Jump to content
Ménemszól.hu

monotron

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  10
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  2

monotron last won the day on October 23 2018

monotron had the most liked content!

Megbízhatósága

5 Semleges

monotron tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. monotron

  Felrobbant az Internet!!!!

  Konkrétan ez a Volca modular még nem győzött meg, de vannak a sorozatban kifejezetten használható darabok, különösen ha valaki hardware cuccokkal zenél és még fellépésekre is hurcolja őket. Én személyesen a kicket használom jelenleg és egészen elégedett vagyok, tudja a dolgát. De ami még használhatóbb az szerintem az fm, ha szükséged van klasszik fm hangszínekre és nem szoftból, akkor ez a legjobb választás jelenleg. Szerintem tökjól hozza a dx hangokat (de lehet cáfolni) elég komplex szintézissel, kicsi, kompakt, és igen, olcsó.
 2. monotron

  Polivoks Mini Desktop $500

  Most vettem észre, hogy már van pár videó róla. Kíváncsi vagyok ezek mennyire befolyásolják a kezdeti benyomásokat. Mindenesetre a 500 eurót én is egyre inkább sokallom.
 3. monotron

  Polivoks Mini Desktop $500

  Egyrészt azért a felsoroltak egy része inkább 200 mint 170 felett van, másrészt meg bármilyen jó cuccok, de ha valaki mindenképp polivoks hangot akar akkor nem sokra megy egy 0-coasttal, arra eddig a nem eurorack modulok közül csak az acidbox (ami most megnéztem analogue zone-ban 150) meg a szintén Elta által gyártott polivoks filter effekt box volt, de ezek meg nem komplet szintik. Szerintem van akkora kultusza a polivoksnak, hogy ha tudja hozni azt a tipikus elbaszott hangot akkor simán vinni fogják.
 4. monotron

  Polivoks Mini Desktop $500

  ha jól értem ez nem az eredeti polivoks, hanem annak a tervezett de eddig el nem készült "kistestvére", amúgy tényleg nem ártana még egy vco, de ha meg azt nézzük, hogy az erica synthnél az acidbox III bármilyen vco nélkül majdnem ennyi, már nem is olyan rossz...
 5. Ezzel semmi gond nincs. Amúgy meg tényleg felháborító, hogy vannak akik nem a keleti blokkban legelterjedtebb IGAZI NAGY zenekarokon nőttek fel és még képesek is kemény 10 ember előtt zenélni, hát méé nem ássák el magukat inkább??!
 6. monotron

  Keresek Erica Synth Acidbox 2-t!

  Helló, ha van egy Acidboxod (leginkább a 2-es de az első is szóba jöhet) és hajlandó vagy megválni tőle írj rám!
 7. monotron

  Eowave Capsule Titant keresek

  Keresek Eowave Capsule Titan modulár szintit.
×
×
 • Create New...