Jump to content
Ménemszól.hu

draco draconis

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.522
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  55
 • Ennyit fórumozott

  24855d 3h 14m 7s

draco draconis last won the day on April 12

draco draconis had the most liked content!

Megbízhatósága

286 Megbízható

2 követő

draco draconis tagunkról:

 • Rang
  Generális

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://electromusic-test.blogspot.com/

Legutóbb az adatlapod nézték:

9.376 profil megtekintő
 1. draco draconis

  Keresek MFB-503 dobgépet

  Keresek MFB-503 dobgépet, persze nem aranyárban. 70-3865200
 2. Mondjuk egy 12 - 16 polis Analog 12/16 elfért volna... Illetve nem értem miért nem gyártják a Keys. A legjobb hangszerek egyike: https://www.facebook.com/draco.draconis/videos/10224595287808901
 3. draco draconis

  MFB: Synth Pro

  Na még egyet dobok: https://www.facebook.com/draco.draconis/videos/vb.1210550125/10224531673018571/?type=2&theater&notif_t=video_processed&notif_id=1600463644492905
 4. draco draconis

  Arturia PolyBrute

  Öö, szerintem elvesztetted a fonalat, olvasd mégegyszer végig... Iszol te eleget? 😬
 5. draco draconis

  Arturia PolyBrute

  Node én meg előtte eztetet' írtam vala! 😄 🤓
 6. draco draconis

  Arturia PolyBrute

  Node én egy oszcillátorosról beszéltem 😛 Te se meg én se tudunk olvasni 🤣🤣🤣🤣 De egyébként ez csak amolyan igásló lesz, mert egy Pro-600 már elég régóta nem váltja meg az analóg világot... Én azért örülök neki hogy jön ki mert tényleg elég olcsó lesz, és kicsit lefelé szorítja a poliszintik árát mindenütt.
 7. draco draconis

  MFB: Synth Pro

  Ez egy kicsit zajosra sikerült, nem mute-oltam le az Analog Rytm és Matrixbrute csatornáját, vmelyik zajt gyártott. Szerintem - SZERINTEM - egy Rev2 sound a fasorban sincs ehhez képest, pedig annak elég jó mod.mátrixa van, habár az igaz abban sincs több env. vagy LFO.
 8. draco draconis

  Behringer Pro-800

  Tényleg. Ez elég teszkógazdaságos lett. Egy darab MIDI csatlakozó? Akkor gondolom nem DAW integrált annyira, azaz nem rögzíthető a CC paraméter. Mondjuk hogy lehet az eredeti is mono volt...
 9. draco draconis

  Arturia PolyBrute

  Emlegetett Behringer szamár. Rohadjon meg, szándékosan tartogatta. 🤣🤣🤣 Valaki nyisson már rá threadet, telefonon vagyok út közben.
 10. draco draconis

  Arturia PolyBrute

  "better than the Hydra, sounds fuller and has a different approach between morphing. I sold my Hydra, never really liked the raspiness of it, PB has none of these issues." Viszont most kaptam egy ilyen kommentet.
 11. draco draconis

  Arturia PolyBrute

  Hát szerintem hangban nem túl vastag a Microfreak, egyébként szerintem jó játékszer. Vocodernek - habár nem túl sokféle hangot tud - a VC340 ötször megeszi reggelire. Bár nyilván más áruk van.
 12. draco draconis

  Arturia PolyBrute

  Sajnos digitálisak az effektek, szóval az nem az a chorus/flanger. Nagyon fura analóg effekt ami a MB-ben van, de szerintem ég és föld. Egy bassz szekvenciát totál más ízűvé tesz, főleg ha modulálja az ember. Itt nagyon tipikus főleg 00.53" körül, legalábbis nekem ez nagyon bejövős és egyedi, ezt viszont nem tudod a PolyBrute-al megcsinálni:
 13. draco draconis

  Arturia PolyBrute

  Kommentszekció Nick Batt-nél, tudom hogy szemezgetés, de pont erről írtam fent, koincidencia! Thx Nick! Polybrute sounds way better than in yesterday's first demo. 👍👍👍 Definitely an amazing machine. Who would want to buy a Moog One now (or even a Matriarch)?🤔😊 Sort of mix of a cs80, an Hydrasynth and a Persephone... 🤓 Basszusban nagyon erős maradt a cucc, ami nagy királyság. Vesszek meg ha nem érdekesebb a soundja mint egy Moog One-nak (32.17"-nél, ilyent nem hallottam még Moogból sose)
 14. draco draconis

  Arturia PolyBrute

  Megmondom őszintén én nem a zenéből élek, de ennek ellenére azért amikor zenélni kezdek, akkor nem akarok cafrangos istenharagját IS művelni ahhoz, hogy elérjek valami új hangzást. A lehető leghatékonyabb eszközöket keresem ehhez. Nos ezek a régi dolgok, hát nem alkalmasak annyira. Szerintem a két legprogresszívabb szinti jelenleg a Matrixbrute és a Hydrasynth ha könnyedén progresszív akarsz lenni vasakkal. Nem állítom hogy nem lehet egy sor más cuccal is ugyanilyeneket elérni, de ezekkel ultra könnyű, és nem arra megy el az időd, hogy megküzdj a technikával. Mindkettő a zenésznek lett alárendelve, nem pedig a zenész van alárendelve az eszköznek. Ennek legszélsőségesebb példája a modulár, ahol mindig össze kell rakni kvázi egy szintetizátor egy darab hangját...gyakran a csavarozástól kezdve, hiszen ez a modul azt tudja, az meg amazt, és nem mindenkinek van 40 nm szobája arra hogy kibútorozza magát minden neki kellő cuccal. Pláne pénze... Itt a zenész teljesen alá van rendelve az eszköz hátrányainak. Jelen pillanatban egy Hydrasynth és Matrixbrute teljesen jó kezdőpakk, amit nem lehet überelni, még a Moog One-al sem. Annyi a szépséghiba, hogy idióták voltak az ASM-nél és csak 8 polis lett a Hydrasynth. Szerintem mindenki kifizette volna a plusz DSP árát.
×
×
 • Create New...