Jump to content
Ménemszól.hu

megaxgabor

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  14
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  139d 53m 41s

megaxgabor összes megnyilvánulása

 1. megaxgabor

  Casio VZ8M modul RITKASÁG!!!

  Eladó a címben szereplő modul szép és tökéletesen működőképes állapotban. Érdeklődni: megaxgabor@gmail.com. Csere köszi nem.
 2. megaxgabor

  Yamaha TX-802

  A legendás DX-7II modul változata nagyon szép állapotban eladó. Érdeklődni: megaxgabor@gmail.com. Az ár fix, alku és csere nem játszik, köszönöm.
 3. megaxgabor

  Yamaha TX-802

  A legendás DX-7 II modul változata nagyon szép állapotban kihasználatlanság miatt eladó.
 4. Eladó egy kizárólag füstmentes szobában használt kifogástalan állapotú VP-700 vokál szintetizátor. A mikrofon fejpánt szivacsait pótolni kell, a hangszer egyebekben teljesen újszerű.
 5. megaxgabor

  MOTU MidiExpress 128

  Tökéletes állapotban eladó a címben szereplő eszköz.
 6. megaxgabor

  Alesis analóg MicroEQ és Enhancer eladók

  Eladók egyben, rack tálcára szerelve 2db analóg parametrikus EQ és egy Enhancer.
 7. megaxgabor

  Casio VZ8M modul RITKASÁG!!!

  Eladó a címben szereplő vas. Nem gyakori Kipróbálható, megtekinthető Budakeszin. Alku, csere, köszi, de nem. Érdeklődni: megaxgabor@gmail.com.
 8. Roland VP-770 vokál szintetizátor kihasználatlanság okán eladó. Kifogástalan, gyári állapotban van, mivel kicsomagolása óta ugyanabban a füstmentes szobában lakik. A mikrofon szivacs hiányzik. Alku, csere, köszi nem... Kipróbálható és átvehető Budakeszin. Érdeklődni: megaxgabor@gmail.com, vagy 06209460438
 9. megaxgabor

  Yamaha TX-802 eladó

  Kulturált állapot, hibátlan működés. Házi stúdióból kihasználatlanság okán megválnék tőle. Alku, csere, köszi, de nem... Kipróbálható, átvehető Budakeszin. Érdeklődni: megaxgabor@gmail.com, vagy 06209460438.
 10. Juno-G szinti eladó. Sosem volt hakniban, füstmentes szobában használtam... Budakeszin kipróbáltható, átvehető. Alku, csere köszi, de nem... Érdeklődni: megaxgabor@gmail.com, vagy 06209460438
×
×
 • Create New...