Jump to content
Ménemszól.hu

zorius

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  59
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  793d 15h 17m 31s

Megbízhatósága

11

zorius tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.176 profil megtekintő
 1. zorius

  Moog ONE

  Ezek szerint nem hoax volt... https://www.sweetwater.com/store/detail/MoogOne8--moog-one-8-voice-analog-synthesizer https://media.sweetwater.com/images/items/750/MoogOne8-large.jpg?v=64ed27b33b77048f
 2. Amúgy sikerült hozzá mindent itthonról, a Hestore-tól beszerezni, ajánlom mindenkinek, aki eddig nem ismerte. Ami nincs, azt beszerzik; kérésemre lett 3pdt kapcsoló stb. (X)
 3. Elkészült életem első DIY cucca (a PCB-s kiteket nem veszem annak...), egy 4ms Noise Swash klón. Hangszernek nem nevezném, de analóg és házilagos, gondoltam befér ide Jó kis cucc, dobok torzítására, vagy csak úgy magában állatkodni, de tud beszélni is Képek róla.
 4. Köszi, csekkolom, majd összehasonlítom az árakat. A többi áramköri elemeket hol érdemes megvenni? Hol van a legnagyobb készlet, választék stb? Én a https://www.hestore.hu/ oldalt találtam elsőre, de ott nincs meg minden.
 5. Annyit tennék még hozzá, hogy van egy Dark Energy-m, azt szeretném elkezdeni bővíteni, tehát nem nulláról indulnék, van már egy alap a modulárhoz, ami meg tud szólalni magában is Elsőnek egy VCO-t gondoltam hozzá, aztán ha sikerül, és működik, akkor mennék tovább. Ja, és van egy Doepfer A-100MNT-m, ami 4 modult tud meghajtani.
 6. Üdv, nem tudom, él-e még ez a topic, lenne pár kérdésem, bepróbálkozom. Úgy döntöttem, hogy belevágok DIY modulár készítésbe, első körben, jó ár/érték arányban, és könnyű kivitelezhetőség tekintetében az Erica Synths modulokra gondoltam. Csak az alapcsomagot venném meg (PCB, IC, IC-foglalat meg távtartók stb), előlapot és potikat/jackeket, illetve magukat az áramköri alkatrészeket összeszedném én. Kérdezném, honnan szerzitek be ezeket, én a https://www.hestore.hu/ oldalt találtam, de ott jack csak gyengécske van, az sem nagyon, poti meg egyáltalán nincs olyan, amilyen kellene. Ebay-en rengeteg ilyen van, nincs valami tuti tippetek, ami jó ár/érték arányú? Ezt ajánlják az Erica Synths-nél, de itt nem olcsók a cuccok, és a posta sem kevés, bár nagyobb tételnél már érdemes számolni velük: Jack: https://www.thonk.co.uk/shop/3-5mm-jacks/# Poti: https://www.thonk.co.uk/shop/alpha-9mm-pots/# Köszi!
 7. zorius

  Moog Subharmonicon

  Kis betekintés a workshop-ba:
 8. zorius

  Moog Subharmonicon

  Amikor az a 6 egyszerre megszólal a videóban, hát az eléggé jó
 9. zorius

  Moog Subharmonicon

  Erősen kéne Többek szerint izgalmasabb, mint a Granmother... Ezt mindenki maga döntse el. Mindenesetre a harmóniái és a kvázi random-poliritmikus szekvenszere eléggé ütősek!
 10. zorius

  Új Dreadbox szintik

  Háát, nem nagyon szokott lenni.
 11. zorius

  Új Dreadbox szintik

  Itt kicsit jobban kiderül, miről lesz itt szó:
 12. zorius

  Moog Grandmother

  Kis ízelítő:
 13. zorius

  Moog Grandmother

  Na ez már tényleg új: https://www.moogmusic.com/news/introducing-grandmother
 14. zorius

  Moog Grandmother

  Új infó, új video: * http://thehub.musiciansfriend.com/bits/moog-grandmother-analog-monophonic-synthesizer-announced * a videó már meg lett osztva, a cikk még nem
 15. Én is dettó. Az MFB Nanozwerg jó kis szinti volt, de már nincs, és ritkaság. Most nemrég kijött modulban is, kicsit továbbfejlesztve. Sub-os VCO (triangle/saw/pulse), multimód VCF, 2 ADSR, morfolható lfo, noise, s&h, CV ki/bemenetek. Werkstattal is nyilván használható gondolom, de ebbe még nem gondoltam bele. Ja, és 250 euró, és még vmi: MIDI-s! Csak egy A-100MNT kell hozzá (50 euró), meg egy házilag barkácsolt ház, és kész. Én erre pályázom most. 1 drága nagyvad helyett próbálok olcsó, kicsi, minőségi, és 100% igazi analóg cuccokat gyűjteni.
×