/lil-erebus/ Saját, non-musical demó: https://photos.app.goo.gl/1XQLJeBNvQuQcDFa9 Elsősorban Észak-Pesti, Észak-Pest megyei átvételben gondolkodom, de postától sem zárkózom el. Ha felkeltettem az érdeklődésed, de nincs még modulárod, vagy nem tudod belevágj-e a modulárba, keress meg bátran és segítek. Tudok adni hozzá egy doepfer A-100MNT-t jutányosan, amivel tudod használni azonnal és a gyári dobozát, amibe belerakhatod, mint egy rack-be. Csak bedugod az adaptert a falba, és kész , talán 1-2 felesleges patch kábel is akad idehaza (ugyanitt noiseswash|noctoloco|phaseurfleur|tremuluslune pedálok is előfordulnak alkalomadtán )
 3. zorius

  4ms Pedals Noise Swash Mini (klón)

  A Swash egy amerikai butik gyártó terméke volt, már nem gyártják semmilyen formában, és használtan is ritkaság. Ez egy fuzz/noise pedál, masszív ön-osszcillációval. Akár bemenet nélkül is végtelen és random ritmikus zaj generálására képes. Gitár, dobok, szinti, vagy bármilyen bemenet mellé ajánlható. A pedál egyedi, kézzel készült klón, 100% autentikus gyári dokumentáció alapján. Porfestett, standard boss dc csatlakozóval (+9V DC center negative), és ergonómikus, felső állású ki-és bemenettel. 2 lábkapcsolóval, a baloldali a bypass, a jobboldali az önoszcilláció bekapcsolása, melynek a mértéke a nagy gombbal állítható. A többi funkció: Pre-Postclip, Pre-Postgain, Volume, Tone, Noisegate és a Swash, amellyel az áramkör 'sweetspot'-ját lehet megtalálni. Illetve az egyik legerőteljesebb funkció, a 'Low Power', mely kiéhezteti a pedált, ezáltal a még erősebb feedback révén súlyosabb, mocskosabb lesz a hangzása. Átvétel Észak-pest megye területén, Budapest északi részén lehetséges. Posta nyilván mehet. https://imgur.com/6N40QNi
 4. zorius

  4ms Pedals Nocto Loco oktáv - tremolo (klón)

  A Nocto Loco szintén az amerikai 4ms butik pedál gyártó terméke volt, ezt sem gyártják már semmilyen formában, csak használtan bukkan fel néha egy-egy, borsos áron. Ez egy Oktáv-Tremolo-Fuzz-Noise cucc. Kapcsolóval választható -1, -2 és -3 oktáv, illetve külön mixer potival hozzákeverhető a -4, -5 és -6 oktáv, ami pulse LFO-ként, tremolóként funkcionál. Hangerő állítási lehetőség van rajta, és egy 'Unity' switch, ami hozzákeveri az eredeti oktáv előtti fuzz szignált. 2 lábkapcsolóval rendelkezik; a true bypass mellett van a Loco mód, ami megfejeli a hangzást extrém oszcillációval. Belül van két trimmer, amivel a normál és Loco mód finomhangolható, noisegate jelleggel. A pedál egyedi, kézzel készült klón, 100% autentikus gyári dokumentáció alapján. Szálcsiszolt, lakkozott és feliratozott, standard boss dc csatlakozóval (+9V DC center negative, belső elem opció sajnos nincs a helyszűke miatt). Egy béta-teszt demót tudok mutatni (egy egyszerű szinti hang hallható szárazon az elején, arra eresztettem rá): Észak-Budapest, és Észak-Pest megye környékén átvehető, kipróbálható, de postázom is szívesen. https://imgur.com/0VBXI8v https://imgur.com/UuNmmOk https://imgur.com/xiMHgVd
 5. Benjolint ki ismeri? Eléggé beteg cucc, és nem vészes az elkészítése. Ízelítőnek pár szösszenet, amit a sajátommal csináltam:
 6. zorius

  4ms Pedals Noise Swash Mini (klón)

  A Swash egy amerikai butik gyártó terméke volt, már nem gyártják semmilyen formában, és használtan is ritkaság. Ez egy fuzz/noise pedál, masszív ön-osszcillációval. Akár bemenet nélkül is végtelen és random ritmikus zaj generálására képes. Gitár, dobok, szinti, vagy bármilyen bemenet mellé ajánlható. A pedál egyedi, kézzel készült klón, 100% autentikus gyári dokumentáció alapján. Porfestett, standard boss dc csatlakozóval (+9V DC center negative), és ergonómikus, felső állású ki-és bemenettel. 2 lábkapcsolóval, a baloldali a bypass, a jobboldali az önoszcilláció bekapcsolása, melynek a mértéke a nagy gombbal állítható. A többi funkció: Pre-Postclip, Pre-Postgain, Volume, Tone, Noisegate és a Swash, amellyel az áramkör 'sweetspot'-ját lehet megtalálni. Illetve az egyik legerőteljesebb funkció, a 'Low Power', mely kiéhezteti a pedált, ezáltal a még erősebb feedback révén súlyosabb, mocskosabb lesz a hangzása. Itt az aktuális példányról egy tesztvideó: Itt pedig egy nyers, processzálatlan hang demó (a kimenete bőven 0dB fölé megy maximális hangerőn): Átvétel elvileg észak-pest megye területén, de néha Budapest északi részére járok be. Posta nyilván mehet.
 7. zorius

  Moog ONE

  Ezek szerint nem hoax volt... https://www.sweetwater.com/store/detail/MoogOne8--moog-one-8-voice-analog-synthesizer https://media.sweetwater.com/images/items/750/MoogOne8-large.jpg?v=64ed27b33b77048f
 8. Amúgy sikerült hozzá mindent itthonról, a Hestore-tól beszerezni, ajánlom mindenkinek, aki eddig nem ismerte. Ami nincs, azt beszerzik; kérésemre lett 3pdt kapcsoló stb. (X)
 9. Elkészült életem első DIY cucca (a PCB-s kiteket nem veszem annak...), egy 4ms Noise Swash klón. Hangszernek nem nevezném, de analóg és házilagos, gondoltam befér ide Jó kis cucc, dobok torzítására, vagy csak úgy magában állatkodni, de tud beszélni is Képek róla.
 10. Köszi, csekkolom, majd összehasonlítom az árakat. A többi áramköri elemeket hol érdemes megvenni? Hol van a legnagyobb készlet, választék stb? Én a https://www.hestore.hu/ oldalt találtam elsőre, de ott nincs meg minden.
 11. Annyit tennék még hozzá, hogy van egy Dark Energy-m, azt szeretném elkezdeni bővíteni, tehát nem nulláról indulnék, van már egy alap a modulárhoz, ami meg tud szólalni magában is Elsőnek egy VCO-t gondoltam hozzá, aztán ha sikerül, és működik, akkor mennék tovább. Ja, és van egy Doepfer A-100MNT-m, ami 4 modult tud meghajtani.
 12. Üdv, nem tudom, él-e még ez a topic, lenne pár kérdésem, bepróbálkozom. Úgy döntöttem, hogy belevágok DIY modulár készítésbe, első körben, jó ár/érték arányban, és könnyű kivitelezhetőség tekintetében az Erica Synths modulokra gondoltam. Csak az alapcsomagot venném meg (PCB, IC, IC-foglalat meg távtartók stb), előlapot és potikat/jackeket, illetve magukat az áramköri alkatrészeket összeszedném én. Kérdezném, honnan szerzitek be ezeket, én a https://www.hestore.hu/ oldalt találtam, de ott jack csak gyengécske van, az sem nagyon, poti meg egyáltalán nincs olyan, amilyen kellene. Ebay-en rengeteg ilyen van, nincs valami tuti tippetek, ami jó ár/érték arányú? Ezt ajánlják az Erica Synths-nél, de itt nem olcsók a cuccok, és a posta sem kevés, bár nagyobb tételnél már érdemes számolni velük: Jack: https://www.thonk.co.uk/shop/3-5mm-jacks/# Poti: https://www.thonk.co.uk/shop/alpha-9mm-pots/# Köszi!
 13. zorius

  Moog Subharmonicon

  Kis betekintés a workshop-ba:
 14. zorius

  Moog Subharmonicon

  Amikor az a 6 egyszerre megszólal a videóban, hát az eléggé jó
 15. zorius

  Moog Subharmonicon

  Erősen kéne Többek szerint izgalmasabb, mint a Granmother... Ezt mindenki maga döntse el. Mindenesetre a harmóniái és a kvázi random-poliritmikus szekvenszere eléggé ütősek!
×
×
 • Create New...